Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@02:15:51 GMT

شکرگزاری برای یادگیری زبان فارسی

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۷۴۲۱۲

شکرگزاری برای یادگیری زبان فارسی

مراسم پایانی هشتاد و پنجمین دوره دانش‌افزایی زبان فارسی با حضور ۷۷ مدرس خارجی و ایرانی زبان فارسی از ۱۳ کشور جهان با حضور معاون وزیر خارجه و دست‌اندرکاران این دوره در بنیاد سعدی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، رضامراد صحرایی - معاونت آموزش و پژوهش بنیاد سعدی - در این مراسم که پنج‌شنبه (۱۸ مردادماه) برگزار شد با اشاره به این‌که دوره برگزارشده اولین دوره بلندمدت بنیاد بوده است گفت: بنیاد سعدی در پنج‌سالگی و در آغاز شش‌سالگی خود، دوره‌ای را برگزار کرد که سابقه قبلی نداشت؛ یعنی نخستین دوره تربیت مدرس زبان فارسی در قالب پودمان‌هایی بود که مهمانان و استادان محترم در آن حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: پیش از این ۵۵ دوره کوتاه‌مدت در مدت پنج سال برگزار شده بود، اما این دوره نقطه عطفی در دوره‌های آموزشی ما بود چرا که تجربه آن ۵۵ دوره را در کار خود داشتیم و سعی کردیم این دوره اختصاصی را برای مدرسان خارجی و ایرانیانی که پیش‌بینی می‌کنند چه در ایران و چه در خارج از ایران استاد زبان فارسی باشند اجرا کنیم.

صحرایی با اشاره به این‌که بنیاد سعدی هر ماه یک دروه برای فارسی‌آموزان دارد خبر داد: برنامه ما بر آن است که مشابه دروه‌ای را که پشت سر گذاشتیم در ماه ژانویه نیز در صورت تامین بودجه بار دیگر برگزار کنیم.

در خارج از ایران بیش از ۳۰۰ مدرس زبان فارسی وجود دارد که ۱۴۸ نفر از آن‌ها مدرسان بنیاد سعدی هستند، این در حالی‌ است که صحرایی اغلب آن‌ها را با رشته‌هایی متفاوت از زبان فارسی یا زبان‌شناسی دانست و گفت: این مدرسان عموما فارسی‌آموز بودند و ارتقا پیدا کردند و مدرس زبان فارسی شدند یا این‌که رشته هایی مثل تاریخ، روابط بین‌الملل و ایران‌شناسی خوانده‌اند. ما معتقدیم هر کسی که چه در ایران و چه در خارج از ایران خودش زبان فارسی را یاد گرفته است بالقوه می‌تواند یک مدرس زبان فارسی هم باشد، بنابراین از افرادی هم که در خارج از ایران در رشته‌های دیگری هم تحصیل می‌کنند و به هر دلیل باید زبان فارسی را یاد بگیرند به عنوان استاد زبان فارسی استفاده کرده‌ایم.

این دوره که در آغاز ۱۳۷ نفر متقاضی داشت پس از برگزاری آزمون سه‌مرحله‌ای شامل: آزمون شفاهی، آزمون چهارگزینه‌ای و آزمون نگارشی با ۷۷ نفر به کار خود ادامه داد. این مدرسان علاوه بر آموزش زبان فارسی در این دوره از ۳۸ بنای دیدنی ایران و تهران نیز دیدن کردند.

در این مراسم برخی از مدرسان خارجی زبان فارسی حاضر در دوره دانش‌افزایی از احساسات‌شان نسبت به حضور در این دوره و بازدید از ایران سخن گفتند و بعضا در آغاز کلام‌شان از شعر فارسی استفاده کردند. یک مدرس زبان فارسی از ترکیه از خدا برای دادن فرصت حضور در ایران و یادگیری زبان فارسی شاکر بود و مدرس ازبکستانی گفت: من استاد پیش‌دانشگاهی خاورشناسی هستم و می‌خواهم از آن‌چه آموختم در کلاس‌های درسم استفاده کنم. اما ۲۵ روز برای زبان فارسی و آشنا شدن با چنین کشوری خیلی کم است.

همچنین در این برنامه اپلیکیشن‌هایی برای یادگیری زبان فارسی از جمله: واژه مینا، واژه‌بازی۱، واژه‌بازی۲ و... نیز به حاضران معرفی شدند.

حسین پناهی‌آذر - معاون ایرانیان و امور مجلس وزارت امور خارجه - از مهمانان ویژه حاضر در این مراسم در سخنانی بیان کرد: زبان مهم‌ترین ابزاری‌ است که یک کشور با آن می‌تواند فرهنگ خود را به جهانیان معرفی کند و زبان فارسی مهم‌ترین مزیتی‌ است که ما در ایران برای رساندن فرهنگ و پیام‌مان در جهان داریم. این کار هرچند که دیر شد، چرا که ما در سال‌های بعد از انقلاب و در زمان جنگ تحمیلی الویت‌های دیگری داشتیم، اما به مرور به این فعالیت بازگشتیم و مراکزی برای توسعه زبان فارسی ایجاد شد و در سال‌های اخیر شاهد فعالیت‌های گسترده بنیاد سعدی در این حوزه بوده‌ایم.

او در پایان به بیان تاثیر زبان فارسی در قالب یک خاطره پرداخت.

