Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان هشدار داده اند استفاده از شبکه اجتماعی اینستاگرام و تنها صرف ۳۰ دقیقه وقت درطول شبانه روز برای این شبکه اجتماعی اثر‌های منفی بسیار جدی بر سلامت جسم و روح افراد می‌گذارد.


پژوهش‌های جدید نشان می‌دهند افراد پس از صرف وقت و جستجو  در این شبکه اجتماعی دچار افت اعتماد به نفس و احساس منفی به فیزیک بدنی و چهره خود می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کارشناسان اثر‌های منفی صرف وقت ومشاهده پست‌ها در اینستاگرام را به ویژه بر زنان بسیار اثرگذار می‌دانند؛ محققان دانشگاه گریفیث (Griffith University) این نتیجه‌ها را با بررسی روی ۳۵۶ زن در رده سنی ۱۷ الی ۳۰ سال درکشور‌های استرالیا و آمریکا به دست آورده اند.

بسیاری از بانوان با نگاه کردن به تصاویر ارسالی سلبریتی‌ها احساس می‌کنند زیبا نیستند یا دچار اضافه وزن و چاقی شده اند و به این دلیل مورد پذیرش دوستان و اطرافیان خود قرار نمی‌گیرند.


این مسئله به ویژه درباره بانوان مجرد بیشتر اثرگذاراست و سبب می‌شود آن‌ها به انواع روش‌های غیراستاندارد ازجمله رژیم‌های غذایی فوق العاده سخت، قرص‌های چربی سوز یا انواع جراحی‌های زیبایی روی بیاورند تا ظاهری شبیه به افراد مشهور پیدا کنند.


بسیاری از داوطلبان این پژوهش که در رده سنی ۱۷ تا ۳۰ سال قرارداشتند پس از دیدن هر روزتصاویر افراد مختلف در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرده اند از فیزیک بدنی خود رضایت کافی ندارند و احساس می‌کنند چاق هستند.


کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند برای حفظ تناسب اندام رژیم غذایی سالم متناسب با قد و وضعیت سلامت خود داشته باشند و از پرخوری، مصرف تنقلات فاقد ارزش تغذیه‌ای وفست فود‌ها اجتناب کنند.

بسیاری از افراد بر اثرمصرف دارو‌های چربی سوز یا رژیم‌های غذایی فوق العاده سنگین دچارمشکل‌های سلامت شده و دربرخی موارد جان خود را از دست داده اند.


افراد مشهور و سلبریتی‌ها زیر نظر متخصصان از انواع روش‌ها برای زیبایی و کاهش وزن خود استفاده می‌کنند  و اقدام‌های پزشکی و درمانی که انجام می‌دهند درشبکه‌های اجتماعی منتشر نمی‌کنند به همین دلیل افراد گمان می‌کنند آن‌ها با نخوردن خوراکی یا برخی روش‌های درمانی تهاجمی به فیزیک بدنی یا چهره‌ای زیبا دست یافته اند.


افزون بر بدبینی نسبت به چهره و ظاهر فیزیکی، صرف وقت بیش از اندازه درصفحه‌های شبکه‌های مجازی سبب افسردگی در افراد می‌شود که امکان دارد این افسردگی حالت مزمن به خود گیرد، همچنین برخی دیگر از افراد هم تحت تاثیر مُد و ظاهر افراد مشهور اقدام به خرید وسایل غیرضروری کنند و سرمایه زندگی خود را از دست بدهند.


محققان کاهش زمان مرور صفحه‌های شبکه‌های اجتماعی به ویژه اینستاگرام و درعوض جایگزین کردن این زمان با مطالعه، انجام ورزش، تهیه خوراک سالم، بودن با اعضای خانواده و یادگیری مهارت‌های جدید را برای حفظ سلامت جسم و روح به افراد توصیه می‌کنند.

منبع:Dailymail
انتهای پیام/

سرگرم شدن در این شبکه اجتماعی، افراد را از خود بیزار می‌کند

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۶۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف الکل های سمی در هر اندازه ای خطرناک است

به گزارش خبرگزاری مهر، شاهین شادنیا، درباره افزایش موارد مسمومیت با الکل های سمی، اظهار کرد: اغلب موارد، مسمومیت‌هایی هستند که به بهانه تفریح، اقدام به مصرف مشروبات دست ساز و سمی کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در کشور ما تولید و واردات مشروبات الکلی ممنوع است، افزود: الکل هایی که به صورت دست‌ساز تولید و یا قاچاق وارد کشور می شوند زمینه‌ساز بروز مسمومیت‌های خطرناک می‌شوند.

