Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار جماران، حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در هشتمین اردوی ملی دانش آموزان پیشتاز گفت: بیت معروفی در کتاب های درسی دوران ما بود و یک مصرع معروف داشت که «همیشه دختر امروز مادر فرداست». واقعیت این است که جامعه ما بیش از هر چیزی به مادرانش شبیه است. اگر جامعه ای زیبا است یا خدای ناکرده لغزش دارد به تربیتی بر می گردد که از دامن مادر شروع می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یادگار امام ادامه داد: اگر بگوییم همه آن چیزی که فردا خواهیم دید را می توانیم در رفتار و کردار دختران امروز ببینیم بی راه نگفته ایم و اینگونه هویت آینده جامعه را می توان حدس زد. 

وی یادآور شد: وقتی می خواهند میوه درختی را بفروشند باید «بدو صلاح» شده باشد تا بتوانند بگویند این درخت چند ماه دیگر چقدر میوه خواهد داد. اگر بخواهیم بگوییم جامعه آینده ما چگونه است کافی است ببینیم دختران امروز جامعه ما چگونه هستند.

وی با یادآوری اینکه در دوره ما نقش زن در خانواده پر رنگ تر شده است، تصریح کرد: شاید یک صد سال پیش این مقدار نقش محوری برای مادر در خانواده مطرح نبود، ولی امروزه همه خانواده پیرامون مادران می چرخد. لذا هرچه بیشتر در تربیت خودتان بکوشید در حقیقت تربیت فردای جامعه خودتان را تضمین کرده اید.

سید حسن خمینی در ادامه، با اشاره به یکی از غزل های مولوی اظهار داشت: ما انسان های فانی هستیم؛ اما با توجه به یک نقطه می توانیم بقاء پیدا کنیم و آن این است که کانون ارتباطی خودمان با خدا را همواره تعریف کنیم. اگر بتوانیم ارتباط قلبی خودمان با خدا را تعریف کنیم، امروز و فردای خودمان را ساخته ایم و آنگاه می توانیم از انسان های فانی تبدیل به انسان هایی شویم که با کانون بقاء ارتباط پیدا کرده است و دلهایمان قرص تر می شود. اگر نگاه ما به خدا از روی جبر نباشد و از روی شوق باشد، آن وقت دوره فنا پذیر دنیا نمی تواند ما را در خودش گم کند.

وی خطاب به دانش آموزان شرکت کننده در این اردو گفت: در زندگی فراز و فرودهای زیادی خواهید داشت. با خودتان قرار بگذارید که در طول دوره زندگی با خدا رفیق باشید. انسان بعضی وقت ها از رفیق خود گلایه هم می کند، اما این ارتباط زیبا است و آرامش بخش است و به زندگی انسان هویت می دهد و آن را از بی معنایی در می آورد.

یادگار امام با اشاره به آیه «فَاذْکُرُوا اللَّهَ کَذِکْرِکُمْ آباءَکُمْ» اظهار داشت: این آیه یعنی همان طور که با پدرتان صحبت می کنید با خدا صحبت کنید. طبیعتا بعضی افراد مثل سیدالشهدا (ع) می شوند که در گودال قتلگاه هم می گوید « رضا بقضائک و تسلیما لامرک و لا معبود سواک» یعنی باز هم هرچه تو بگویی زیبا است. اما بعضی وقت ها انسان ناراحت می شود و گلایه می کند. ولی هیچ وقت در زندگی این رابطه با خدارا قطع نکنید و یک سیم متصل با کانون بقا قرار دهید.

وی یادآور شد: رمز توفیق امام این بود که در فراز و فرود ارتباط خودش با خدا را حفظ کرد. در این صورت قرآن مژده ای هم در آن می دهد که «إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَیَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَٰنُ وُدًّا» (کسانی که کار خوب می کنند و به خدا ایمان دارند، خدا هم محبت آنها را در دل مردم قرار می دهد و در چشم مردم محبوب می شوند).

سید حسن خمینی با بیان اینکه در طول زندگی اوضاع ما یکسان نیست، افزود: شیرینی و تلخی می رود اما نخ ارتباطی بین خودتان و خدا را همواره برای زندگی خودتان به عنوان یک امر واجب نگه دارید و هیچ وقت و در هیچ شرایطی ارتباط خودتان با خدا را قطع نکنید.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی سید حسن خمینی قرآن حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی زنان ایران رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۲۹۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمی که آموزه‌های زندگی را تدریس کند، هویت دانشجوی خودش را تقویت می‌کند

حجت الاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ضمن تبریک روز استاد اظهار کرد: اولین معلم بر اساس آموزه‌های معرفتی، دینی و قرآنی خداوند است.

وی افزود: پیامبر خودشان را معلم می‌دانند، معلمان باید این ویژگی را حفظ کنند و با ابعاد مختلف شخصیتی که دانشجو را پرورش می‌دهند، بتوانند ارتباط و شان را در دل دانش آموز بنشانند؛ چرا که به این امر بیش از گذشته احتیاج داریم و در این مسئله مهم‌ترین نقش را معلمان دارند.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

 
حجت الاسلام رستمی تصریح کرد: معلمان با وجود مشکلاتی که خارج از مدرسه و دانشگاه دارند و ذهنشان را درگیر کرده است، اما نباید هیچ زمانی از ایجاد امید و نشاط و آموزش و هیجان کلاس غافل شوند.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: هر چه اثر معلم در متعلم بیشتر باشد، بزرگی یک معلم را می‌رساند، برخی از معلمان ممکن است محتوای آموزشی را خوب منتقل کنند، اما در حوزه‌های دیگر اثر کمتری بگذراند. اما معلمی که علاوه بر تدریس تخصص خود به ارائه آموزه‌های زندگی هم می‌پردازد باعث ایجاد علاقه به درس در دانش آموز و دانشجو و شکل گیری ارتباط میان آنها با خداوند، جامعه، خانواده، امید به آینده، افزایش اعتماد به نفس و شجاعت و جسارت خواهد شد.

حجت الاسلام رستمی گفت: مجموعه‌های مختلف مدیریتی، سیاستگذاری، قانون‌گذاری، ارکان جوامع، جریان رسانه ها، گروه‌های فرهنگی و مرجع باید به بحث تکریم شهر معلم توجه کنند. به نظرم در این موضوع اگر آموزش و پرورش را آینده کشور بدانیم، باید گفت معلمان آینده سازان کشور هستند. هر کسی خارج از بدنه آموزش و پرورش به این موضوع توجه کند و مسئولیت خود را بشناسد، بداند که نقش دهی و فرصت دهی به معلم همان فرصت دهی به آینده سازی کشور خودش خواهد بود.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: از ۵ سالگی همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی به مدرسه رفتم، برادر بزرگ‌تر بوده در کردستان عراق شهید شد و قبل از مرگشان به بنده سرود خمینی‌ای امام را یاد داد، در آن زمان معلمی به نام آقای نوروزی داشتیم که در اوقات فراغت بنده را صدا می‌زد و می‌گفت رستمی شعر خمینی‌ای امام را بخوان، پس از پایان سرود نمره ۲۰ را که آن زمان برایمان خیلی ارزشمند بود می‌گرفتیم.

حجت الاسلام رستمی گفت: انسان در هر مقطعی از زمان دارای معلم است، حتی دوره‌ای پدر و مادر هر فردی به عنوان معلم محسوب می‌شوند. در آن زمان آقای گل محمدی معلم ابتدایی درس علوم بندت بودند، اما قواعد نماز را هم یاد می‌دادند و با توجه به اینکه ۴۰ سال از طلبگی بنده گذشته، اما همچنان نکات نمازی که ایشان فرمودند را به یاد دارم.

وی در پایان اضافه کرد: امام راحل به نوعی آموزه‌های تربیتی و جریان ترقی که در کشور راه انداختند، نسل ما به عنوان معلم می‌تواند به آن ارزش‌ها افتخار کند.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • محبت یک کشش روانی است یا امر اختیاری؟
  • محبت‌های ما محدود به چیزهایی است که نوعی شناخت از آن‌ها داریم
  • مهم‌ترین مسئله حفظ حرمت معلمان در جامعه است/ ثبات در آموزش و پرورش را ایجاد کنیم
  • معلمی که آموزه‌های زندگی را تدریس کند، هویت دانشجوی خودش را تقویت می‌کند
  • معلمی که امام خمینی(ره) خطبه عقدش را خواند
  • شوخی گل آقا با امام خمینی (ره) + فیلم
  • رویداد جامعه‌پرداز برای شناسایی و ارتباط گیری با کنشگران حوزه خانواده
  • چگونه به هنر نگاه کنیم و واقعا آن را ببینیم؟
  • تمساح سرگردان در فرودگاه/ عکس
  • ماجرای جنجالی اهانت به امام خمینی (ره) در کتاب درسی هند؟