Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-28@22:36:27 GMT

معرفی نامزدهای جایزه هانس کریستین اندرسن ۲۰۲۰

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۵۵۵۵۲

معرفی نامزدهای جایزه هانس کریستین اندرسن ۲۰۲۰

سه تصویرگر برتر «هدا حدادی»، «فرشید شفیعی» و «علیرضا گلدوزیان» به فهرست کوتاه شورای کتاب کودک برای دریافت جایزه اندرسن ۲۰۲۰ راه یافتند.

ایران آنلاین /شورای کتاب کودک در متنی نوشت: «گروه بررسی تصویر شورای کتاب کودک برای پیشنهاد نامزد ایرانی جایزه هانس کریستین اندرسن، با برگزاری جلسات متعدد به بررسی آثار و سوابق تصویرگران کتاب کودک پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مرحله نخست به فهرستی شامل بیست‌وپنج تصویرگر، در مرحله بعدی بررسی به فهرستی شامل هفده تصویرگر و در آخر به فهرست پنج تصویرگر دست‌یافت.

در نهایت برای انتخاب تصویرگر برتر گزارشی دقیق از بررسی‌ها از سوی نماینده گروه، در جلسه داوری با حضور کارشناسان و صاحب‌نظران حوزه کتاب‌های تصویری و ادبیات کودک ارائه شد.

جلسه داوری و انتخاب نامزد جایزه اندرسن ۲۰۲۰ با حضور علی بوذری (تصویرگر، مدرس دانشگاه و مدیرعامل انجمن تصویرگران)، پژمان رحیمی زاده (تصویرگر، مدرس دانشگاه، عضو انجمن تصویرگران) کیانوش غریب پور (تصویرگر، مدیر هنری و از اعضا هیئت‌مدیره انجمن تصویرگران)، مسعود ناصری (کارشناس و مدرس ادبیات کودکان، عضو شورای کتاب کودک، مؤسس موزه عروسک و فرهنگ ایران و موزه عروسک‌های ملل)، شهره یوسفی (کارشناس ادبیات کودک، عضو گروه بررسی تألیف و داور جایزه هانس کریستین اندرسن ۲۰۱۶)، مانلی منوچهری (تصویرگر، مدرس دانشگاه، عضو انجمن تصویرگران)، سحرترهنده (عضو گروه بررسی تصویر، عضو هیئت‌مدیره شورای کتاب کودک و داور جایزه هانس کریستین اندرسن ۲۰۱۲-۲۰۱۴)، ماندانا رضوی زاده (کارشناس تصویر، عضو گروه بررسی تصویر، عضو کمیته نقد و بررسی شورای کتاب کودک)، شادی هاشمی (کارشناس تصویر، هماهنگ‌کننده گروه بررسی تصویر) وجمعی از اعضا گروه تصویر شورای کتاب کودک برگزار شد.

تصویرگران منتخب

در این جلسه داوری بحث و تبادل‌نظر بسیاری روی آثار و سوابق تصویرگران صورت گرفت و درنهایت با اکثریت آرا سه تصویرگر برتر هداحدادی، فرشید شفیعی و علیرضا گلدوزیان به‌عنوان تصویرگران راه یافته به فهرست کوتاه شورای کتاب کودک برگزیده شدند.

نامزد منتخب بخش تصویرگری جایزه هانس کریستسن اندرسنِ شورای کتاب کودک از میان این سه تصویرگر، متعاقباً اعلام خواهد شد.

دفتر بین‌المللی کتاب برای نسل جوان (IBBY)، جایزه هانس کریستین اندرسن (نوبل ادبیات کودکان) را هر دو سال یک‌بار به مجموعه آثار یک نویسنده و یک تصویرگر که چندین دهه به شکل حرفه‌ای در ادبیات کودک تلاش کرده باشند و همچنین خالق آثاری بدیع، اصیل و هنرمندانه باشند و از همه مهم‌تر، سهمی مؤثر و پایدار در پیشبرد ادبیات کودک داشته باشند؛ اهدا می‌کند.

در دوره‌های گذشته فرشید مثقالی، نسرین خسروی، محمدعلی بنی اسدی و پژمان رحیمی زاده تصویرگرانی بودند که به عنوان نامزدهای بخش تصویر جایزه جهانی اندرسن معرفی شدند. در این میان فرشید مثقالی (معرفی‌شده از سوی شورای کتاب کودک و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان) تنها برنده ایرانی جایزه هانس کریستین اندرسن است و محمدعلی بنی اسدی و پژمان رحیمی زاده به فهرست پنج تصویرگر برتر جهان راه پیدا کردند.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۵۵۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاههای کتابخوانی تمدید شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، رضا علافی بابیان اینکه این دوره در راستای گسترش و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی برگزار می‌شود افزود: جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان از جمله اقدامات و برنامه‌هایی است که از سوی وزارت ارشاد در راستای گسترش و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی سراسر ایران طراحی و برنامه‌ریزی شده است و کمک به افزایش مهارت‌های کتابخوانی کودکان و نوجوانان، تقویت کتاب فروشی‌ها از مسیر نوسازی و بهسازی رابطه کودکان و نوجوانان با کتابفروشی‌ها شهر و روستا، برقراری ارتباط بین اهالی قلم و کودکان و نوجوانان کتابخوان، کمک به گسترش، تبلیغ و معرفی کتاب‌های خوب و مفید، حمایت و توانمندسازی مربیان باشگاه‌ها با ارائه آموزش‌های مهارتی و ایجاد رقابتی سازنده و تشویق کتابخوانان و باشگاه‌های برتر از مهم‌ترین اهداف تشکیل باشگاه‌های کتابخوانی است.. وی تصریح کرد: مربیان باشگاه‌های کتابخوانی در این کارگاه‌ها علاوه بر آشنایی با روش‌های استاندارد و نوین ترویج کتابخوانی با معیار‌های انتخاب کتاب مناسب برای کودکان و نوجوانان، شیوه‌های مختلف خواندن جمعی و گفتگو درباره کتاب و استفاده از شیوه کارگاهی، بر چگونگی راه‌اندازی و اداره باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان نیز مسلط می‌شوند.

براساس این گزارش: این دوره‌ها مطابق شیوه‌نامه شبکه‌های اجتماعی و به صورت مجازی برگزار خواهد شد و شرکت در ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان طی چند مرحله و به صورت مجازی امکان‌پذیر است و در مرحله نخست مربیان متقاضی ثبت و راه‌اندازی باشگاه کتابخوانی باید با مراجعه به سامانه جشنواره به نشانی http://www.tarvijeketab.ir ثبت‌نام اولیه خود را انجام دهند.

گفتنی است، آخرین مهلت ثبت نام مربیان متقاضی شرکت در جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در سامانه مذکور تا ۲۰ اردیبهشت تمدید شده است.

دیگر خبرها

  • گل کریستین رومرو به آرسنال روی اشتباه مهلک دروازه‌بان (تاتنهام 1-3 آرسنال)
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند
  • ضبط برنامه تبلیغاتی نامزدهای انتخابات دور دوم مجلس در آبادان
  • نشست نامزدهای دور دوم انتخابات با رئیس هیات نظارت بر انتخابات خوزستان
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاههای کتابخوانی تمدید شد
  • کمرنگ‌شدن نشریات تخصصی نوجوانان از عوامل افت شعر نوجوانان است
  • نگاهی به کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان»/ شما خدا را می‌شناسید؟
  • چرا شعر نوجوان مورد توجه نیست؟