شادنیا گفت: ماده اصلی در مشروبات الکلی «اتانول» است که در مقدار و مصرف مشخص معمولاً باعث بروز مسمومیت های جدی در افراد نمی‌شوند.

رییس بخش مسمومین بیمارستان لقمان حکیم با تاکید بر اینکه مصرف الکل اتیلیک یا اتانول در اغلب موارد سمیت جدی و خطر مرگ و میر برای افراد ندارد، اضافه کرد: صرفاً مصرف بیش از حد این مشروبات الکلی می‌تواند خطرناک باشد.

وی با بیان این موضوع که مشروبات الکلی که به صورت قاچاق وارد کشور و یا به صورت غیرمجاز تهیه می شوند خطرات جدی برای مصرف کننده به همراه دارند، ادامه داد: معمولاً افراد سودجو در مراحل ساخت این مواد از الکل های حاوی متانول و یا سایر الکل های سمی استفاده می کنند و همین موضوع زمینه‌ساز بروز مسمومیت شده است.

شادنیا با بیان اینکه به طور کلی مصرف بیشتر از حد مشروبات الکلی حاوی اتانول (الکل اتیلیک) با نشانه‌هایی همراه است، گفت: اختلال تعادل، ناهماهنگی بین فعالیت‌های عضلانی و مغزی، پرخاشگری، خواب آلودگی و یا افت قندخون از نشانه‌های مصرف این مشروبات الکلی است.

وی با تاکید بر اینکه به دنبال مصرف مشروبات الکلی حاوی اتانول و به محض بالا رفتن سطح آن در خون، علایم مسمومیت سریع ایجاد می‌شود، گفت: در مورد الکل‌های سمی و غیر استاندارد مشکل اینجا است که این مواد سمی در فاز اولیه بعد از مصرف نشانه یا علامت خاصی ندارند و وقتی این مواد سمی وارد بدن می شوند، شروع به متابولیزه شدن می‌کنند و سپس باعث بروز علایم مسمومیت می‌شوند.

شادنیا با بیان اینکه ایجاد علایم مسمومیت با متانول زمانبر است، افزود: عمده بیماران بین ۱۲ ساعت و یا حتی در مواردی تا ۷۲ ساعت بعد از مصرف این الکل های سمی دچار نشانه های مسمومیت می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه مصرف مشروبات الکلی سمی با درجاتی از اختلال بینایی همراه است، عنوان کرد: افراد به دنبال مصرف اینگونه از مشروبات، معمولاً بعد از چند ساعت به یکباره دچار تاری و یا سیاهی دید می شوند. نشانه هایی مثل برفکی شدن دید و یا مگس پران و متاسفانه در شرایط وخیم تر شدن مسمومیت، کوری مطلق از مهم ترین عارضه‌های مصرف مشروبات الکلی سمی و دست ساز حاوی متانول است.

شادنیا با بیان اینکه مراجعه سریع به مراکز درمانی به دنبال مسمومیت با مشروبات الکلی ضرورت دارد، تاکید کرد: بسیاری از افراد با فرض اینکه با گذشت زمان نشانه‌های مسمومیت کمتر می‌شود در همان ساعات اولیه به مراکز پزشکی مراجعه نمی کنند، این کار می‌تواند باخطرات جدی همراه باشد، که آسیب‌های چشمی، کوری، کاهش سطح هوشیاری و حتی مرگ از جمله آن است.

وی در پایان با یادآوری اینکه نشانه‌های مسمومیت با الکل های سمی با تاخیر بروز می کند، افزود: نکته مهم درباره الکل‌های سمی این است که هر فردی که از این مشروبات استفاده کند، دچار مسمومیت می شود. بنابراین میزان مصرف عامل تعیین کننده در بروز نشانه‌ها و آسیب نیست، مصرف این الکل های سمی در هر اندازه ای خطرناک است.

کد خبر 6092803 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • هشدار کارشناسان فرانسوی درباره ممنوعیت اینترنتبرای زیر ۱۳ ساله‌ها
  • دسترسی کودکان فرانسه به گوشی و شبکه اجتماعی محدود شود
  • بازداشت کلاهبردار اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • مصرف الکل‌های سمی در هر اندازه‌ای خطرناک است
  • واکاوی گرایش‌های ضد اسرائیلی «نسل زِد» در آمریکا
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • «وعده صادق»؛ عملیاتی که نباید فراموش شود
  • مصرف الکل های سمی در هر اندازه ای خطرناک است
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر