Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-04@09:36:59 GMT

افزایش ۸۸ درصدی تجمع‌های غیرمجاز در خراسان‌شمالی

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۹۷۱۳۳

افزایش ۸۸ درصدی تجمع‌های غیرمجاز در خراسان‌شمالی

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، علیرضا مظاهری، فرمانده نیروی انتظامی استان 25 مرداد در بازدید از خبرگزاری‌های ایکنا و ایسنا مستقر در جهاددانشگاهی اظهارکرد: تجمع های غیر مجاز بیشتر به دلیل گرانی ها، مطالبات کارگری، کشاورزی و کمبود آب در روستاها است.
وی با بیان اینکه سهم بیشترین تجمع‌ها در رابطه با آب برای آبیاری زمین‌های کشاورزی بوده، ادامه داد: با توجه به اهمیت آب در بخش کشاورزی باید همه روستائیان قانع باشند زیرا همان طور که بالای روستا خواهان آب بوده پایین روستا نیز برای آبیاری زمین های خود نیازمند آب هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مظاهری با ذکر اینکه نباید زیاده خواه باشیم، یادآورشد: باید در بحران آب مصرف را به گونه ای مدیریت کنیم که همه افراد بتوانند از این نعمت استفاده کنند.
وی با تقدیر از مردم به دلیل بی توجهی به فراخوان‌های معاندان نظام، افزود: با توجه به اینکه دشمنان به دنبال بهانه‌های مختلف برای انتشار فراخوان تجمع‌های غیر مجاز هستند در این راستا از مردم خراسان‌شمالی کمال تقدیر و تشکر را دارم که نسبت به این فراخوان ها بی توجه بوده و پای این نظام و انقلاب ایستاده‌اند.
مظاهری با اشاره به روز خبرنگار، یادآورشد: امروز قدرت رسانه‌ها در جوامع مختلف انکار ناپذیر بوده که خوشبختانه در خراسان‌شمالی به دلیل تعامل بسیار خوب رسانه‌ها با نیروی انتظامی مشکل خاصی وجود نداشته و امنیت پایداری داریم.
دکتر رضا شاهین فر، رئیس جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی نیز با بیان اینکه جهاد دانشگاهی با نماد فرهنگی، آموزشی و پژوهشی در راستای اهداف نظام و برنامه های مقدس حرکت می کند، ادامه داد: این نهاد همواره طی این سال ها اولین حرکت ها و اولین تاسیس ها را داشته است.
شاهین فر اظهار کرد: رویان، مرکز درمان ناباروری، ساخت دکل های حفاری نفت در خاورمیانه و تمام فرستنده های قوی و پرقدرت رادیویی از دستاوردهای جهاد دانشگاهی بوده است.
وی بیان کرد: جهاد دانشگاهی در حوزه فرهنگ نیز اقدامات خوبی انجام داده که راه اندازی خبرگزاری بین المللی ایسنا و خبرگزاری ایکنا و مرکز معتبر افکار سنجی دانشجویان ایران ایسپا از جمله این اقدامات بوده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه این مجموعه آموزش های تخصصی را به تمامی افراد ارائه می دهند، گفت: جهاد دانشگاهی واحد خراسان شمالی از سال ۱۳۸۳ راه اندازی شده است و هم اکنون چند مرکز آموزشی تخصصی دارد.
وی در ادامه از راه اندازی اولین مرکز ناباروری در خراسان‌شمالی که با مشارکت جهاد دانشگاهی و علوم پزشکی استان در آینده نزدیک انجام می‌شود، خبر داد.
شاهین فر اظهارکرد: درحال حاضر جهاددانشگاهی در سطح کشور و استان درعرصه آموزشی در دو سطح مقطع دار و کوتاه مدت به فعالیت می پردازد که هم اکنون در خراسان شمالی خدمات آموزشی این نهاد در چهار مرکز و ۷۰۰ کدرشته با ارائه گواهینامه های معتبر انجام می‌شود.
وی با بیان اینکه این نهاد از سنین مهد کودک تا بازنشستگی برای افراد دارای دوره های آموزشی بوده، یادآورشد: در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد دوره‌های کارکنان دولت در استان توسط جهاددانشگاهی برپا می‌شود.
شاهین فربا اشاره به لزوم گذراندن دوره های خانواده سلامت برای زوج ها جوان، عنوان کرد: در ابتدا هر زوجی که ازدواج می‌کند باید در دوره‌های آموزشی کسب مهارت های زندگی تحت عنوان «خانواده سالم» جهاددانشگاهی که با مشارکت دادگستری برگزار می‌شود شرکت کند.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۹۷۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۷ درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای خراسان جنوبی، مدیر کل صنعت، معدن وتجارت استان در گفتگو با خبرنگار صدا وسیمای استان افزود: سال گذشته یک‌میلیون و ۳۵۹ هزار تن سیمان در خراسان جنوبی تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۷ درصد افزایش داشته است.

آریافر افزود: سال ۱۴۰۲ نیز یک میلیون ۲۷۱ هزار تن سیمان در دو کارخانه سیمان قاین و باقران تولید شد.


وی گفت: در کارخانه‌های سیمان استان تاکنون برای حدود ۷۰۰ نفر شغل ایجاد شده است.


مدیر کل صنعت، معدن وتجارت استان افزود: سیمان استان علاوه بر تأمین نیاز داخل، به کشور افغانستان نیز صادر می‌شود.


آریافر افزود: سال گذشته ۵۰۲ هزار تن سیمان به ارزش ۱۵ میلیون دلار صادر شده است.


همچنین در سی و پنجمین جشنواره امتنان از کارگران، گروه‌های کاری و واحد‌های نمونه خراسان جنوبی، واحد کارگری سیمان قاین به عنوان واحد نمونه استان معرفی شد.


در این جشنواره از شرکت سیمان قاین به عنوان واحد نمونه استان تقدیر شد.تولید سیمان در خراسان جنوبی ۷ درصد افزایش داشته است.

دیگر خبرها

  • جاده‌های خراسان شمالی لغزنده است
  • زلزله در خراسان شمالی ؛ شدت و مرکز زمین لرزه
  • تیتکانلو در خراسان شمالی لرزید
  • زلزله‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر تیتکانلو خراسان شمالی را لرزاند
  • تردد روان در محورهای شمالی کشور
  • افزایش هفت درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • افزایش ۷ درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس
  • افزایش ۴ درصدی ترددها در جاده های کرمان