Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون بهداشت مجلس، با اعلام این خبر که کمیسیون متبوعش روز یکشنبه نشست مهمی پیرامون بررسی نگرانی‌های موجود در بازار دارو و تجهیزات پزشکی خواهد داشت تاکید کرد که روند هزینه‌کرد ارز دولتی در این حوزه باید شفاف شود. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، همایون هاشمی  در مورد اعتراض انجمن رادیولوژی انکولوژی ایران به قرار نگرفتن دستگاه‌های پرتودرمانی در لیست ارز دولتی، گفت: مدتی است که تصمیم وزارت بهداشت مبنی بر قطع ارز یارانه‌ای برای رادیوتراپی‌ها باعث افزایش نرخ خدمات در این حوزه شده است که ما با آن مخالف هستیم و حتی نامه‌ای هم که از این انجمن به مجلس داده بودند را عینا به مسئولان این وزارتخانه منعکس کردیم تا رسیدگی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی، با یادآوری اینکه شواهد امر نشان می‌دهد که این موضوع پیگیری نشده با اشاره به دو نگرانی رادیوتراپی‌ها در شرایط کنونی، ادامه داد: مسئولان این حوزه در رابطه با تهیه قطعات و تجهیزات مورد نیاز برای دستگاه‌هایشان و تامین دارو‌های ضروری بیماران سرطانی نگران هستند، بنابراین هزینه خدمات را در این بخش افزایش داده‌اند.

افزایش نرخ خدمات ثمره خروج تجهیزات رادیوتراپی از لیست ارز دولتی

وی خاطرنشان کرد: بی‌تردید افزایش نرخ خدمات بار سنگینی را بر بیماران سرطانی و خانواده‌هایشان تحمیل می‌کند که این امر با شرایط کنونی کشور و منافع ملی منافات دارد، کما اینکه این موضوع در نشست اخیر کمیسیون هم مطرح شد و به مسئولان وزارت بهداشت هم گوشزد کردیم، ضمن اینکه روز یکشنبه هم نشست مهمی پیرامون بررسی موضوع دارو و تجهیزات پزشکی و مشکلاتی که در این حوزه وجود دارد با وزیر بهداشت خواهیم داشت.

هاشمی در بیان علل برگزاری این نشست یادآورشد: به تازگی نگرانی‌های ناشی از کمبود برخی دارو‌ها در بازار ایجاد شده است که در این نشست به بررسی علل آن و ارائه راهکار برای رفع این مشکل خواهیم پرداخت، هر چند اقدامات وزیر بهداشت قابل تقدیر است، چرا که برای بررسی مشکلات این حوزه ستادی را تشکیل داده است که موضوعات را به دقت رصد می‌کنند، بنابراین ما هم باید به آن‌ها کمک کنیم تا مشکلات را سریعتر رفع کنند.

گزارش‌ها از نحوه هزینه‌کرد ارز دولتی باید راستی‌آزمایی شود

وی در پاسخ به اینکه زمانی که قرار است ارز دولتی به حدود ۵ درصد دارو‌های مورد نیاز که وارد می‌شوند، تخصیص یابد که اغلب برای دارو‌های بیماران سرطانی و بیماری‌های خاص بوده، چنانچه به این مهم تخصیص داده نشود به داروی کدام بیماری‌ها تخصیص پیدا خواهد کرد، تصریح کرد: در دو ماه گذشته آمار‌های متفاوتی از نحوه تخصیص ارز دولتی گزارش شده است که باید مورد راستی آزمایی قرار بگیرد، ضمن اینکه در اینجا این سوال مطرح می‌شود که میزان ارز وزارت بهداشت برای دارو و تجهیزات پزشکی به ویژه در شاخه بازرگانی و واردات دارو که مشابه داخلی ندارند چقدر است؟ همچنین میزان ارزی که دولت، بانک مرکزی و ستاد اقتصاد در اختیار این وزارتخانه قرار می‌دهد، چقدر است و چه میزان کسری در این زمینه وجود دارد و چه میزان انحراف وجود دارد؟

انحراف برخی بازرگانان از درخواست اولیه برای دریافت ارز دولتی

هاشمی در تشریح انحرافی که در روند تخصیص ارز دولتی به حوزه دارو و تجهیزات پزشکی وجود دارد خاطرنشان کرد: ممکن است بازرگانی ارز دولتی را دریافت کرده باشد، اما برای درخواست اولیه یعنی دارو و تجهیزات پزشکی هزینه نکرده و از آن عدول کرده باشد که باید این موضوع هم مورد رسیدگی قرار بگیرد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، اظهار کرد: بررسی نحوه هزینه‌کرد ارز دولتی در حوزه واردات دارو و تجهیزات پزشکی اقدام سختی نیست، اما متاسفانه نمی‌دانم چرا در این مورد شفاف‌سازی صورت نمی‌گیرد، چرا که وقتی یک بازرگانی در برابر خروج ارز دولتی متعهد به واردات کالایی می‌شود، می‌توان به راحتی مسیری را که طی می‌کند، رصد کرد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: عمق این معضل تاجایی است که رئیس جمهور هم در صحبت‌های اخیر خود بدان اشاره کرد و گفت: باید به این مورد رسیدگی شود، و این در حالی است که در شرایط کنونی کشور باید این مهم سریعتر تحقق یابد، چرا که هم مردم مطالبه‌گر هستند و هم دولت می‌تواند نحوه هزینه‌کرد در این حوزه را پیگیری کند. 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دارو واردکنندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۹۸۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیاتی درباره دوره جدید کالابرگ فجرانه

