Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ حامد مظاهریان، معاون امور مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا، اعلام کرد: تلاش مدیران بانک مسکن در راستای تهیه و طراحی بسته‌های حمایتی به منظور ارایه انواع تسهیلات به متقاضیان متناسب با شرایط روز بازار مسکن و همچنین برنامه‌ریزی برای حمایت از سمت عرضه واحدهای مسکونی مصرفی اقدام مثبتی است که می‌توان از آن بعنوان یک رویکرد مطلوب جهت حل معضلات موجود در بازار مسکن یاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
مظاهریان با اشاره به همکاری موثر بانک مسکن با وزارت راه و شهرسازی و وجود پل ارتباطی قوی بین مدیران ارشد و هیات مدیره این بانک با مسوولان مسکن در وزارت راه و شهرسازی، گفت: طی سال‌های اخیر هم در دولت یازدهم و هم در دولت دوازدهم ارتباط و همکاری تنگاتنگی بین بانک مسکن و وزارت راه و شهرسازی وجود داشته است که در نهایت منجر به اخذ تصمیمات حمایتی موثر و مثبتی در راستای کمک به افزایش قدرت خرید متقاضیان و همچنین تقویت بنیه مالی سازندگان مسکن شده است.
 
وی افزود: طی سال‌های اخیر از طریق برگزاری جلسات مشترک متعدد با مسوولان و مدیران بانک مسکن، نوعی تفاهم و درک مشترک در خصوص نیازهای روز بازار مسکن به جهت طراحی و اجرای سیاست‌های حمایتی در حوزه مسکن بین وزارت راه و شهرسازی و بانک مسکن ایجاد شد که این تفاهم مشترک خود را در شکل به روزآوری سقف تسهیلات خرید و ساخت مسکن، تعریف بسته‌های متنوع تسهیلاتی برای انواع متقاضیان مسکن و همچنین احیای رژیم پس‌انداز در بازار مسکن و سایر ساز و کارهای مالی و اعتباری در این زمینه نشان داد.
 
مظاهریان استفاده از قابلیت‌ها و ظرفیت‌های بازار سرمایه از طریق انتشار اوراق رهنی و همچنین راه‌اندازی صندوق‌های زمین و ساختمان را از دیگر ثمرات ایجاد تفاهم مشترک بین مسوولان وزارت راه و شهرسازی و بانک مسکن اعلام کرد و گفت: به رغم آنکه از سال‌های قبل قوانینی برای استفاده از ظرفیت‌های بازار سرمایه به منظور کمک به تامین مالی در حوزه مسکن وجود داشت اما برای سال‌های زیادی این قوانین نمود عملیاتی نیافته بود که با افزایش ارتباط بین مسوولان بانک مسکن و مدیران وزارت راه و شهرسازی و تقویت ارتباطات مشترک بین این دو نهاد، برای اولین بار از ظرفیت‌های بازار سرمایه به منظور تامین مالی مسکن استفاده شد؛ راه‌اندازی صندوق‌های زمین و ساختمان و انتشار اوراق رهنی از مهمترین نمودهای استفاده از پتانسیل بازار سرمایه به منظور کمک به تامین مالی حوزه مسکن است.
 
وی با اعلام اینکه وزارت راه و شهرسازی همواره حامی طرح‌ها و برنامه‌های بانک مسکن به عنوان بانک تخصصی و توسعه‌ای حوزه مسکن بوده است خاطرنشان کرد: از هر طرح و برنامه‌ای که به منظور حمایت از سمت تقاضای مسکن مصرفی و برای تقویت قدرت خرید متقاضیان طراحی و اجرا شود حمایت می کنیم؛ به خصوص اینکه در دوره فعلی اولویت‌هایی برای پرداخت تسهیلات به متقاضیان مسکن در نظر گرفته شده است که با توجه به شرایط فعلی از ضرورت‌های مهم محسوب می‌شود.
 
معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: حمایت مالی و اعتباری از سیاست‌های مسوولان مسکن و وزارت راه و شهرسازی برای پیشبرد اهداف تعیین شده به منظور ساخت و سازهای بافت‌های فرسوده شهری و حمایت از برنامه بازآفرینی شهری و قرار گرفتن این موضوع در اولویت پرداخت تسهیلات ارزان قیمت و با سقف قیمت مناسب، جزو مهمترین اقدامات و سیاست‌هایی است که در بانک مسکن پیگیری می‌شود.
 
