Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: تغییر اقلیم از تهدیدات بزرگ زیست محیطی است.

به گزارش ایسنا دکتر عیسی کلانتری امروز در تماس تلفنی در نهمین نشست تشکل‌های زیست محیطی کشور که هم اکنون در سالن اجتماعات اداره کل حفاظت محیط زیست گیلان در حال برگزاری است، گفت: شعار ما این است که همه ۸۰ میلیون نفر ایرانی می‌توانند محیط بان باشند و نقش تشکل‌های زیست محیطی در تحقق این امر موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اتفاقاتی در گذشته موجب شده بود که فعالیت تشکل‌های مردم نهاد کمی کم رنگ شود و من تقاضا دارم، سازمان‌های مردم نهاد مجددا فتیله‌ها را بالا بکشند.

کلانتری با بیان اینکه اغلب تشکل‌های مردم نهاد در حمایت از حیات وحش فعالیت می‌کنند، خاطرنشان کرد: خوشبختانه با فعالیت این عزیزان حمایت و توجه مردم در حمایت از حیوانات افزایش یافته است، اما لازم است بدانیم، خطری که محیط زیست انسانی را تهدید می‌کند از خطرات حیات وحش بیشتر است.

وی با اشاره به اینکه شاهد هستیم روستاییان گونه‌های ارزشمند نظیر پلنگ‌ها را که برای غذا به حیواناتشان حمله می‌کنند را دیگر نمی‌کشند، افزود: این ارتقاء فرهنگ طبیعت دوستی و حفظ محیط زیست حاصل تلاش همکاران محیط زیستی و تشکل‌های زیست محیطی است.

معاون رییس جمهور و رییس سازمان محیط زیست کشور گفت: ریاست جمهوری برنامه‌های پرهزینه و بلندمدت برای حفاظت از محیط زیست در برنامه دارند که یکی از آن‌ها خارج کردن ۲۰۰هزار دستگاه خودروی فرسوده در حال تردد در راه‌های کشور است. ضمن اینکه در حفاظت از آب کشور از این پس صنایعی مانند صنایع فولاد فقط در اراضی نزدیک به سواحل با رعایت ملاحظات زیست محیطی ایجاد خواهد شد.

وی افزود: پرداخت غرامت به دامداران در اثر خسارت‌هایی که به دامهایشان توسط پلنگ وارد می‌شود از دیگر اقداماتی است که در حفاظت از حیات وحش کشور انجام شده است.

کلانتری تصریح کرد: از تهدیدات بزرگ زیست محیطی تغییر اقلیم در کشور است که هم به طبیعت و هم بر انسان تاثیر می‌گذارد.

وی با اشاره به راه اندازی پالایشگاه خلیج فارس با ابراز امیدواری در کاهش آلودگی بنزین در کشور خاطر نشان کرد: خوشبختانه آلودگی نفت و گاز در کشور کم شده است و برای کاهش بیشتر به ایجاد کریدور‌ها نیازمندیم.

کلانتری تصریح کرد: همت مردم در حفاظت از محیط زیست موثر است و مردم باید با تردد کمتر با وسایل نقلیه شخصی همکاری‌های گسترده‌تری می‌توانند داشته باشند.

وی تاکید کرد: به هیچ وجه استقلال تشکل‌ها نباید از بین برود و ضمن اینکه نقص‌ها گفته می‌شود حتما راهکار‌ها نیز پیشنهاد شود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: محیط زیست کلانتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۹۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم

حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی، چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم؛ لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی، چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کار‌های نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • مراجع قضایی شهرستان ری رویکرد زیست محیطی دارند+فیلم
  • آشنایی دانش آموزان مهابادی با آموزه های زیست محیطی
  • برگزاری کلاسهای آموزش محیط زیست در ارومیه
  • پاکسازی بیش از ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • ترویج فرهنگ حفاظت از زمین پاک در بین دانش آموزان