علیرضا عسگریان؛ معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عصر امروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه اکسپو (ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این نمایشگاه منحصر به فرد در کشور است و در حوزه تولیدات و صادرات فعال است.

وی افزود: وزارت کار یکی از مجموعه‌های بزرگ در حوزه صنعت و اقتصاد است و در زمینه‌های صنعتی مختلف فعالیت دارد.

عسگریان گفت: ما در حوزه دارویی، حمل و نقل و گردشگری و ... شرکت‌هایی داریم و فعال هستیم.

وی درباره میزان فعالیت وزارت کار در حوزه دارویی اظهار کرد: ما در صنعت دارویی در بحث تولید مواد اولیه و سایر دارو‌هایی تخصصی و عمومی بسیار مؤثر عمل کرده است.

وی افزود: وزارت کار نیز دارای زیر مجموعه‌های اقتصادی و صنعتی گسترده است. در حوزه پتروشیمی متعددی از ابتدا تا انتهای زنجیره تولید درون خانواده وزارت کار فعال هستند. همچنین بزرگترین هلدینگ‌های حمل و نقل کشور درون وزارت کار است. همچنین در صنعت دارویی، ریلی و ساختمان و سیمان ما حرف اول را در کشور ایران می‌زنیم.

عسگریان ادامه داد: در مجموع ۵ صندوق بزرگ کشور در وزارت کار قرار دارند که تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری مهمترین آنها هستند و شرکت‌های بزرگی هستند.

وی افزود: مهمترین وظیفه ما تحلیل بازار جهانی است و بازار ۳۰ کشور درحال تحلیل است. کشور‌های اوراسیا، آفریقا و به ویژه همسایگان خودمان هستیم. البته در حوزه آفریقا حضور کمرنگی داریم که باید گسترش جدی داشته باشیم. امسال با آفریقا وارد تفاهم‌نامه‌های بزرگی را درحال انعقاد هستیم. برای مثال نخست وزیر زیمباوه در ایران است و وارد مذاکره شدیم. چرا که دشت‌هایی برای کشت وسیع برون مرزی توتون است.

معاون رفاه وزیر رفاه تاکید کرد: ما باید به سمتی حرکت کنیم که بتوانیم تاثیر منطقه‌ای در حوزه دارو داشته باشیم در حوزه دارویی با عراق، لبنان و ارمنستان کار جدی کردیم. سفر اخیر تجار ارمنستان نشان داد که ما به زودی در این کشور حضور جدی خواهیم داشت و علاوه بر دارو و محصولات پتروشیمی، محصولات ساختمانی و سیمان و مصالح نیز به آنها صادر خواهیم کرد.

وی افزود: اگر ما یک و نیم میلیارد دلار صادرات دارو داشته باشیم، پایگاه خود را در بازار جهانی بطور کامل حفظ خواهیم کرد.

معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر رفاه تأکید کرد: ما طرح فجرانه را داشتیم، طرحی اثرگذار در مدت ۳ ماه که به طور متوسط بالای ۸۶ درصد از این طرح در کشور استقبال کردند. هجدهم این ماه فجرانه تمام می‌شود و و ما امیدواریم این طرح تمدید شود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا طرح فجرانه کالابرگ تمدید می‌شود، عنوان کرد:، چون این طرح منابع بسیاری می‌خواهد و باید در بالاترین سطح کشور تصمیم‌گیری شود، از این رو طی ۱۰ روز آینده تصمیم‌گیری می‌شود که آیا ایا تغییر خواهد کرد یا تمدید می‌شود، اما میزان استقبال و عدد‌های این طرح فوق‌العاده است، بزرگترین خرید قرن در این طرح صورت گرفت و امروز یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول خریداری شده از ۱۱ قلم شده است و ۱۴۰ میلیون بسته غذایی در یک مدت کوتاه توزیع شده است.

tags # یارانه سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • هشدار قالیباف درباره تامین ارز دارو /بودجه شرکت های دولتی و طرح های اعتبارات عمرانی تصویب شد
  • موافقت مجلس با جدول مربوط به هزینه‌کرد یک درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی
  • جزئیاتی درباره دوره جدید کالابرگ فجرانه
  • آخرین جزئیات از دوره جدید کالابرگ
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی
  • آمریکا هزینه سنگینی برای انحراف ذهن و فکر دختران ما داده است
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی