Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل انجمن ام‌اس چهارمحال و بختیاری گفت: اکنون شش قلم دارو در بیماری‌های مرتبط با مغز و اعصاب در استان کم‌یاب هستند.

اصغر بیاتی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا،‌ با اشاره به گرانی دارو، اظهار کرد: اکنون برخی داروهای ایرانی و خارجی گران شده و این امر برای بیماران مشکل ایجاد کرده است.
وی افزود: داروهای ایرانی و خارجی که کم‌یاب شده، کمی گران نیز شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بیاتی در ادامه گفت: به برخی داروها همانند داروهای بیماری ام اس، اغلب یارانه تعلق می‌گیرد و برخی‌شان نیز رایگان است اما طبق گفته بیماران پس از مراجعه به داروخانه، عنوان شده که دارو وجود ندارد و یا در صورت وجود  گران شده است.
وی با بیان اینکه عدم دسترسی بیمار به دارو مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد، تصریح کرد: برای مثال در بیماری‌های تشنج و پارکینسون، اگر بیمار طولانی مدت دارو استفاده نکند، بیماری از کنترل خارج شده و علائم بیماری باز خواهد گشت و موجب اختلال در زندگی بیمار می‌شود.
بیاتی زیاد شدن لرزش و سفتی اندام‌ها را از عوارض عدم رسیدن به موقع دارو به بیمار در بیماری پارکینسون دانست و عنوان کرد: در این صورت بیماری از کنترل خارج می‌شود.
وی با اشاره به کم‌یاب شدن داروی خارجی "مادوپار" با معادل ایرانی "نور استور" در بیماری پارکینسون، اظهار کرد: در این بیماری داروی خارجی "ایزوکوم" (isicom) و معادل ایرانی آن "لوودوپاسی" نیز کم‌یاب شدند.
بیاتی ادامه داد: در داروهای ضد تشنج داروی خارجی "دپاکین" ، کم‌یاب شده اما خوشبختانه معادل ایرانی آن با عناوین "رهاکین"، "دی والدین" و "دی دال پرو اکسی" ، به اندازه کافی در بازار موجود است.
وی افزود: برای بیماری "ام اس" نیز اغلب داروها موجود است اما گاهی به دلایلی همانند بدهکاری داروخانه‌ها به شرکت‌های دارویی، ممکن است در توزیع دارو فاصله افتد که معمولا داروها به موقع دست بیمار می‌رسد و تنها ممکن است داروی ایرانی "دالفیرا" ، نسبت به داروهای دیگر، کمتر وجود داشته باشد.
مختصص مغز و اعصاب در چهارمحال و بختیاری بیان کرد: در بیماری سرگیجه داروی خارجی "بتاسِرک" کم‌یاب شده اما معادل ایرانی آن تحت عنوان "بتاهیستین" در بازار موجود است.
بیاتی ادامه داد: در این شرایط بیمار باید برای تهیه دارو به داروخانه‌های متعدد حتی در استان‌های همجوار مراجعه کند و یا اینکه دارو توسط پزشک عوض شود.
وی خاطرنشان کرد: گاهی ممکن است بیمار به داروخانه مراجعه کند و دارویی که توسط پزشک برای یک ماه مصرف تجویز شده، به مقدار کمتر دریافت شود که پس از اتمام دارو، مجددا مشکل تهیه دارو وجود خواهد داشت.
 
مدیرعامل انجمن ام اس چهارمحال و بختیاری در پایان از متولیان امر خواست روی قیمت و توزیع داروها نظارت بیشتری داشته باشند.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام منطقه چهارمحال و بختیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۴۹۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، در پیام گرامیداشت روز ملی بیماری خاص و روز جهانی تالاسمی از اتخاذ راهکارهای علمی و افزایش منابع و اعتبارات برای حمایت بیشتر از این بیماران سخن گفت.

متن پیام رئیس سازمان غذا و دارو

۱۸ اردیبهشت، روز ملی بیماری خاص و روز جهانی تالاسمی است بیماران تالاسمی هم جزو بیماران خاص محسوب می‌شوند در گذشته دغدغه نظام سلامت افزایش طول عمر این عزیزان بیمار خاص بود اما امروز به فکر افزایش کیفیت زندگی و ارائه زندگی مطلوب با افزایش سطح بهداشت مانند همه هموطنان است.

تصویر امروزی بیماران تالاسمی، هموفیلی، دیالیز و ام اس حتی برای بدبین‌ترین افراد نیز تردیدی از توانمندی عزیزان مبتلا به این بیماری‌ها باقی نگذاشته است.

جامعه امروز ایران به خوبی بر این موضوع آگاه است که با درمان مطلوب می‌توان از بیمار خاص، فردی پویا، قابل اعتماد و با انگیزه‌ای ساخت که صرفاً صفت بیمار خاص را در کوی و برزن زندگی به دنبال خود می‌کشد و بیماری از زندگی اش رخت بربسته است.

تعداد بیماران تالاسمی ماژور، سیکل سل و اینترمدیا شناسایی شده در کشور ما که شیوعش هم در آن یکسان نیست به حدود ۲۳ هزار نفر می‌رسد که در نوار ساحلی و در استان‌های حاشیه خلیج فارس و دریای خزر میزان ابتلاء به این بیماری معمولاً بیشتر است.

سازمان غذا و دارو همواره در تلاش است تا داروی بیماران تالاسمی را به نحوه مطلوب‌تری تأمین کند به طوری که در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل به میزان قابل توجهی تأمین شد.

ما در تأمین داروهای تالاسمی تلاش می‌کنیم نقایص نسبت به گذشته کاهش یابد و به داروی مورد نیاز بیماران دسترسی بهتری باشد.

همچنین امیدواریم در سال جاری با اتخاذ راهکارهای علمی و افزایش منابع و اعتبارات لازم بتوانیم حمایت‌های بیشتری از بیماران خاص داشته باشیم.

کد خبر 6098032 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • مشاهده پلنگ درسبزکوه چهارمحال و بختیاری
  • فراخوان کشف قیمت و تامین داروهای تک‌ نسخه‌ای
  • فراخوان کشف قیمت و تامین دارو‌های تک‌نسخه‌ای اردیبهشت ۱۴۰۳
  • افتتاح دومین نمایشگاه کار در چهارمحال و بختیاری
  • اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در شهرکرد
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • تصاویری از لحظه حادثه مینی بوس در چهارمحال و بختیاری
  • پنجمین اهدای عضو در چهارمحال و بختیاری همزمان با شهادت امام جعفر صادق(ع)
  • رشد ۳۱ درصدی مرسولات از چهارمحال و بختیاری