Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، عبدالله جلالی در شصت و یکمین جلسه رسمی و علنی شورای شهر قم که در سالن جلسات ساختمان شهید باکری برگزار شد، اظهار داشت: هماهنگی‌های لازم باید بین دستگاه‌های استانی برای عبور قطار پرسرعت تهران-قم- اصفهان از داخل شهر قم حاصل شود.

وی با اشاره به سالروز 12 شهریورماه اظهار داشت: این روز بزرگ به‌روز مبارزه با استعمار انگلیس نام‌گذاری شده که باید یاد و خاطره تمام شهیدان این عرصه به‌ویژه رئیس‌علی دلواری گرامی داشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای شهر قم با بیان لایحه اخذ مجوز دریافت مبلغ 464 میلیارد و 252 هزار ریال به‌صورت هبه بابت صدور پروانه تجدید بنا دریکی از پلاک‌های ثبتی افزود: اگر ارزش‌افزوده بر مبنای چهارچوب‌های قانونی اعمال شود باید از ابتدای سال محسوب شود اما درصورتی‌که مالک درخواست تعجیل در صدور پروانه داشته باشد می‌توان از این اختیار قانونی استفاده کرد.

جلالی با تأکید بر لایحه اخذ مجوز دریافت مبلغ 464 میلیارد و 252 هزار ریال به‌صورت هبه بابت صدور پروانه تجدید بنا دریکی از پلاک‌های ثبتی تصریح کرد: باید دریافت هرگونه هبه در محدوده شهری با نظر مثبت شورای شهر انجام‌شده و مسیر دیگری را طی نکند.

وی با اشاره به‌ضرورت تعامل بین ساختارهای عمرانی قم تصریح کرد: بخش مهمی از وظایف مدیریت شهری شهرداری قم رابطه تنگاتنگی با معاونت عمرانی استانداری داشته و بسیاری از حوزه‌های فعالیت بین این دو نهاد مشترک و در یک مسیر واحد قرار دارد.

رئیس شورای شهر قم با تأکید به مسئله قطار تهران- قم- اصفهان تأکید کرد: مجموعه مدیران شهری قم اصرار بر عبور این قطار پرسرعت از داخل شهر دارند و هرگونه تغییر احتمالی در این زمینه باید در اسرع وقت مشخص شود.

عضو شورای شهر قم نیز با بیان برخی از مهم‌ترین مشکلات جایگاه چهل اختران تصریح کرد: بی‌توجهی‌های 4 دهه گذشته در خیابان آذر و جایگاه چهل اختران سبب دل‌آزردگی شهروندان و توریست‌های مذهبی شده است.

حسن مالکی نژاد با اشاره به‌ضرورت ساماندهی جایگاه چهل اختران قم ابراز کرد: شهرداری و مسئولان عمرانی استان باید برنامه دقیقی برای ساماندهی جایگاه چهل اختران و محدوده این منطقه داشته باشند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان انگلیس شورای شهر قم مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۵۹۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران

عضو شورای شهر تهران بر لزوم رعایت دستورالعمل استقرار و نظام نگهداشت HSE (بهداشت، ایمنی و محیط زیست) در مناطق تأکید کرد.   به گزارش ایسنا، احمد صادقی در دویست و سی و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران گفت: بارش های نیمه شب جمعه و صبح ۱۵ اردیبهشت ماه در شهرداری منطقه ۱۵ به آدرس بزرگراه بعثت نرسیده به میدان بسیج سبب شد یکی از منهولهای موجود در مسیر به واسطه  شدت بارش و حجم زیاد آب های بالادستی و نیز عدم کشش شبکه جمع آوری آب های سطحی دچار انسداد و گرفتگی شود.   وی ادامه داد: این امر سبب می شود عوامل اجرایی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام  شوند و کارگران اداره مسیل های منطقه جهت رفع گرفتگی داخل منهول فاضلاب شوند؛ اما  به طور ناگهانی، فشار آب سبب افتادن یکی از کارگران به داخل شبکه می شود و متأسفانه این فرد تا به امروز پیدا نشده، علی رغم اینکه آتش نشانی زحمات زیادی برای جستجو و پیدا کردن این فرد انجام داده است.    احمد صادقی ادامه داد: من تشکر می کنم از زحمات مجموعه خدمات شهری در این چند روز ولی این زحمات سبب نمی شود که موارد و ضوابط ایمنی رعایت نشود. لایروبی مسیل ها به عنوان چک لیست عملیات به مناطق طی سال های قبل ابلاغ شده و اسناد لازم  به عنوان دستور العمل استقرار و نظام نگاهداشت مدیریت «اچ اس ای» در هر منطقه موجود است که با بررسی های به عمل آمده مشخص شده در این منطقه نیز این دستورالعمل موجود بوده است.   از طرفی عدم انجام عملیات در حین بارندگی به دلیل شرایط نامساعد  اعم از  دبی بالای آب و عدم اطلاع از خطراتی که  در این شرایط وجود دارد از توصیه هایی است که در حوزه خدمات شهری باید مورد توجه قرار گیرد که متاسفانه در حادثه منطقه ۱۵ این مورد رعایت نشده است.    صادقی تاکید کرد: ذکر دو نکته در این حادثه حایز اهمیت است که امیدوارم مجموعه مدیریت شهری به آن توجه داشته باشد؛   نخست آنکه ساختار اچی اس ای در شهرداری تهران نیازمند تقویت است و یک شهر با جمعیتی بیش از  ۱۰ میلیون نفر صرفا با چند کارشناس در منطقه امکان نظارت بر سیستم ایمنی شهر را ندارد. لذا بایستی این سیستم تقویت و اگر بخش خصوصی صلاحیت دار باید در این بخش استفاده بشود.    وی ادامه داد: نکته دوم که خیلی مهم است؛ موضوع بررسی عدم رعایت دستور العمل استقرار و نگهداشت نظام مدیریت اچ اس ای در  منطقه مذکور است که  در صورت رعایت نکردن این نظامات به طور حتم می بایست با  خاطیان چه عوامل پیمانکاران و چه مدیران برخورد قانونی صورت گیرد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • درختانی که از داخل ساختمان عبور کردند
  • اعضای شورای شهر حق دخالت در انتصابات شهرداری را ندارند
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • آیین‌نامه ممنوعیت سگ‌گردانی در پارک‌ها اجرایی شود
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • تامین اعتبار برای خرید واگن های جدید قطار شهری کرج
  • پیش‌ بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • پیش‌بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری | شهر هوشمند چگونه شهری است؟