Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-05-04@22:40:48 GMT

تراکتورسازی در راه استیل آذین است

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۶۸۴۷۷

به گزارش وانانیوز، 

اصغر اعتباری از پیشکسوتان نام آشنا در تبریز است که سابقه فعالیت در هر دو تیم بزرگ تبریز تراکتورسازی و ماشین سازی را دارد. اعتباری 5 سال به عنوان کاپیتان در تراکتورسازی بازی کرده و مدیت هم هدایت این تیم را بر عهده داشته است.

وی در مورد شرایط این روزهای تراکتورسازی صحبت‌های زیر را انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرایط تراکتورسازی را چطور ارزیابی می‌کنید؟

تراکتورسازی هم کم کم در حال جمع کردن ستاره‌ها مثل استیل آذین چند سال قبل است که نتوانست نتیجه بگیرد. فکر می‌کنم با همین وجود تراکتورسازی بتواند امسال بین سه تیم اول قرار بگیرد.استیل آذین مثل تراکتورسازی هوادار نداشت.

هوادار زیاد از بابت ورود تیم به حاشیه همانقدر که موثر است می‌تواند خطرناک باشد؟

بله خیلی خیلی این مسئله خطرناک است. زیر ساخت‌ها در فوتبال ایران درست نیست. وقتی تیمی می‌سازیم باید برنامه‌های 5-10 ساله داشته باشیم. متاسفانه تراکتورسازی این وضعیت را ندارد. متاسفانه‌ ما شرقی‌ها به خصوص مردم کشورهای توسعه یافته بت ساز هستند. رومن آبراموویچ مالک چلسی است. اصلا شما از او اسمی می‌شنوید. این روزها هر کارشناس و مسئولی که می‌بینیم در رسانه و تلوزیون 10 بار نام مالک تراکتورسازی را می‌برد. وظیفه مسئول شهرداری و دولت این است که ورزشگاه بسازد و به تیم مردمی بدهد و یک دهم آن را بگیرد. این شرایط در فوتبال ایران نیست و ما به همین خاطر دست به بت سازی می‌زنیم. آینده خوبی برای تراکتورسازی پیش بینی نمی‌کنم و استیل آذین نمونه این شرایط بود. باید به پایه بها بدهند و هر سال چند نفر را از پایه به تیم جدید اضافه کنند.

 تراکتورسازی آنقدر کارشناس  و پیشکسوت با دانش دارد که بتواند یک کمیته فنی خوب را تشکیل دهد.

بله همینطور است، مجید ناظمی پیشکسوت تراکتورسازی دفاع چپی بی نظیر بود. اسماعیل هاشمی و دباغ از پیشکسوتان بزرگ این تیم بودند.خود من 5 سال کاپیتان و مربی تراکتورسازی بودم.باید یک کمیته فنی قوی تشکیل شود. بازیکنی آمده که می‌گویند در اسکاتلند بازی می‌کرد. این بازیکن در دسته چهارم بوده و تیمش بر شکست شده بود. 

 تراکتورسازی هری فوستر را در این شرایط اقتصادی جذب کرد و او را بعد از دو هفته به تیم دیگری فرستادند. یوسف سیدی هم همین وضعیت را داشت. در این مورد چه نظری دارید؟

متاسفانه افرادی هستند که کاربلد نیستند. محمدرضا زنوزی که کارشناس فوتبال نیست.  مدیر برنامه در همه جای دنیا هست اما مثل فوتبال ایران نیست. مدیربرنامه بازیکنی به باشگاه می‌برد که باعث سود باشگاه شود اما در ایران اینطور است؟این بازیکن را به ماشین سازی دادند. ماشین سازی در این بین چه گناهی کرده که چنین بازیکنی باید بگیرد، فقط اسم ماشین سازی مانده است. این تیم چند روز قبل بازی داشت و یک بازیکن تبریزی نبود. فقط هوادارن پر شور در این شهر داریم. این شهر معدن بازیکن است. نیمی از بازیکنان تراکتورسازی باید تبریزی باشند. محسن دلیر و میثم نقی‌زاده را از مرند آوردم و ستاره کردم الان نقی‌زاده کاپیتان پارس جنوبی است. متاسفانه ما در امر باشگاهداری مشکلات زیادی داریم. ما بت سازی می‌کنیم و فردا هم بت را زمین می‌زنیم. 

