Web Analytics Made Easy - Statcounter

دهمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان تهران با موضوع پیگیری انجام اقدامات در جهت رفع مشکل بوی نامطبوع در مسیر فرودگاه امام برگزار شد؛ در این جلسه اعلام شد که بخش مهمی از کانون اصلی انتشار این بو، مربوط به فاضلاب‌های واوان و اسلامشهر است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از استانداری تهران، نعمت‌الله ترکی، در دهمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان تهران که با موضوع پیگیری انجام اقدامات در جهت رفع مشکل بوی نامطبوع در مسیر فرودگاه امام برگزار شد، با اشاره به اینکه ١٧٠ میلیارد تومان اعتبار برای رفع مشکل بوی نامطبوع مسیر فرودگاه جنوب تهران پیش‌بینی شده است، گفت: تاکون ٧٠ میلیارد تومان از این اعتبار تأمین شده است و به هریک از دستگاه‌های مسئول در حوزه محیط زیست، شرکت آبفا، آب منطقه‌ای، جهاد کشاورزی، هواشناسی و شهرداری تهران، متناسب با مطالعات انجام شده، بخشی از آن تخصیص داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دستگاه‌ها باید متعهد شوند مطالعات اثربخش و نتیجه‌بخش در رفع بوی نامطبوع منطقه داشته باشند، تصریح کرد: برآورد اولیه اعتبارات برای پنج طرح پیشنهادی و متناسب با مطالعات، پیش‌بینی شده است.

در ادامه جلسه، رئیس سازمان محیط زیست استان تهران در گزارشی از وضعیت مطالعات انجام شده در مسیر فرودگاه امام‌خمینی (ره) گفت: ٩٣ نقطه آلاینده در تولید بوی نامطبوع مسیر فرودگاه شناسایی شده است که ٢٨ کانون اصلی به دست آمده است.

کیومرث کلانتری افزود: باد، تبخیر فاضلاب و سامانه‌های مختلف در افزایش بوی نامطبوع در مسیر فرودگاه مؤثر است و فاضلاب‌های واوان و اسلامشهر به‌عنوان کانون‌های اصلی در انتشار بو شناسایی شده است.

محمدرضا بختیاری، مدیرکل آب و فاضلاب استان تهران نیز در این جلسه گفت: فاضلاب‌های خانگی، صنعتی و فاضلاب‌های سطحی شهر در رودخانه رباط کریم سرازیر می‌شوند و لازم است مسئول رسیدگی به فاضلاب روان‌آبها شناسایی شود.

در این جلسه با دستور استاندار مقرر شد که در موضوع شناسایی منابع انتشاردهنده بوی نامطبوع مسیر فرودگاه ازصنایع دامداری و مرغداری منطقه، طی یک‌ماه از سوی منابع طبیعی، آبفا و سایر دستگاه‌های تأمین‌کننده زیرساخت، زمینی برای انتقال این صنایع شناسایی شود.

انتهای پیام/4009/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۰۶۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک از اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) خبر داد.

محمدحسین ساده‌وند در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی، اظهار کرد: اجرای خط ویژه مسیر اتوبوس یک گام اساسی در کاهش آلودگی هوای شهر اراک مبتنی بر توسعه حمل‌ونقل همگانی و کاهش تردد خودروهای شخصی خواهد بود.

وی افزود: در حال حاضر کاهش آلودگی هوای شهر اراک از دغدغه‌های مدیریت شهری، اعضای شورای شهر و شورای ترافیک است؛ بنابراین اقداماتی همچون برقی‌سازی ناوگان اتوبوس و ویژه‌سازی معابر به طور جدی در دستور کار قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک خاطرنشان کرد: با مصوبه شورای ترافیک استان، فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی (ره)، حد فاصل چهارراه دکتر حسابی تا ابتدای خیابان محسنی اجرایی و تکمیل شده است و امتداد آن ظرف دو روز آینده تا چهارراه ولی عصر (عج) اجرا می‌شود.

ساده‌وند اضافه کرد: خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی (ره) بر اساس مصوبه شورای ترافیک استان، پس از جمع‌آوری خط ویژه خیابان شهید رجایی و یک‌طرفه شدن این خیابان تا ابتدای ۱۲ متری، جایگزین خط ویژه خیابان شهید رجایی شد.

وی ادامه داد: خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) حدفاصل چهار راه ولی عصر (عج) تا ابتدای محسنی، به خطوطی که از شمال شرقی و شرق شهر به هسته مرکزی تردد می‌کنند، از جمله کوی صنعتی، فاز یک و دو شهید بهشتی، هپکو، الهیه، امیریه، مسکن، شهرک حضرت ولی عصر (عج) خدمات خواهد داد.

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک تاکید کرد: در حال حاضر، ۳۰ دستگاه اتوبوس با وضعیت فعلی از مسیر خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) استفاده می‌کنند که به ازای هر سفر درون شهری، در زمان پیک ترافیک، بین هفت تا ۱۰ دقیقه کاهش زمان سفر را به دنبال خواهد داشت.

ساده‌وند اضافه کرد: خط ویژه مسیر اتوبوس حدفاصل چهار راه ولی عصر (عج) تا گردش به راست خیابان محسنی، فاز نخست خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) است که بر اساس مصوبه شورای ترافیک استان اجرایی و عملیاتی شده است و در صورتی که با موفقیت همراه باشد، سایر معابری که خط ویژه مصوب دارند همچون خیابان شهید بهشتی، خیابان حضرت امام (ره) از مسجد سیدها تا میدان شورا نیز با نصب جداکننده‌های ترافیکی، احیا و اجرا خواهد شد تا اتوبوس در سریع‌ترین زمان ممکن در شهر تردد داشته باشد.

وی گفت: ایجاد مسیر ویژه خطوط اتوبوس و فراهم شدن زمینه تسریع آمد و شد اتوبوس‌ها بدون گرفتار شدن در ترافیک، موجب پیشگیری از اتلاف وقت مسافران و اقبال آن‌ها به استفاده از اتوبوس به جای خودروی شخصی می‌شود.

کد خبر 749064

دیگر خبرها

  • نوشتن کتابی درباره امام قلی‌خان برای بچه‌ها
  • لغو پرواز مشهد تهران / علت چه بود؟
  • کدام نامزدهای دور دوم حوزه انتخابیه تهران سابقه‌ نمایندگی دارند؟+ جدول
  • آخرین وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراه‌های تهران
  • مسدود شدن میدان امام علی به سمت چهار راه بابا قاسم
  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟
  • روز صعود از لیگ یک به لیگ برتر: 16 خرداد
  • مسیر میدان امام علی به سمت چهار راه بابا قاسم مسدود است
  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)