Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-06@20:50:35 GMT

آسفالته شدن همه جاده‌های تایباد تا انتهای سال جاری

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۸۶۷۹۰

آسفالته شدن همه جاده‌های تایباد تا انتهای سال جاری

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، جلیل رحیمی جهان‌آبادی، عصر پنچ‌شنبه، 25 مرداد ماه، در جمع اصحاب رسانه افزود: شهرستان مرزی تایباد تنها 8 کیلومتر جاده خاکی دارد که با جذب اعتبارات، تا پایان سال به صورت کامل از آسفالت بهره‌مند خواهد شد.

وی به پروژه ناتمام راه‌آهن مشهد دوغارون اشاره کرد و گفت: در دوره نماینده قبل، این پروژه مطرح شد و هنوز به دلیل کمبود اعتبار بر روی کاغذ مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت محور اعتبارات در این حوزه را به دلیل اهمیت اقتصادی معادن سنگ آهن خواف به راه‌آهن خواف هرات اختصاص داده و هنوز هیچ اقدام سازنده‌ای برای اتمام راه‌آهن مشهد دوغارن انجام نگرفته است.

حوزه بهداشت و درمان در تایباد نیازمند رسیدگی بیشتر است
رحیمی اظهار کرد: زیرساخت‌های بهداشتی در شهرستان مرزی تایباد ضعیف است و در این زمینه نیاز به رسیدگی بیشتر احساس می شود. در حال حاضر تنها بیمارستان تایباد با قدمت بیش از 40 سال با توجه به مراجعه بیماران از شهرستان‌های باخرز، خواف و روستاهای مجاور جوابگوی نیازهای مراجعان نیست.

وی عنوان کرد: وزارت بهداشت به دلیل مشکلات طرح بیمه سلامت در پرداخت مطالبات پزشکان، با مشکل رو به رو گردیده و همین مهم سبب عدم حضور اکثر پزشکان متخصص در مناطق مرزی و محروم مانند تایباد شده است. این مسأله حضور نیروی متخصص در بیمارستان شهرستان را کمرنگ کرده است.

رحیمی از حضور متخصص سونوگرافی زن در تایباد خبر داد و بیان کرد: با توجه به بافت سنتی و مذهبی در این شهرستان، حضور متخصص خانم در این حوزه نیاز ضروری بوده که با پیگیری‌های انجام شده به زودی شاهد این اتفاق در این منطقه مرزی خواهیم بود.

تایباد دارای ظرفیت‌های بالقوه بسیاری در زمینه اشتغال است
وی در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص مشکلات اشتغال این شهرستان اظهار کرد: این شهرستان دارای ظرفیت و پتانسیل‌های بالقوه در زمینه اشتغال است که باید با پیگیری مجدانه آن‌ها را به فعل تبدیل کرد. در این راستا بهره‌مندی از ظرفیت گمرک و منطقه ویژه دوغارون این فرصت را فراهم خواهد کرد.

نماینده مردم تربت‌جام، تایباد و باخرز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اقداماتی در راستای تبدیل منطقه ویژه دوغارون به منطقه آزاد انجام شده و لایحه آن آماده تحویل به مجلس است. طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته امیدواریم در بهار 1398 شاهد صدور رأی نهایی این لایحه در مجلس باشیم.

وی اظهار کرد: اختلاف با کشور افغانستان بر سر مشکل کمبود آب، مسأاله حق‌آبه را به وجود آورده که دولت در حال پیگیری‌ این مطلب است تا مساله حق‌آبه سد دوستی به زودی حل و هریرود ساماندهی شود.



فقر فرهنگی عامل اصلی برای عدم تحصیل دختران در تایباد
رییس فراکسیون مرزنشینان و اهل سنت مجلس با اشاره به فقر فرهنگی در شهرستان تایباد بیان کرد: بافت سنتی و فقر فرهنگی سبب جلوگیری از تحصیل دختران در حاشیه شهر و روستاها شده و نیز مشکلات اقتصادی بر آن دامن زده است.

وی به سوالی در رابطه با ضعف دانشگاه‌های تایباد، اینگونه پاسخ داد: افزایش هزینه‌های خانواده و عدم اشتغال پس از پایان یک دوره طولانی تحصیل، ادامه  روند حضور در دانشگاه‌ها را کمرنگ کرده است. برای تقویت این حوزه اگر جذب دانشجو از افغانستان صورت پذیرد، مشکل اقتصادی دانشگاه‌ها و صندلی‌های خالی جبران خواهد شد.

انتشار تفکر تقریب مذاهب اسلامی در جهان ضروری است
نماینده مردم تایباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تفکر تقریب مذاهب اسلامی برگرفته از فهم درست و شناخت کافی از مذهب یکدیگر است. اگر در این زمینه اقدامات لازم فرهنگسازی شود، شاهد هیچگونه اختلاف در این زمینه نخواهیم بود.

وی ادامه داد: در کشوری که رهبرش مقتدرانه و با درایت مذهب تسنن را تکریم می‌کند، وحدت و یکدلی موج می‌زند و این مهم خواری بر چشم دشمنان است. نظام جمهوری اسلامی ایران به مردم بی‌پناه فلسطین که اکثر آنان را اهل تسنن تشکیل داده، کمک می‌کند و این یعنی تقریب مذاهب به درستی انجام گرفته است.

رحیمی با تأکید بر همدلی و وحدت بیان کرد: با یکرنگی و وحدت می‌توان کدورت‌ها را از بین برد و عشق و محبت را ترویج داد؛ بدین وسیله مشکلات در این خطه مرزی مرتفع خواهد شد.

وی جنگ اقتصادی را مانند جنگ فیزیکی دانست و گفت: دولت کالاهای اساسی و مورد نیاز را شناسایی کرده و دستور ممنوعیت خروج ارز کشور را صادر کرده است. برای گذر از برهه بحران و تحریم اقتصادی باید ملت و دولت همگام با یکدیگر قدم بردارند. دشمن دنبال تحریک ملت ایران توسط جنگ روانی برای تسلیم کردن و به زانو درآوردن مردم است اما بداند و آگاه باشد جمهوری اسلامی ایران تن به تکمیل این پازل نخواهد داد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی شهرستان ها تایباد قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۸۶۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید

 رئیس اداره ساخت و توسعه راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت: سال گذشته راه ۱۰۸ روستای استان به طول ۱۳۴ کیلومتر احداث شد که از لحاظ میزان احداث در جایگاه پنجم کشوری قرار گرفته‌ایم.

حسن شهبازی از بهره مندی ۴ هزار و ۵۲۲ خانوار از این راه های احداث شده خبر داد و افزود: با این اقدام شاخص برخورداری روستا‌های استان از راه آسفالته در روستا‌های بالای ۲۰ خانوار، پنج درصد افزایش یافته و به ۷۵ درصد رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: هدف‌گذاری احداث راه روستایی در سال گذشته ۸۰ کیلومتر بود که توانسته‌ایم بیشترین از این میزان را تحقق ببخشیم.

هزینه کرد ۸۷۱ میلیارد تومانی برای ساخت راه‌های روستایی در کردستان

 رئیس اداره ساخت و توسعه راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان اذعان کرد: برای سال‌جاری نیز احداث ۱۹۷ کیلومتر را روستایی در استان هدف‌گذاری شده است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۸۷۱ میلیارد تومان برای احداث راه‌های روستایی در استان هزینه شد، اضافه کرد: در حوزه راه روستایی با وجود اقدامات مثبتی که با حمایت‌های استاندار و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در حال انجام است، اما برای نزدیک شدن به میانگین کشوری نیازمند اعتبارات جهشی هستیم.

شهبازی با اعلام اینکه در سال جدید علاوه بر برگزاری مناقصه و انتخاب پیمانکار برای پروژه‌های جدید، اتمام پروژه‌های نیمه تمام نیز در دستور کار قرار دارد، گفت: تامین بودجه پروژه‌های راه روستایی از منابع استانی و فقط تامین قیر برعهده سازمان راهداری است. 

 استان کردستان ۶ هزار و ۱۸۳ کیلومتر راه روستایی دارد که تاکنون ۳ هزار و ۴۵۷ کیلومتر آن آسفالت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌
  • قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی روستاهای کاخک نخواهیم داشت
  • قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی در روستاهای کاخک نخواهیم داشت
  • برگزاری مناظره علمی پیرامون لایحه عفاف و حجاب در مشهد
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید
  • آشنایی با چهار نامزد انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه و جویبار
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • با نمایندگان مجلس در بروجرد و کوهدشت+گزارش
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • کاهش ۱۰ درصدی تلفات جاده‌ای در تعطیلات جاری/ فوت ۱۰۹ نفر