وی خاطر نشان کرد: از سوی دیگر برنامه‌هایی به تازگی از سوی این بانک به منظور افزایش سقف تسهیلات خرید مسکن از محل اوراق حق تقدم برای کاهش فاصله موجود بین قدرت خرید متقاضیان خرید مسکن و سطح فعلی قیمت‌های پیشنهادی در بازار ملک و همچنین افزایش سقف سنی آپارتمان‌های مشمول دریافت تسهیلات خرید مسکن یکم در دست بررسی است که در صورت تصویب نهایی از سوی سیاست‌گذار پولی در راستای ایجاد انطباق بین تسهیلات خرید مسکن با شرایط روز بازار، به کار گرفته خواهد شد.
 
مظاهریان همچنین سیاست‌های بانک مسکن به منظور حمایت از ساخت و سازهای کوچک‌متراژ و میان‌متراژ از طریق اولویت پرداخت تسهیلات ساخت مسکن به سازندگان این واحدها را نیز سیاستی مثبت ارزیابی کرد و گفت: با اجرای این سیاست می‌توان به کاهش شکاف موجود بین الگوی عرضه مسکن و نوع تقاضا در بازار ملک امیدوار بود؛ چرا که به رغم آنکه عمده متقاضیان در بازار مسکن در پی خرید واحدهای مسکونی کوچک‌متراژ و میان‌متراژ هستند در سال‌های گذشته تمرکز سازندگان عمدتا بر ساخت واحدهای مسکونی بزرگ‌متراژ قرار داشته است که همین موضوع یکی از دلایل اصلی افزایش قیمت در بازار مسکن محسوب می‌شود.
 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بانک مسکن بازار ملک نقش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۱۰۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۷ درصد از مستاجران تهرانی موفق به دریافت تسهیلات ودیعه مسکن شدند

عبدالرضا غفوری، معاون مسکن و ساختمان  راه و شهرسازی استان تهران  با بیان اینکه خوشبختانه ظرف یکی دو سال گذشته برنامه ریزی‌های خوبی بابت کنترل بازار مسکن شده است، گفت: دولت و اداره کل راه و شهرسازی استان تهران در اجاره مسکن و خرید و فروش  برنامه‌هایی را در دستور کار خود قرار داده است که تمامی آنها برگرفته شده از قوانین جهش تولید مسکن است.

غفوری با بیان اینکه وزارت راه وشهرسازی ۲ برنامه کوتاه مدت و میان مدت برای ساماندهی مستاجران در دستور کار خود قرار داده است گفت: پرداخت وام ودیعه مسکن یکی از برنامه‌های کوتاه است و در بخش برنامه‌های میان مدت طرح‌های ساماندهی مستاجران و تعیین سقف نرخ اجاره را در دستور کار خود قرار داده ایم.

معاون مسکن و ساختمان راه وشهرسازی استان تهران اظهار کرد:  پرداخت ودیعه مسکن بخش آگاه کننده‌ای است و اثر مقطعی داشته و در استان تهران طی سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲، ۳۱۸ هزار نفر برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن ثبت نام کرده بودند که از این تعداد ۱۰۰ هزار نفر واجد شرایط شدند و تا به امروز حدود ۷۶ تا ۷۷ درصد از متقاضیان موفق به دریافت تسهیلات ودیعه مسکن شدند.

او بیان کرد: نرخ سود وام‌های ودیعه مسکن متناسب با نرخ‌های مصوب شورای پول و اعتبار است و می‌تواند تا حدودی بخشی از نگرانی‌های مستاجران را برطرف کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • ۷۷ درصد از مستاجران تهرانی موفق به دریافت تسهیلات ودیعه مسکن شدند
  • پلمب ۱۲۴ مشاور املاک متخلف در قزوین
  • مسیر دسترسی اراضی ۵۶۰ هکتاری در قم احداث می‌شود
  • واگذاری زمین به ۱۸۸ ایثارگر گلستانی در طرح نهضت ملی مسکن
  • ۱۰۰ هزار خانواده فاقد مسکن در لرستان شناسایی شده است
  • برگزاری اولین نشست کمیته پایش، ارزیابی و بهبود شاخص های لجستیک
  • بانک مرکزی:۹۱ درصد از متقاضیان مسکن قرارداد امضا کردند
  • تحویل نه هزار واحد مسکونی تا پایان سال
  • شتاب مطلوب طرح نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی
  • پیامک اقساط نجومی برای متقاضیان نهضت ملی مسکن