Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ رییس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی تاکید کرد: بازار ثانویه هم بازی دیگری بود، یک سناریو بود. همانند ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومان که یک بازی برای غارت دلار و ارز بود این هم یک بازی دیگر است. راه‌حل این است که دولت به طور جدی ورود پیدا کند و ارز تکی نرخی شود و صادارت، واردات و عرضه کالا به مردم تحت یک ارز واحد کنترل شده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیر خجسته درباره رویکرد خودروسازان نسبت به اخراج کارگران و کارمندان خود گفت: بحث خودروسازان یک موضوع خاص است و متاسفانه پشت خودروسازان اتفاقات عجیبی رخ داده است که از ابتدا بوده و الان هم وجود دارد. خودروسازان ما دنبال بحث رقابت با کشورهای خارجی و ارائه خودروهای مطلوب در کشور نیستند.

وی تاکید کرد: باندهایی پشت خودروسازان است که بخشی از این مساله در دوران قبل مطرح شد و الان هم مجلس به جد دنبال این مساله است، پیگیری می‌کند و نتیجه را طی گزارشی ارائه خواهد داد.

رییس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی در پاسخ به این سوال که آیا مجلس، وزارت صمت یا دیگر سازمان‌های ذیربط قصد ندارند خودروسازان را از تهدید کارگران مبنی بر اخراج و تعدیل نیرو بازدارند؟، گفت: کار از توصیه گذشته است. جلو که می‌رویم ببینید چه اتفاقی می‌افتد. بحث کارگران خودروسازی یک سو و اینکه سرمایه‌های مردم را سال گذشته دریافت کرده‌اند سوی دیگر ماجراست. مردم پارسال با دلار ۳ یا چهار هزار تومانی خودرو ثبت‌نام کرده‌ و شرکت‌ها امسال برای تحویل دادن خودرو یا مابه‌تفاوت آن را می‌خواهند یا پولی که سال قبل دریافت‌ کرده‌اند را پس می‌دهند.

این عضو هیات رییسه کمیسیون اصل نود، افزود: ببینید خودروسازان چقدر زور می‌گویند! شرکت‌‌های خودروسازی الان دارند به مردم زور می‌گویند و کسی هم نظارت نمی‌کند. ما از دستگاه‌های نظارتی می‌خواهیم که کنترل کنند تا این بلا به سر مردم نیاید. مردمی که خودرو ثبت‌نام کرده‌اند به چه عنوان پول خود را پس بگیرند؟ این یک قسمت است و اینکه خودروسازان جواب‌گو نیستند و کم‌کم دارند به سمت تعدیل نیرو می‌روند قسمتی دیگر است.

خجسته با بیان اینکه ما در خودروسازی ظرفیت‌های خوبی داریم، گفت: قبلا و در دور قبل تحقیق و تفحص از خودروسازان وجود داشت و امسال هم کمیسیون صنایع و معادن و اصل نود باید با توجه به اتفاقاتی که افتاده تحقیق و تفحص از خودروسازان را داشته باشد و کمیسیون باید ورود پیدا کند. 

وی ابراز داشت: کمیسیون صنایع و معادن و اصل نود اگر از تحقیق و تفحص از خودروسازان عبور کند فشار همچنان روی مردم باقی خواهد ماند، هم بیکاری ایجاد می‌کند و هم خودروها را با این قیمت‌ها می‌فروشند. 

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بسیاری از خودروها که کسی آن‌ها را نمی‌خرید به محضی که این اتفاق ( افزایش قیمت ارز )‌ رخ داد همه به انبار رفت و به صورت آزاد فروخته شد چراکه خودروهایی با دلار ۳ هزار و ۵۰۰ تومان یا ۴ هزار و ۲۰۰ تومان بودند، بعد می‌گویند اینطور نیست، ما اطلاع داریم که اینطور است. ما الان به دستگاه‌های نظارتی بخصوص کمیسیون صنایع و معادن و اصل نود تذکر داده‌ایم که ورود پیدا کنند.

این نماینده مجلس دهم در واکنش به عملکرد وزارت صنعت، معدن و تجارت درباره وظایف تعریف‌ شده این وزارتخانه از جمله کنترل در تخصیص ارز دولتی به زیرمجموعه‌های خود گفت: بحث واردات موبایل تنها یکی از نابسامانی‌ها در این وزارتخانه است و الان سوال و استیضاح آقای شریعتمداری در دستور کار است و  استارت آن زده شده است.

رییس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی در پاسخ به این مساله که " افزایش نرخ دلار تا ۱۱ هزار تومان، افزایش قیمت سایر کالاها را به دنبال داشته و معیشت مردم و کارکنان دولت را تحت فشار قرار داده است " گفت: دولت باید طبق قانون متناسب با تورم حقوق‌ها را بالا ببرد، این قانون است و باید عملی شود. دلار به ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده است. چه کسی این کار را کرده است؟ خودشان دلار را به این قیمت رسانده‌اند. الان که ما تحریم نیستیم باید حقوق‌ها را متناسب با دلار ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان تنظیم کنند.

وی در پاسخ به این پرسش که " چرا نتایج مثبت بازار ثانویه را در باره کاهش نرخ ارز نمی‌بینیم "، عنوان کرد: بازار ثانویه هم بازی دیگری بود، یک سناریو دیگر بود. همانند ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومان که یک بازی برای غارت دلار و ارز بود این هم یک بازی دیگر است. راه‌حل این است که دولت به طور جدی ورود پیدا کند و ارز تکی نرخی شود و صادارت، واردات و عرضه کالا به مردم تحت یک ارز واحد کنترل شده باشد نه اینکه یک قیمت ۴ هزار و ۲۰۰ تومان و یک قیمت ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان داشته باشیم.

خجسته با تاکید بر تک نرخی شدن ارز گفت: تک نرخی باید زیر نظر دولت باشد. الان در بیرون قیمت را هرکس بخواهد تنظیم می‌کند و دولت تنظیم نمی‌کند و نظر نمی‌دهد و این یک سوءمدیریت است که دولت ( تعیین قیمت ارز ) واگذار کرده است.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت خودروسازان مفاسد اقتصادی تحریم امیر خجسته تحریم های ایران خودروسازان ایرانی بازار ثانویه ارز رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۹۴۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقاضای پلیس از مردم: از قانونشکنی‌ها فیلم بگیرند

به گزارش خبرآنلاین،سردار علی ولی‌پور گودرزی، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ درپی دستگیری عامل ضرب و شتم یک شهروند با زنجیر در تهران با نگارش یادداشتی تاکید کرد که در تهران، هیچ مجرمانه‌ای برای قانون‌شکنان به پایان نمی‌رسد. در ابتدای این یادداشت آمده است: « بدون شک فرد اراذل و اوباشی که وقیحانه در برابر چشمان تعداد زیادی از شهروندان اقدام به ضرب و شتم بیرحمانه یکی از مسافران اتوبوس بی آرتی کرده بود هرگز گمان نمی‌کرد که شهروندی مسئول و متعهد در آن شرایط پر از استرس، شجاعانه در حال تصویربرداری از اقدامات مجرمانه اوست و دیری نخواهد گذشت که سردی دستبند همکارانم بر دستهای آلوده‌اش خواهد نشست.»

ایسنا در خبری نوشت:در ادامه این یادداشت آمده است:‌« این اتفاق شیرین توسط کارآگاهان پلیس آگاهی رقم خورد تا بار دیگر به مجرمان و قانون‌شکنان ثابت شود پایتخت جای عرض اندام و اوباش‌گری خلافکاران نیست. اراذلی که گمان می‌کنند می‌توانند آرامش و امنیت شهروندان را با رفتارهای هنجارشکنانه و زیاده‌خواهی‌های خود برهم بزنند، کافی است نگاهی به اخبار حوادث خبرگزاری‌ها وروزنامه‌ها بیاندازند تا با زنجیره‌ای از اخبار کشفیات و دستگیری‌های پلیس آگاهی روبه‌رو شوند.»

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ همچنین نوشت:‌ « شاید شروع یک پرونده با قانون‌شکنی یک مجرم آغاز شود اما این کارآگاهان پلیس آگاهی هستند که پایان بندی آن را با دستگیری متهم مربوطه رقم می‌زنند. افسران شایسته این پلیس در تلاشی بی‌وقفه و شبانه‌روز برای مقابله با جرائم و آسیب‌ها کوچک‌ترین سرنخ‌ها و مستندات را با هدف شناسایی مجرمین و احقاق حق مالباختگان و قربانیان دنبال می‌کنند. اینجانب به عنوان سکاندار پلیس آگاهی پایتخت به استناد عملکرد درخشان همکارانم در پرونده اتوبوس بی‌آرتی و همچنین دستگیری زورگیران اتوبان صدر و بسیاری موارد دیگر این اطمینان خاطر را به شهروندان می دهم که پلیس در مسیر برقراری امنیت و آرامش ساکنان پایتخت از هیچ اقدامی دریغ نخواهد کرد و مجرمان بدانند، تعدی به حقوق هر یک از ساکنان پایتخت از سوی کارآگاهان متعهد و غیرتمند پلیس آگاهی بی پاسخ نخواهد ماند.»

ولی‌پور گودرزی در پایان این یادداشت نیز درخواستی را از مردم مطرح کرد و نوشت:‌ « در پایان از شهروندان گرامی دعوت می‌کنم تا در برابر اتفاقات پیرامون خود بی تفاوت نبوده و با مستندسازی از آسیب‌ها و جرائم و قانون‌شکنی‌ها یاری‌گر پلیس در اشراف اطلاعاتی بر اتفاقات پایتخت باشند.»

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900712

دیگر خبرها

  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • رئیس پلیس آگاهی تهران: مردم از قانونشکنی‌ها فیلم بگیرند
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • پلیس آگاهی: مردم از قانونشکنی‌ها فیلم بگیرند
  • تقاضای پلیس از مردم: از قانونشکنی‌ها فیلم بگیرند
  • در مذمت و ستایش ارز دریافتی خودروسازان اخیراً گمرک
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد