Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام کمیته امداد ‌کهگیلویه و بویراحمد گفت: دو هزار و ۵۹۳ نفر از روستائیان و عشایر این استان براساس قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری شاغل می‌شوند. ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۶ استانها کهگیلویه و بویراحمد نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج و به‌نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) کهگیلویه‌ و بویراحمد، نشست بررسی دستورالعمل آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با حضور قائم‌مقام کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد و نمایندگان بانک‌های عامل و ادارات استان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ارسلان جلال فرد با بیان اینکه یکی از برنامه‌های مهم و سیاست‌های اصلی کمیته امداد اشتغال خانواده‌های تحت حمایت است، گفت: کسب درآمد، توانمندی و استقلال مددجویان مهم‌ترین دستاورد ایجاد اشتغال برای خانواده‌ها است.

وی با اشاره به اینکه کمیته امداد برای رسیدن خانوارهای تحت حمایت به توانمندی، اقدامات مهم و ارزشمندی از ابتدای تأسیس تاکنون انجام داده است، افزود: برای رسیدن به این امر مهم تعامل با بانک‌های عامل و سایر ارگان‌ها از ضروریات کاری بوده و اگر این‌گونه نباشد به اهداف شایسته نخواهیم رسید. 

جلال فرد به سیاست دولت بر اولویت ایجاد اشتغال در روستاها و رفع فقر مطلق از مناطق محروم و روستایی اشاره و تصریح کرد:  به‌منظور اشتغال‌زایی و تقویت تولیدات داخلی، طرح حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی با اعطای تسهیلات مربوطه در دستور کار قرارگرفته است. 

وی با اشاره به اینکه 73 میلیارد تومان از منابع صندوق توسعه ملی برای اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری کهگیلویه و بویراحمد لحاظ شده است، افزود: در ازای دریافت این اعتبار دو هزار و 953 نفر از افراد ساکن در مناطق محروم عشایری و روستایی استان صاحب شغل می‌شوند. 

قائم‌مقام کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد بابیان اینکه هزار و 459 نفر از مناطق روستایی و عشایری استان تاکنون در سامانه کارا (کار،تعاون و امور اجتماعی) به‌منظور اجرای طرح اشتغال، ثبت‌نام کرده‌اند، افزود: در این زمینه 937 طرح بااعتبار 33 میلیارد و 461 میلیون تومان تأییدشده است. 

جلال فرد با اشاره به اینکه تسهیلات توسعه اشتغال روستایی و عشایری در سه بخش صنعت، کشاورزی و خدمات هزینه می‌شود، تأکید کرد: به‌منظور تحقق اهداف و برنامه‌های این نهاد در خصوص ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و عشایر محروم استان انتظار داریم که با تعامل و همکاری بانک‌های عامل این اعتبارات را جذب و برای نیازمندان روستایی و عشایری هزینه کنیم.  

انتهای پیام/ش

R41452/P1377/S6,69/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۱۲۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون و۳۱۸هزارقطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شد

به گزارش خبرنگار مهر، رضا بهنام‌پور ظهر دوشنبه در حاشیه بازدید از یک واحد پرورش مرغ گوشتی در دست ساخت، در گفتگو با خبرنگاران افزود: نبود مرغ در بازار یکی از دغدغه‌های مردم بود، اما در این دولت با احیای واحدهای راکد و احداث چندین واحد تولیدی جدید مشکل حل شد.

وی بیان داشت: با اجرای دقیق برنامه‌های جوجه‌ریزی و تلاش کشاورزان فعال در این زمینه، تولید گوشت مرغ، پایدار شده است.

بهنام پور تصریح کرد: در شش ماه اخیر به ندرت نیاز به تزریق مرغ منجمد در بازار داشتیم و ما همواره مدافع حقوق تولیدکنندگان بوده و برای استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای حمایت از آنان و تحقق جهش تولید با مشارکت مردم، تلاش بیشتری خواهیم کرد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه پس از تهران در شاخص جوجه‌ریزی و تحقق میزان تعهدات رتبه دوم کشور را در سال ۱۴۰۲ کسب کردیم، گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد، در این شاخص مهم، عملکردی درخشان داشته است.

وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی برای همه استان‌ها، از مردادماه سال گذشته تاکنون سهمیه‌ای برای جوجه‌ریزی تحت عنوان برش استانی مشخص کرد که استان کهگیلویه و بویراحمد نه تنها به صد درصد تعهد خود عمل کرده بلکه ۱۱ درصد نیز بیشتر جوجه‌ریزی داشته و در این زمینه رتبه دوم کشور را کسب کرد.

کد خبر 6098295

دیگر خبرها

  • ناگفته های کهگیلویه و بویراحمد در گفتن نگین
  • تعیین معین برای ۱۷ استان سیل زده | بازگشایی ایمن راه‌ های روستایی و عشایری 
  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری
  • ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی
  • یک میلیون و۳۱۸هزارقطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شد
  • افتتاح دو شهرداری جدید شهر ممبی و شهر سرآسیاب یوسفی
  • ۹۸ و ۸ دهم درصد نرخ باسوادی در کهگیلویه و بویراحمد
  • آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری