Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه بوشهر با اشاره به تهاجم فرهنگی و نرم دشمن علیه ایران اسلامی گفت: تهاجم نرم و فرهنگی دشمنان علیه کشور شدت گرفته که باید برنامه‌های مذهبی پرمحتواتر، موثرتر و عمیق‌تر برگزار شود تا بتوان بخشی از تهاجم دشمن خنثی کرد. ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۲ استانها بوشهر نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری ظهر امروز صبح امروز در نشست ستاد شئونات فرهنگی استان بوشهر با تسلیت سالروز شهادت امام محمد باقر(ع) به تاریخچه برگزاری مراسمات مذهبی در قبل و بعد از انقلاب اشاره کرد و اظهار داشت: آیین سوگ و جشن اهل بیت(ع) سال‌ها است که در ایران برگزار می‌‌شود به همین سبب دین مردم حفظ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر با اشاره به تهاجم نرم دشمنان علیه کشور در این چهل سال تصریح کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران تهاجم نرم و فرهنگی دشمنان علیه کشور شدت بسیار زیادی گرفت به همین سبب باید مراسمات و برنامه‌های مذهبی پرمحتواتر، موثرتر و عمیق‌تر برگزار شود تا بتواند بخشی از تهاجم فرهنگی وارده به انقلاب را خنثی کند.

صفایی بوشهری هدف دشمن در این تهاجمات را از بین بردن هویت دینی و مذهبی مسلمانان دانست و خاطرنشان کرد: دشمن به دنبال این است که مردم هویت دینی خود را از دست دهند به همین سبب این برنامه‌ها باید خط مقاومتی ایجاد کند که همه جامعه را پوشش دهد.

امام جمعه بوشهر با تاکید بر این نکته که تمامی دستگاه‌ها باید برای تحت پوشش قرار دادن جامعه تلاش کنند گفت: با توجه به اینکه برگزاری مراسم‌ها تنها از عهده مساجد و هیئات بر نمی‌آید باید تمامی دستگاه‌ها برای تحت پوشش قرار دادن برنامه‌های دینی و مذهبی جامعه تلاش کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر از اطعام 5 هزار نفر در روز عید غدیر در مصلی جمعه بوشهر خبر داد و افزود: یکی از کارهای خوبی که از سال قبل در بوشهر شروع شده موضوع اطعام در روز عید غدیر بود که امسال نیز این موضوع برگزار می‌شود که این برنامه باید به صورت عمومی و مطلوب برگزار شود.

صفایی بوشهری با اشاره به برگزاری دعای روز عرفه در 9 ذی‌الحجه در بوشهر تصریح کرد: دعای عرفه در همه تکایا، مساجد و مکان‌های اصلی شهر که جمعیت بیشتری حضور پیدا می‌کنند برگزار و شرایط مناسبی فراهم شود.

انتهای پیام/ح

R41363/P1357/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۲۱۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دزفول، دارای خاستگاه فرهنگی و تمدنی عمیق

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دکتر محمد مهدی اسماعیلی در پیام ویدئویی خود به مراسم بزرگداشت ادیب دزفول گفت: خیلی مشتاق بودم در مراسم نکوداشت و تقدیر از شاعر عزیز و گرانقدرمان آقای دکتر محمدرضا سنگری در شهر مقاومت در دزفول عزیز حاضر شوم.

وی افزود: دزفول یکی از مهم‌ترین حوزه‌های دفاعی و افتخار آفرینیِ ما در دفاع مقدس بوده است؛ در دفاع مقدس شاید کنار خرمشهر عزیز بیشترین بازخورد، خاطره، قصه و بعضی وقت‌ها غصه در شهر عزیز دزفول به وجود آمده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: به هر حال اتفاق مهم دیگر این است که این خطه در کنار دفاع‌مقدس و حضور نورانی در ایام دفاع مقدس اساساً خاستگاه فرهنگی و تمدنی عمیقی را در پیشینه خود دارد.

دکتر اسماعیلی بیان کرد:دزفول در شمال خوزستان از هزاره‌های قبل از ورود اسلام عزیز تا امروز مهد تربیت فضلا، حکما، ادبا، فقها و سیاستمداران بزرگ و نجیب و شعرا و اهل قلم بسیاری بوده است.

وی گفت: کتاب افتخارات دزفول کتاب بسیار قطوری است و برای همچون منی و آن هم در چنین زمان کوتاهی شاید فرصت نباشد حتی قطره‌ای از این یم را بازگو کنم.

ولی به هر حال نمی‌شود به دزفول و سابقه پرافتخارش توجه کرد و یادی از اولین دانشگاه رسمی در تمام نقاط دنیا و قدیمی‌ترین دانشگاه، دانشگاه جندی شاپور نکرد.

وزیر فزهنگ و ارشاد اسلامی افزود: از دزفول عزیز یاد کرد و از بزرگانی، چون شیخ مرتضی انصاری خاتم الفق‌ها و المجتهدین نام نبرد، از دزفول عزیز نام ببریم و از بزرگان تاریخ‌سازش در ایام پیش از پیروزی انقلاب در ایام مبارزه و دفاع مقدس نام نبرد؛ تا به امروز دزفول و دزفولیان در پیشانی افتخارات این مرز و بوم درخشیده اند.

 

دکتر اسماعیلی افزود: از آقای دکتر محمدرضا سنگری به عنوان یکی از مهم‌ترین ادبای معاصر قدردانی و از نقش آفرینیشان در مبارزات قبل از انقلاب و در ایام دفاع‌مقدس نیز تقدیر می‌کنم.

 

وی ادامه داد: بسیاری از سرایندگان اشعار حماسی از اندیشه‌های ایشان وام گرفته‌اند و بسیاری از خوانندگان و هنرمندان نام نیک ایشان را در کنار آثارشان با افتخار ثبت کرده‌اند، امروز هم این شخصیت بزرگ برای کشور و مملکت ما نعمت است. 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان این پیام خود اظهار کرد: خوشحال هستم که مردم عزیز دزفول و مسئولان شهرستانی و استانی این همت را گمارده اند که از این شخصیت تابناک و این چهره ادبی که در عین حال معلمی دلسوز و محققی پژوهشگر و پرتلاش است تجلیل کنند.از راهی دور، از طریق فضای مجازی خدمت تک تک شما بزرگواران، آقای دکتر سنگری و همه شرکت کنندگان عزیز عرض سلام و ادب و احترام دارم، انشاالله به زودی توفیق داشته باشم و در دزفول عزیز حاضر شوم و خدمت عزیزانمان در آنجا از نزدیک عرض سلام و ارادت داشته باشم، در پناه خداوند متعال باشید.

دیگر خبرها

  • اولین جشنواره خوشنویسی امیر فرهنگ و هنر در بیجار برگزار شد
  • دسته‌های عزای امام صادق (ع) از مدارس تا مساجد برپا می‌شود
  • دزفول، دارای خاستگاه فرهنگی و تمدنی عمیق
  • گشایش بزرگترین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان
  • برنامه‌های مختلف فرهنگی و ورزشی به مناسب روز مریانج برگزار می‌شود
  • تکیه خاتون آبادی؛ محور دومین رویداد تکیه گرد
  • وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است
  • تکیه خاتون‌آبادی، محور دومین رویداد تکیه‌گرد
  • تکیه خاتون‌آبادی؛ محور دومین رویداد تکیه‌گرد
  • اجتماع امام رضایی‌ها در کرج برگزار می‌شود