Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خوزستان، تواشیح همواره در استان خوزستان رشته‌ای مورد اقبال بوده و گروه‌های خوزستانی هم در کشور توانستند حرف اول را در این رشته بزنند. 

هرساله و همزمان با برگزاری مسابقات تواشیح کشور گروه‌ها خود را برای تکرار رتبه برتر خود تلاش می‌کنند که البته این مسابقات با حاشیه‌هایی همراه است که اصلا در شان تواشیح خوزستان و قرآنیان نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ضبط استودیویی در برابر میلیون‌ها بیننده تلویزیونی

مهدی دغاغله پیشکسوت قرآن و داور بین‌المللی قرآن کریم در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان درباره داوری در مسابقات نیمه نهایی تواشیح اظهار کرد: امسال تفاوتی که مسابقات با سال‌های گذشته داشت، برگزاری در فضای استودیویی بود که بدون حضور مردم همراه بود و ما خودمان را در مقابل بینندگان میلیونی می‌دیدیم.

کار داور حساس‌تر و تخصصی‌تر و دقیق‌تر بود

وی ادامه داد: کارنامه شامل نقاط ضعف و قوت هر گروه و هر شرکت کننده بلافاصله بعد از پایان مسابقات به او داده می‌شد و کار داور حساس‌تر و تخصصی‌تر و دقیق‌تر بود. از خوزستان بیشتر گروه داشتیم و دليل آن سطح بالای استان خوزستان در این رشته بود که پشت سر آن حرف و حدیثهای زیادی هم زده شد.

هدف تولید آثار تواشیح است

دغاغله گفت: اجرای دوباره اثر اجرا شده در مرحله استانی در مرحله نیمه نهایی باعث تمرین دوباره‌ای برای گروه‌ها می‌شود. هدف این مرحله ارزیابی نیست، بلکه تولید است. در واقع اینها دعوت شدند در فضای جدیدی همان کارها را که قبلا از آن نمره قبولی گرفته‌اند به صورت حرفه‌ای و جدی اجرا کنند تا اینها را از طریق سیما به خانه‌های مردم ببرند.

این فعال قرآنی ادامه داد: قبلا تواشیح در جای بسته‌ای با حضور افراد محدود بدون فیلمبرداری حرفه‌ای برگزار می‌شد. وقتی اجرا تمام می‌شود، داور آن اجرا را تحلیل موسیقایی و لحنی می‌کند که این موضوع رویکرد جدیدی در تواشیح و خیلی خوب است.

تواشیح به صورت جشنواره بین‌المللی برگزار شود

وی درباره برگزاری مسابقات تواشیح در سطح بین‌المللی و جهانی گفت: به‌ نظرم اگر به صورت جشنواره بین‌المللی برگزار شود، بهتر است. تلاوت قرآن، «مُوَحَد» است یعنی سبک ثابتی دارد و همه به مکتب مصر می‌خوانند اما انشاد و آهنگ‌ها با لهجه و آهنگ محلی است و نمی شود بین آنها مقایسه انجام داد. اگر هم بخواهیم در سطح بین‌المللی مسابقات تواشیح را برگزار کنیم به صورت جشنواره شود باشد و گروه‌ها بیایند، اثر خود را اجرا کنند، آثار تولید شود و مردم لذت ببرند.

نمی‌خواهیم آخرتمان زیر سوال برود

دغاغله با اشاره به حواشی ایجادشده در قبل از مسابقات نیمه نهایی رشته تواشیح تصریح کرد: انتظارم این است که حاشیه‌ها کم شود؛ این اتفاقات در شان گروه‌های تواشیح نیست. عده‌ای که در مسند داوری نشسته‌اند هم تجربه دارند و هم برایشان نمی‌ارزد که بخاطر رتبه‌بندی گروه‌ها و اول یا دوم شدن فلان گروه، آخرتشان را زیر سوال ببرند. گروه‌ا به داوران اعتماد کنند چراکه این حاشیه سازی‌ها خوب نیست.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا خوزستان مسابقات تواشیح مهدی دغاغله حاشیه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۳۱۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوای ۲ شهر خوزستان در وضعیت نارنجی آلودگی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، براساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، در ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ساعت ۱۱ صبح امروز، شنبه ۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ طبق اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون، وضعیت هوا در ایستگاه‌های استانداری و نیوساید اهواز به ترتیب با شاخص‌های ۱۳۲ و ۱۱۱ و خرمشهر ۱۱۱ میکروگرم بر متر مکعب در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت.

وضعیت هوای شهر‌های آبادان، اندیمشک، ایستگاه حفاری و پست برق شماره سه اهواز، بهبهان، حمیدیه، دزفول، شوش، شوشتر، کارون، ماهشهر، مسجدسلیمان و هندیجان به علت نبود آلودگی، قابل قبول اعلام شده است.

همچنین وضعیت هوای رامشیر و شادگان با شاخص زیر ۵۰ در وضعیت سالم و پاک قرار دارند.

افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان در شرایطی که هوا " ناسالم" است، باید از فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل خودداری کنند و سایر افراد نیز باید این گونه فعالیت‌ها را کاهش دهند.

براساس طبقه‌بندی پنجگانه صورت گرفته در شاخص کیفیت هوا (AQI) از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

استان خوزستان ۲۵ ایستگاه پایش کیفی هوا دارد.

دیگر خبرها

  • شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست
  • طیبی: امیدوارم فوتسال ایران در جام جهانی اتفاقات خوبی را رقم بزند
  • کشتی خوزستان روی ریل موفقیت قرار گرفته است
  • ساخت ۲۳۰ واحد برای جا به جایی ساکنین منبع آب اهواز
  • هوای ۲ شهر خوزستان در وضعیت نارنجی آلودگی
  • هوای ناسالم دو شهر خوزستان برای گروه‌های حساس
  • کشتی‌گیر بوشهری به مدال برنز رسید
  • جوانان ما لایق رتبه‌های بالا در سطح مسابقات بین‌المللی هستند
  • تجلیل از آقای ورزش ایران در حاشیه کشتی فرنگی جام تختی
  • حاشیه مجدد در نشست خبری تن هاخ؛ محرومیت سه رسانه از طرح پرسش