Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از خانه ملت، مسعود پزشکیان در تشریح آخرین نشست نمایندگان سران سه قوه درباره مشکلات موسسات مالی و اعتباری، گفت: در حال حاضر تقریبا بیش از ۹۹ درصد مشکلات موسسات مالی و اعتباری رفع شده و تنها حدود یک درصد از این مشکلات باقی مانده که در نشست اخیر مشکلات باقی مانده موسسات مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به نشست خود با برخی سپرده گذاران موسسات مالی و احمد توکلی رییس هیات مدیره دیده بان شفافیت و عدالت، افزود: در این نشست اطلاعاتی درباره موسسات مالی و اعتباری به ویژه ثامن الحجج اخذ شد و در نشست اخیر نمایندگان سران سه قوه گزارش اطلاعات ارائه و در نهایت مقرر شد نشستی درباره اطلاعات دیده بان شفافیت با حضور آقای توکلی و بانک مرکزی برگزار و در جلسه ای دو طرفه با شفاف سازی، مشکلات رفع شود.

سپرده گذاران آسیب پذیرتر سریعتر پاسخ داده شدند

وی با بیان اینکه عزم و اراده مسئولان بر رفع مشکلات مردم است، ادامه داد: سعی شده سپرده گذارانی که آسیب پذیرتر هستند سریعتر پاسخ داده شوند. نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه تعدادی از سپرده گذاران درباره اخذ اطلاعات سپرده یک میلیارد تومانی گلایه هایی داشتند، یادآور شد: مقرر شده این افراد به بانک مرکزی معرفی شوند تا در پرداخت سپرده های آنها تسهیل شود  و هدف از دریافت اطلاعات حساب از سپرده گذاران تنها این موضوع بوده که هر فردی چه زمانی و چه میزان پول سپرده گذاری کرده است.

نایب رییس مجلس با بیان اینکه در این نشست مقرر شد که برای انجام مزایده اموال عجله نشود، افزود: با روند موجود قیمت اموال بالاتر رفته و اگر اموال به فروش برسد پول خط اعتباری بازگشته و پول واقعی به جامعه تزریق می شود که با افزایش تورمی که در جامعه رخ داده احتمال دارد بتوان سپرده های بالای یک میلیارد تومان را نیز پرداخت کرد، بنابراین باید در این بخش نیز بررسی هایی انجام داد.

ولیعصر رباط کریم حدود ۲۰۰ میلیارد تومان بدهی داشت

پزشکیان با بیان اینکه وزیر جهاد کشاورزی و مسئول بانکی این وزارتخانه در نشست اخیر نمایندگان سران سه قوه حضور داشتند، ادامه داد: در این بخش مسائل و مشکلات تعاونی های روستایی مورد بررسی قرار گرفت، چرا که حدود ۳ الی ۴ موسسه و تعاونی پولی و اعتباری جهادکشاورزی به نام موسسه تعاونی روستایی که همگی در تهران قرار دارند  با مشکلاتی روبرو شده اند که مقرر شده این مشکلات رفع شود.

وی با اشاره به اینکه تعاونی ولیعصر رباط کریم حدود ۲۰۰ میلیارد تومان بدهی داشته که ۱۶۰ میلیارد تومان آن پرداخت شده است، اظهار داشت: موسسه نهال نشان البرز حدود ۴۲ میلیارد تومان بدهی دارد که براساس اطلاعاتی که از سهامداران اخذ شده زمین ها و دارایی های جدیدی معرفی شده که دارایی ها پاسخگوی مطالبات است، لذا مقرر شده بررسی های لازم انجام  و بدهی سپرده گذاران پرداخت شود.

۸۰ درصد مشکلات تعاونی روستایی ایلام با پرداخت ۸۰۰ میلیارد تومان رفع می شود

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه درباره تعاونی روستایی ایلام نیز مقرر شد که دارایی های آنها بررسی و مشکلات آنها رفع شود، افزود: براساس اطلاعات دریافتی اگر ۸۰۰ میلیارد تومان پرداخت شود، ۸۰ درصد مشکلات این تعاونی رفع و ۸۰ درصد سپرده گذاران مطالبات خود را دریافت می کنند که مقرر شد این روند اجرایی و برای مابقی اموال استخراج و تعیین تکلیف شود.

وی ادامه داد: همچنین گلیم و گبه کرمانشاه ۴۵ میلیارد پول دارد و دارایی آنها با تورم به حدود ۵۵ میلیارد تومان افزایش یافته که مقرر شده این اموال محاسبه و براساس سرمایه گذاری ها از پایین به بالا سپرده ها پرداخت شود.

 شعبات تعاونی روستایی جمع می شوند

پزشکیان با بیان اینکه در این نشست تصمیم گرفته شد که تمام شعبات مختلف موسسات تعاونی جمع و تنها مجوز یک شعبه تعاونی براساس قانون داده شود، یادآور شد: این یک شعبه باید به صورت صندوق قرض الحسنه فعالیت کند نه اینکه سودهای آنچنانی پرداخت و در روند پولی و بانکی کشور دخالت کند و  هر روز نقدینگی کشور افزایش یابد.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه بانک تولید ندارد اما هر سال با سودهایی که پرداخت می کند حدود ۲۰ الی ۳۰ درصد به نقدینگی کشور افزوده می شود، تصریح کرد: در بانک ها تولید صورت نگرفته و تنها بی جهت پول سازی می شود، بنابراین قرار شد تا پایان امسال این تعاونی ها  تک شعبه ای شوند و این یک شعبه نیز تنها باید قرض الحسنه کار کند و حق پرداخت سود ندارد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت کشاورزی تعاونی های اعتباری نایب رییس مجلس مسعود پزشکیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۸۴۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص شعبه ویژه حل اختلاف کارگران و کارفرمایان در گلستان

ایسنا/گلستان رئیس کل دادگستری گلستان گفت: برای حل مشکلات و اختلافات کارگران و کارفرمایان شعب ویژه در شورای حل اختلاف استان اختصاص می یابد  تا افراد به جای مراجعه به محاکم، اول به شورای حل اختلاف مراجعه کنند.

حیدر آسیابی ظهر شنبه هشتم اردیبهشت در نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان از تلاش دستگاه قضایی استان برای پیگیری و حل مشکلات حوزه کارگری در استان خبر داد.

وی گفت: رکن اصلی اقتصاد کشور و رزمندگان جنگ اقتصادی ، کارگران هستند و تلاش ما در دادگستری استان بر پیگیری مشکلات این قشر و حل آن است.

رئیس کل دادگستری گلستان با تاکید بر این که تنظیم قراردادهای خاص و تحمیلی به کارگران از نظر قانونی اعتبار نداشته و خلاف قانون است گفت: اگر  کارگران نسبت به این نوع قراردادها معترض باشند می توانند شکایت کنند.

وی از اختصاص وکلای معاضدتی برای کارگران هم خبر داد و گفت: برای کارگرانی که نیاز به مشاوره حقوقی  یا وکیل در پرونده‌های خود دارند نیز در رایزنی با کانوی وکلای  قوه قضاییه، سهمیه ویژه برای وکلای معاضدتی در نظر گرفته خواهد شد.

آسیابی افزود: برای حل مشکلات و اختلافات کارگران و کارفرمایان نیز شعب ویژه در شورای حل اختلاف استان اختصاص می یابد تا افراد به جای مراجعه به محاکم ،  اول به شورای حل اختلاف مراجعه کنند.

رئیس کل دادگستری گلستان با اشاره به این که رویکرد ما در دستگاه قضایی استان بر پایه حمایت از واحدهای تولیدی است، افزود: این رویکرد هم حمایت از کارفرما و هم حمایت از کارگر است که در نتیجه آن فقط در سال گذشته ۱۱۰ واحد تولیدی یا احیا شدند یا از تعطیلی و ورشکستگی آنها جلوگیری شد.

وی ادامه داد: حفظ حدود ۳ هزار فرصت شغلی نتیجه احیای این واحدها بود و اگر امروز به اذعان مسئولان اداره کل کاهش ۱۵ درصدی بیمه بیکاری در سال گذشته داشتیم  به علت رونق این واحدها و افزایش ظرفیت تولید در استان بود.

وی گفت: هدف جلسه امروز تعامل بین بخشی بین متولیان اجرایی بخش خصوصی در کنار سایر نهادهای مثل شورای گفتگوی بخش خصوصی، ستاد اقتصاد مقاومتی و ستاد رفع موانع تولید در استان بود تا با استفاده از ظرفیت همگرایی دستگاه قضایی برای حل مشکلات کارگران تلاش شود.

رئیس کل دادگستری گلستان با بیان این که حقوق کارگر فقط دستمزد نیست، افزود: امنیت شغلی، بیمه بیکاری، بیمه سلامت، حفاظت و ایمنی محیط های کارگری و بازنشستگی هم شامل حقوق کارگر است و قانون برای تضمین این حقوق ضمانت اجرایی دارد.

وی خاطرنشان کرد: کارگران باید برای به روز کردن مهارت های خود آموزش های فنی و حرفه ای را جدی‌تر بگرند.

وی گفت: قوانین کار برای رعایت تعادل بین کارفرما و کارگر و تامین حقوق کارگران وضع شده است که مهم ترین ویژگی آن حمایتی بودن این قانون و بیشتر بر پایه تامین حقوق کارگران است.

حسینعلی خواجه مظفری، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان هم در این نشست با قدردانی از نگاه دادگستری استان برای ورود به موضوع مشکلات کارگران گفت: ۱۸۸ هزار نفر کارگر بیمه شده در استان در ۴۳ هزار کارگاه کار می کنند.

وی ادامه داد: میانگین مدت زمان رسیدگی به پرونده  الان به ۱۶ روز رسیده است که رتبه سوم کشور را داریم.

این مقام مسئول با اشاره به کاهش ۱۵ درصدی تعداد افرادی که در استان  بیمه بیکاری دریافت می‌کنند، افزود: تنها استان کشور هستیم که با سیر نزولی پرداخت بیمه بیکاری مواجهیم و به معنای کاهش اخراج کارگران است که نتیجه اقدامات ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان و دستگاه های اجرایی برای کمک به رونق تولید و جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی است.

به گزارش ایسنا، بیمه کارگران ساختمانی ، اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در کارگاه های بالای ۵۰ نفر، تمکین نکردن کارفرمایان به آرای صادر شده در هیئت های حل اختلاف و مراجع قانونی، به کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز،  قراردادهای چندماهه و تحمیلی از جمله مواردی بود که در جلسه امروز از سوی نمایندگان کارگری مطرح شد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • جریمه دیرکرد بابت وام مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • قاچاقچی سوخت بیش از ۲ میلیارد تومان جریمه شد
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق
  • قاچاقچی سوخت ۲۵ میلیارد و ۷۴۳ میلیون ریال جریمه شد
  • محکومیت مالی برای قاچاق سوخت در جنوب سیستان و بلوچستان
  • اختصاص شعبه ویژه حل اختلاف کارگران و کارفرمایان در گلستان
  • محکومیت ۸۸۸ میلیون تومانی متهم قاچاق سوخت در بیرجند
  • جریمه نمایندگی فروش خودرو به دلیل گرانفروشی