تراکتورسازی با بازیکنان سن بالا مثل مسعود شجاعی و اشکان دژاگه قرارداد 3 ساله بسته است. این اقدام درست است؟

باشگاهی که کمیته فنی کار بلد نداشته باشد همین است و با بازیکن 35 ساله قرارداد سه ساله می‌بندد. باشگاه بزرگ با بازیکنی که 30 ساله شده به صورت یکساله قرارداد می‌بندد.اشکان دژاگه 32 ساله است. حتی با او که فوتبال را ذاتی بلد است باید یک ساله قرارداد می‌بستند. هزینه خوب است اما باید منطقی باشد. یکی از سهامداران آرسنال ازبکستانی است آیا شما تا به حال نامی از او شنیدید و عکسی از او دیدید؟ اینجا تلویزیون یک مصاحبه دارد 10 بار نام مالک را می‌برند. تراکتورسازی برای تبریز است.امثال من، ناظمی و ... می‌آیند می‌روند و تیم برای شهر می‌ماند. هزینه‌های بی رویه صورت گرفته است، به جای این کار به بخش پایه برسند. متاسفانه ما در امر باشگاه داری به صورت علمی عقب هستیم.

 در همین شرایط با وجود حضور مدیرعامل قراردادها با بازیکنان مطرح و سرشناس هم توسط مالک انداخته می‌شود و در تصاویر یادگاری هم زنوزی حضور دارد؟

متاسفانه در امر شهرت پیش قدم هستیم. شما تا به حال دیدید آبراموویچ با بازیکنی که جذب می‌کند عکس بیاندازد. ما شهرت بازی می‌کنیم. بازیکن باید بر اساس نظر کمیته فنی جذب شود. ما عکس می‌گیریم چون دوست داریم دیده شویم. مدیری که باشگاهداری بلد است این کار را نمی‌کند.وضعیت تیم حسین هدایتی چه شد. امیدواریم تراکتورسازی نتیجه بگیرد چرا که حضور 70 هزار هواداری که برای تراکتورسازی به ورزشگاه می‌روند برای تبریز یک نعمت است اما این مخارج بی رویه بدون توجه به زیر سازی نتیجه نخواهد داشت و بعد از مدتی می‌بینیم که شرایط مثل استیل آذین شده است.

انتهای پیام/ا

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۶۸۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم

حیدریان فر گفت:دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر مشاور و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو _ زهره عرب زاده در رابطه با چالش‌های نوجوانان در شهر‌های جنوبی کشور اظهار داشت: متاسفانه در جنوب کشور به دلیل بدی آب و هوا والدین بیشتر ساعت‌های روز را با فرزندان خود در خانه سپری میکنند و فضای مناسب برای بازی را ندارند و همین مسئله باعث میشود که کودکان و نوجوانان بیشتر زمان خود را با فضای مجازی پر کنند.

متاسفانه دنیای مجازی هم نمایانگر دنیای پر زرق و برقیست که با دنیای واقعی تفاوت زیادی دارد و کودکان و نوجوانان هم به انداره بزرگسالان توانایی درک این موضوع را ندارند.

وی افزود: دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر ادامه داد: بهترین راه حل ایجاد فضای بیشتر برای بازی و فعالیت کودکان و نوجوانان است. فضا‌های سرپوشیده‌ای که به دور از گرما و آلودگی باشند که بچه‌ها بتوانند مقداری از زمان خود را به فعالیت در مکان‌های مناسب بپردازند.

حیدریان فر با اشاره به دوزبانه بودن کودکان در شهر‌های جنوبی کشور هم گفت که این امر میتواند بر کیفیت یادگیری و تعامل کودکان تاثیر بگذارد که بهترین راه حل همگام و هماهنگ بودن محتوای آموزشی با فرهنگ آن قومیت باشد.

دیگر خبرها

  • پیروزی نوشاد عالمیان برابر بازیکن ۱۹ ساله با رنکینگ‌ جهانی ۲۹
  • اقدام جالب آرتتا: پدیده 14 ساله در تمرین آرسنال
  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید
  • معرفی شرکت احیا استیل فولاد بافت
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم
  • گل ها و مهارت های فرانکو ماستانتونو، پدیده 16 ساله آرژانتینی و بازیکن مورد نظر رئال مادرید برای فصل آینده / فیلم
  • ستاره تیم ملی: نه قرمز و نه آبی، من طرفدار تراکتورسازی هستم
  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد
  • حذف امیر حسین هدایی با شکست برابر بازیکن ١٩ ساله