Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عصر امروز دوشنبه ۲۹ مرداد ماه مراسم نهمین جشن مستقل فیلم کوتاه با دبیری پیمان نهان قدرتی در موزه سینما برگزار شد.

قبل از آغاز بخش اهدای جوایز بخش کوتاهی از  فیلم مستند «سیر» درباره زنده یاد عزت الله انتظامی پخش شد و در ادامه شهاب رضویان روی صحنه آمد و چراغی را که عزت الله انتظامی در فیلم «مینای شهر خاموش» به کارگردانی وی در دست داشت به موزه سینما اهدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیمان نهان قدرتی دبیر نهمین جشن مستقل فیلم کوتاه به عنوان سخنران مراسم در سخنانی بیان کرد: امیدوارم بهترین عملکرد را در این جشن نشان داده باشیم. از نظر ما همه کسانی که در این جشن شرکت کردند برنده هستند چراکه فیلم کوتاه نشانه اندیشه بلند است.

پس از صحبت های کوتاه وی، برندگان بخش های مختلف جشن به شرح زیر معرفی شدند:

جایزه بهترین فیلم خارجی 

جایزه بهترین فیلم خارجی به فیلم «بچه خاموش»رسید که این جایزه به نماینده فیلم در ایران داده شد. همچنین کارگردان این فیلم کوتاه با پیام تصویری از دریافت جایزه تشکر کرد.

در این بخش مراسم فیلمی از امیر نادری پخش شد که نشان ویژه ایسفا را به زنده یاد سهراب شهید ثالث اهدا کرد و تاکید کرد شهیدثالث پدر سینمای مدرن ایران است و پدربزرگ همه فیلمسازان جوان امروز است. 

بهترین فیلم کوتاه 

منوچهر شاهسواری، امیر توده روستا و مسعود امینی تیرانی نشان شایستگی این بخش را به محمد کارت برای فیلم کوتاه «بچه خور» اهدا کردند.

بهترین کارگردانی

 محسن امیریوسفی نشان شایستگی این بخش را به محمد کارت برای فیلم «بچه خور» اهدا شد. کارت با حضور روی صحنه از تهیه کننده و دیگر عوامل فیلم تشکر کرد. 

بهترین فیلمنامه

کریم لک زاده و مجید برزگر نشان شایستگی این بخش را به آرین وزیردفتری برای فیلم «مثل بچه آدم» اهدا کردند. وی بعد از دریافت این نشان بیان کرد: امیدوارم که در آیین نامه جشن بازنگری شود تا جایزه بازیگری نیز اهدا شود.

وی افزود: من این جایزه را به شادی کرم رودی اهدا می کنم.

بهترین فیلمبرداری 

سعید پوراسماعیلی و محمد رسولی نشان شایستگی این بخش را به فرشاد محمدی برای فیلم «تو هنوز اینجایی» اهدا کردند که محمد روح بخش کارگردان فیلم جایزه را دریافت کرد.

بهترین تدوین 

بهرام دهقان و عماد خدابخش نشان شایستگی این بخش را به مجتبی اسماعیل زاده برای فیلم «موج کوتاه» اهدا کردند. اسماعیل زاده بعد از دریافت این جایزه از عوامل این فیلم کوتاه تشکر کرد.

بهترین صدابرداری یا صداگذاری

نشان شایستگی صداگذاری به حسین قورچیان برای فیلم «موج کوتاه» اهدا شد. وی بعد از دریافت این جایزه گفت: خوشحالم از ابتدا در سینمای مستقل کار کردم و معتقدم می توان در این سینما حرف خود را زد. متاسفانه امسال و در این دوره کاندید فیلم تجربی نداشته ایم.

بهترین طراحی صحنه و لباس

کاظم ملایی و آتوسا قلم فرسایی در این بخش روی صحنه آمدند و نشان شایستگی ایسفا به سعید حسنلو برای فیلم «بچه خور» اهدا شد. 

حسنلو در سخنان کوتاهی گفت: کارهای گروهی همیشه موفق است و ما در این فیلم گروه خوبی داشتیم.

در پایان مراسم منوچهر شاهسواری مدیرعامل خانه سینما در سخنانی گفت: بهتر است جایزه بهترین فیلم را به تهیه کننده نه کارگردان اهدا کنید.

وی افزود: من این شانس را داشتم که در جشن اول سهمی داشتم و در آن سال به فکر یک فضای مستقل بودیم حالا خوشحالیم که امسال نصف این راه را رفته ایم. در تمام طول این سال ها انجمن فیلم کوتاه منظم ترین و خوش برخوردترین و خوش قول ترین صنف ها بوده است.

مدیرعامل خانه سینما در پایان گفت: مسعود امینی تیرانی تلاش های بسیاری برای صنف کرد، اما می خواهم جوری رفتار نکنیم که  دل دوستان جدید و قدیم که برای ما تلاش کرده اند بشکند. من هنوز نمی دانم هیات مدیره جدید چه کسانی هستند اما باید مراقب یکدیگر باشیم. به سینما عشق بورزید تا راهی جز پیشرفت و موفقیت نداشته باشیم.