این مراسم و همچنین هشتاد و پنجمین دوره دانش‌افزایی زبان فارسی با اهدای گواهی‌نامه‌ها به شرکت‌کنندگان پایان یافت و مدرسان خارجی زبان فارسی که با وجود ملیت‌های متفاوت خود را از یک خاک می‌دانستند به کشورهای‌شان بدرقه شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام دوره دانش افزایی زبان فارسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۷۴۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک درگذشت، خبرهایی از حج و پخش ۳ سریال جدید از تلویزیون

یک درگذشت، کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران، گزارشی از ۳ سریال جدید تلویزیون، جایگاه زبان فارسی در تاریخ عثمانی، مشخص شدن سهمیه ارز مسافران حج، معرفی داوران جشنواره کن و... از جمله اخبار امروز فرهنگی هنری ایسنا بودند.

به گزارش ایسنا، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه با هیچ‌کس درباره خلیج فارس اختلاف نظر نداریم، گفت: خلیج فارس تا ابد خلیج فارس است و ان‌شاءالله به عنوان یک بخش جداناپذیر از تاریخ کشور ما خواهد درخشید.

کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران

باستان‌شناسان به همراه دانشجویان دانشگاه زابل در کاوش آموزشی تپه «پیرزال سیستان»، علاوه بر اشیاء ۴۳۰۰ ساله، بقایای معماری به قدمت حدودی ۴۵۰۰ سال را کشف کردند.

سهمیه ارز مسافران حج مشخص شد

شورای برنامه‌ریزی بعثه و سازمان حج و زیارت، سهمیه ارز سفر حج ۱۴۰۳ را برای هر زائر ۵۰۰ یورو اعلام کرد.

برخی برای حج ۳۰ سال در نوبت خواهند ماند!

گزارشی از ۳ سریال جدید تلویزیون + زمان پخش

سه سریال «رخنه»، «آقای قاضی؛ شعبه ۱۲۱» و «بدل» در ژانرهای امنیتی، اجتماعی و کمدی از شبکه‌های یک، دو و سه سیما روی آنتن می‌روند.

کسانی که می‌خواهند دعاهایشان زود مستجاب شود بخوانند

یک استاد حوزه علمیه درباره دعا و مستجاب شدنش تاکید کرد که پدر و مادر رکن مهمی در استجابت دعا هستند. حتی برای کسانی که پدر و مادر خود را از دست دادند نگران نباشند و به قبور آنها سر زده و از آنها بخواند برایشان دعا کنند.

درگذشت یک موسیقیدان قدیمی

نصرالله شیرین‌آبادی نوارنده پیشکسوت ویلن در ۸۰ سالگی درگذشت.

تازه‌ترین آلبوم‌های موسیقی بازار کدام‌اند؟

در چند ماه اخیر، آلبوم‌های موسیقی متعددی از جمله آلبوم موسیقی «قاوال مکتبی»، آلبوم موسیقی «دنیای من»، آلبوم موسیقی «نئوتنالیتی» و ... در ژانرهای پاپ، نواحی، ایرانی و ... منتشر شده‌اند.

«شد خزان گلشن آشنایی» یادگار کیست؟

«رهی» نامی است که امیری فیروزکوهی بر دیگر تخلص‌های معیری ترجیج داده و معیری هم از ۱۳۱۳ «رهی» را برای تخلصش شعری‌اش انتخاب کرده است.

جایگاه زبان فارسی در تاریخ عثمانی

یک متخصص تاریخ عثمانی با بیان اینکه زبان فارسی در پی‌ریزی و سیر تاریخی دولت عثمانی نیز زبانی مهم به شمار می‌رفته است از علاقه پادشاهان عثمانی به زبان فارسی می‌گوید.

داوران جشنواره کن معرفی شدند

فهرست داوران بخش مسابقه اصلی هفتاد و هفتمین جشنواره فیلم کن اعلام شد.

ساخت فیلم «عشق‌آباد» با محوریت امام رضا(ع) و فرهنگ رضوی

دبیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) از آغاز فعالیت نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان خبر داد و گفت: در این جشنواره سعی شده با هدف استفاده از ابزار مؤثر فیلم در راستای توسعه معارف دینی، اخلاقی و انسانی به شناسایی و فعال‌سازی استعدادهای جوان نیز در استان‌های مختلف بپردازیم.

ناصر ممدوح در شب «جادوی شهرزاد» چه گفت؟

با حضور ناصر ممدوح دوبلور، مدیر دوبلاژ و بازیگر سینما و تلویزیون، آیین شب چراغ نمایش «جادوی شهرزاد» برگزار شد.

پیشنهادهایی برای خواندن:

امروز چهلم بهار است؛ جشنی که از یاد رفته!

روایت خلیج فارس از ایرانیان

پای «ایران» همیشه در میان است!

ظهور و سقوط شهر باستانی هرم‌ها

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • سرگذشت فارسی‌زبانان آسیای میانه /نگاهی به کتاب «تاریخ تاجیکان ورارود»
  • زبان برنامه نویسی پایتون چیست و چگونه می‌توان آن را یاد گرفت؟
  • دستاوردسازی خیالی اسرائیل درباره رامین یکتاپرست ؛ کسی که یک فاحشه‌خانه را در آلمان اداره می‌کرد | یکتاپرست وابسته به سپاه بود؟
  • دستاوردسازی خیالی اسرائیل و رسانه‌هایش درباره رامین یکتاپرست
  • توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند
  • مرکز رصد فرهنگی کشور: ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند
  • تجارت خاموش گلرنگ با «افعی تهران» در شبکه‌های فارسی زبان خارج از کشور +عکس
  • یک درگذشت، خبرهایی از حج و پخش ۳ سریال جدید از تلویزیون
  • رونمایی از آهنگ خلیج‌فارس به ۲ زبان فارسی و عربی در اراک