Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-26@01:38:52 GMT

تقسیم بندی دریای خزر به کجا رسید؟

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۵۱۷۴۷

تقسیم بندی دریای خزر به کجا رسید؟

تقسیم بندی دریای خزر به کجا رسید؟.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۱۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلاجقه: حدود ۶۰ میلیون متر مکعب از حقابه هیرمند رهاسازی شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ علی سلاجقه، رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران باتوجه به سرریز شدن سد کجکی آیا حقابه ایران داده خواهد شد اظهار کرد: با توجه به شرایط مناسب بارشی که وجود داشته است و سرریز شدن محدود از سد کجکی و سطح پایین دست کمال خان اتفاق ایجاد شده، رهاسازی آب تا حدی صورت گرفته اما تمام دریچه‌های سد باز نیست.

وی افزود: حدود ۵۰ تا ۶۰ میلیون متر مکعب آب رهاسازی شده که با رایزنی‌های مستمر بیشتر خواهد شد.

به گزارش آنا، سد کجکی که در ولایت هلمند افغانستان بر روی رود هیرمند ساخته شده آب از آنجا به دریاچه هامون می‌ریزد که بخشی از آن در سیستان و بلوچستان ایران است که برای مصارف شرب، کشاورزی و دامداری مصرف می‌شود. اما چند سالی است افغان‌ها سدهای کجکی و کمالخان را روی این رود ساخته‌اند و حقابه ایران را بسیار کمتر از میزانی که تعیین شده می‌دهند.

حال چندی پیش حجم بسیار زیادی از آب از پرچاوه به پایین دست بند کجکی جریان یافت و این بند بعد از چهار سال دوباره پر آب شد.

دولت سیزدهم پس از ۶ سال این کنوانسیون دریای خزر را احیا کرد

رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست درباره شرایط دریای خزر گفت: دریای خزر شرایط نوسانات متعدد دارد که با توجه به شرایط اقلیمی و بهره بردای پنج کشور از این دریا، احتمال دارد که در فصول و سال های مختلف عقب نشینی یا بالاآمدگی داشته باشد.

به گفته سلاجقه دولت سیزدهم پس از ۶ سال این کنوانسیون را احیا کرد و اکنون در بازه زمان عقب نشینی هستیم و کشورهای حوزه آبریز خزر باید در قالب کنوانسیون تهران وظایف خود را اجرا کنند. همچنین در ژنو توافقات خوبی شکل گرفت و کاپ ششم هم در تهران برگزار می شود که کشورها اگر آب بند یا سدی ایجاد کرده اند، تکالیف خود را بایددر این زمینه عملیاتی کنند.

معاون رئیس جمهور درباره میزان عقب نشینی آب دریای خزر توضیح داد که در میانگین نوسانات وضعیت فعلی طبیعی و البته سال هایی داشته ایم که این عقب نشینی بیشتر بوده است.

سلاجقه در پاسخ به سوالی درباره جمع آوری کیسه های نایلونی اظهار اشت: مطابق اساس نامه دولت،کیسه‌های زیر ۲۵ میکرون از چرخه تولید و توزیع و مصرف در بازه زمانی ۵ ساله حذف می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • الحوثی: در ۲۰۲ روز، ۱۰۲ کشتی هدف قرار گرفتند
  • وضعیت «نارنجی» هوا در خرمشهر
  • ضرورت تقسیم کار برای تحقق شعار سال
  • سلاجقه: حدود ۶۰ میلیون متر مکعب از حقابه هیرمند رهاسازی شد
  • توضیح سلاجقه درباره عقب نشینی آب دریای خزر
  • دریای خزر عقب‌نشینی کرد
  • حذف کیسه‌های پلاستیکی در ایران | آب دریای خزر باز هم عقب‌نشینی کرد
  • توضیح سلاجقه درباره عقب نشینی آب دریای خزر و حذف کیسه‌های پلاستیکی
  • دولت سیزدهم پس از ۶ سال کنوانسیون دریای خزر را احیا کرد
  • جان باختن ۵ پناهجو در دریای مانش