کد خبر 4380282 نیوشا روزبان

منبع: مهر

کلیدواژه: جشن خانه سینما جشن مستقل فیلم کوتاه ایران فیلم کوتاه مردم علیه احتکار تئاتر ایران موسیقی ایرانی فیلم سینمایی برنامه تلویزیونی سینمای مستند فیلم کوتاه سریال ایرانی کنسرت موسیقی انیمیشن موسیقی پاپ عزت الله انتظامی درگذشت چهره ها آلبوم موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۴۴۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک جایزه و یک نامزدی برای «لوتریا» در آمریکا و بلژیک

فیلم سینمایی «لوتریا» آخرین ساخته علی عطشانی برنده جایزه بهترین فیلمنامه از چهاردهمین جشنواره فیلمسازان نیویورک و نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم از جشنواره بین‌المللی سینمای هنری بلژیک شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، فیلم سینمایی «لوتریا» به کارگردانی علی عطشانی و تهیه‌کنندگی مشترک مهدی منیری، مهدی منصوری، رعنا نبوی، حامد فیضی دیزجی، صدرا درودیان همایونی، کسری درودیان همایونی در چهل‌وچهارمین و چهل‌وپنجمین حضور بین‌المللی خود، برنده جایزه بهترین فیلمنامه از چهاردهمین دوره جشنواره فیلمسازان نیویورک و نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم از دهمین دوره جشنواره بین‌المللی سینمای هنری بلژیک شد.

«لوتریا» در چهاردهمین دوره جشنواره فیلمسازان نیویورک International Filmmaker Festival of New York (IFFNY) در سه بخش بهترین فیلم، بهترین بازیگر مرد و بهترین فیلمنامه نامزد بود که در نهایت جایزه بهترین فیلمنامه این جشنواره به علی عطشانی و محمودرضا ثانی رسید.

دهمین دوره جشنواره بین‌المللی سینمای هنری بلژیک Art Color Digital Cinema (ACDCIFF) نیز از 31  می تا 2 ژوئن در  بروکسل برگزار می‌شود.

این جشنواره که برای نمایش فیلم‌های خلاقانه و منحصربه‌فرد طراحی شده است، در سال 2014 افتتاح شد. جشنواره بین‌المللی سینمای هنری بلژیک محیطی را برای فیلمسازان فراهم می‌کند تا آثار جدید خود را به نمایش بگذارند و تماشاگران فیلم‌های نوآورانه جدیدی را از فیلمسازان مبتکر ببینند.

فیلم سینمایی «لوتریا» که اواخر سال 2021 در کشور مکزیک ساخته شده است، تاکنون بیش از 10 جایزه در بخش بهترین فیلم و بهترین کارگردانی جشنواره‌های مختلف بین‌المللی کسب کرده و در فستیوال‌های متعدد جهانی حضور داشته است.

فیلمنامه «لوتریا» بر اساس یک داستان واقعی و نوشته علی عطشانی و محمودرضا ثانی است.

سایر عوامل این فیلم عبارتند از:
نویسندگان فیلمنامه: علی عطشانی و محمودرضا ثانی، تهیه‌کنندگان: مهدی منیری، مهدی منصوری، رعنا نبوی، حامد فیضی دیزجی، صدرا و کسری درودیان همایونی، دستیار اول کارگردان: هومن سپنتامهر، مدیر فیلمبرداری: محمود عطشانی، فیلمبردار: میگل سالیناس، صدابردار: آلن کابالرو، دستیار صدابردار: امانول جارامیو، چهره‌پرداز: فرزانه زردشت، دستیار چهره‌پرداز: آنا کارن آلوارز، دیوید چاوز، گریس سالیناس، گروه کارگردانی: اوریل لاگونا، حمیدرضا میمندی، علی محمودی، تهیه کننده ایران: احسان ولی پورزند، پریسا زهتابیان، تولید ایران: سعید دلاوری، طراح لباس: بیتا عطشانی، دستیار طراح لباس: الناز باقری، ملیکا سادات اسماعیلی، موسیقی: پوریا حیدری، صداگذاری و میکس: نادر بادامچی، بخش فنی: آلبرتو پالاسیوس، کریستوفرلوپز، کریستوفر سالیناس، جاناتان لوی، عکاس: آلکس گنزالس، منشی صحنه: فریدا آیالا، مدیر تولید: موریسیو مورالس، امور بین‌الملل و زیرنویس: امیدعلی چوگانی، طراح هنری: مجری طرح: بیتافیلم تهران، سیدعلی اسماعیلی، حسین بلاش، تهیه شده در: امریکن برایت لایت فیلم پروداکشنز، مدیر روابط عمومی و مشاور رسانه‌ای بیتا فیلم تهران: مریم قربانی‌نیا.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «در سایه سرو» به جشنواره مورد تایید اسکار در اسپانیا راه یافت
  • معرفی شورای سیاستگذاری هفتمین جایزه پژوهش سال سینمای ایران
  • گیجگاه از کره‌ای‌ها جایزه گرفت
  • «با قید محرمانگی» از اوبرهاوزن جایزه گرفت
  • یک جایزه و یک نامزدی برای «لوتریا» در آمریکا و بلژیک
  • ویکتور ومبانیاما، بهترین تازه وارد سال با تمام آرا!
  • «نیویورک تایمز» و «واشینگتن پست» برندگان پولیتزر/ خبرنگاران جان‌باخته در غزه تجلیل شدند
  • برندگان پولیتزر ۲۰۲۴ در بخش روزنامه‌نگاری و کتابمعرفی
  • جشنواره دریای سرخ به فیلم ایرانی جایزه داد
  • جایزه اصلی هات‌داکس به «انقلاب» رسید