Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@20:49:34 GMT

درمان خانگي سوختگي با موادي باور نکردني!!

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۷۲۵۷۲

درمان خانگي سوختگي با موادي باور نکردني!!

خبرگزاري آريا -

سوختگي بر اثر قرار گرفتن پوست در معرض حرارت بيش از حد و برق گرفتگي، مواد شيميايي و ... رخ مي دهد. طبقه بندي سوختگي بر اساس بافت هاي آسيب ديده متفاوت است.
سوختگي مي تواند به عضلات، استخوان، رگ هاي خوني و بافت پوست آسيب برساند. سوختگي را مي توان به 3 درجه طبقه بندي کرد؛ درجه اول که به پوست آسيب مي رساند، درجه2 که به لايه زيرپوست آسيب مي رساند و درجه سوم که تمامي لايه پوست را تحت تاثير قرار مي دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سوختگي، علاوه بر آسيب جسمي، روي روان فرد نيز تاثير مي گذارد.
سوختگي علل متفاوتي دارد از جمله:
* تماس با آتش* سوختگي با گاز، برق و يا مواد شيميايي* آفتاب سوختگي* سوختگي بر اثر جراحي با ليزر و ...* تماس پوست با وسايل داغ مانند فر، ماهي تابه و ... * اشعه * بخار، آب داغ و روغن داغ.
علائم سوختگي درجه اول:
* قرمزي پوست
* درد و ورم

علائم سوختگي درجه دوم:
* تاول
* ورم
* کنده شدن پوست
* درد شديد
علائم سوختگي درجه سوم:
* درد شديد
* سوختگي پوست
* بي حسي
علائم شايع سوختگي درجه يک، دو و سه:
*سردرد* تب* ضعف* از حال رفتن* نبض تند * پوست رنگ پريده و مرطوب *لب ها و ناخن هاي آبي رنگ.

درمان خانگي:
* براي درمان آني سوختگي سطحي مي توانيد قطعه اي يخ روي قسمت هاي متاثر (به مدت چنددقيقه) قرار دهيد.
* ماليدن عسل و باند پيچي کردن قسمت سوخته نيز براي کاهش درد و بهبود آن مفيد است.
* مقدار زيادي ماست روي سوختگي قرار دهيد و پس از 20 دقيقه بشوييد. ماست علاوه بر خنک کردن درد را تسکين مي دهد.
* براي تسکين درد و درمان سوختگي، قسمت سوخته را به مدت چند دقيقه در شير پرچرب فرو کنيد.
* سفيده تخم مرغ نيز براي درمان سوختگي موثر است.
* براي سوختگي هاي شديد، روغن استوقدوس روي زخم بماليد.
* برگ هاي تازه آلوئه ورا را روي محل سوختگي بگذاريد.
* پس از خوب شدن، محتويات کپسول ويتامين E را روي قسمت مذکور بريزيد تا از ايجاد لکه جلوگيري کند.
* جالب است بدانيد که با ماليدن کمي مايع ظرف شويي درد سوختگي کاهش مي يابد.
**** لازم به ذکر است که تنها اقدام سريعي که در مورد سوختگي از نظر علمي تاييد شده است استفاده از آب ولرم به مدت 15-10دقيقه در محل سوختگي است و در استفاده از مواد خانگي براي درمان سوختگي موارد زيادي از افزايش آسيب ديدگي بافتي و بروز عفونت در سوختگي ها را شاهد هستيم .


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۷۲۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران است

رامیار فرزان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: تاکنون ۳۶۱ مقاله در این کنگره دریافت شده که ۱۷۸ مقاله تایید، ۴۸ مقاله برای ارایه شفاهی و ۱۳۰ پوستر نیز در آن پذیرفته شده است.

وی با بیان اینکه سوخگی یک بیماری بسیار شایع است و افراد زیادی درگیر آن می‌شوند، افزود: توده‌ای از مردم با سوختگی درگیر هستند در حالیکه ۹۰ تا ۹۵ درصد سوختگی‌ها قابل پیشگیری اند.

رئیس دوازدهمین کنگره ملی سوختگی با بیان اینکه این کنگره در دوم و سوم خردادماه امسال به میزبانی رشت برگزار می‌شود، گفت: تمامی مقدمات لازم برای برگزاری این کنگره با مشارکت بخش خصوصی و نخبگان علمی اعم از متخصصان، پرستاران و پیراپزشکان انجام خواهد شد.

محمد طلوعی، فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و سوختگی و دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی نیز در این نشست با بیان اینکه سالانه ۱۸۰ هزار مورد سوختگی در دنیا رقم می‌خورد، اظهار کرد: آمار سوختگی‌ها در کشور‌های توسعه نیافته بیشتر است.

وی با اذعان به اینکه دلیل بسیاری از سوختگی‌ها به دلیل فقدان زیرساخت‌های مناسب گرمایشی است، افزود: کشور‌های توسعه نیافته ۲۰ برابر کشور‌های توسعه یافته دچار سوختگی می‌شوند.

به گفته دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی، اصلاح مصرف به ویژه در گاز، سوخت و دمای آب مصرفی می‌توان در کاهش سوختگی‌ها موثر شود.
دکتر طلوعی با اعلام اینکه در بیمارسان ولایت رشت به عنوان قطب درمان سوختگی، سالانه ۵۰۰ مورد سوختگی داریم، خاطرنشان کرد: چهار برابر این بیماران با مراجعه به مرکز سوانح و سوختگی ولایت به صورت سرپایی درمان می‌شوند.

وی با اشاره به طولانی بودن و تحمیل هزینه‌های مالی و روانی ناشی از سوختگی، خاطرنشان کرد: فرد سوخته تا سال‌ها تحت تاثیر قرار میگیرد و متحمل هزینه‌های روانی، اجتماعی و مالی می‌شود.
دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی با بیان اینکه مردان بیشتر از بانوان درگیر سوختگی می‌شوند، گفت: بیشترین سنین سوختگی بین ۱۰ تا ۴۰ است و عمده و شایع‌ترین دلیل سوختگی‌ها نیز شعله‌ها هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • اتفاق عجیب و باور نکردنی در لیگ برتر ایران
  • اتفاق عجب و باور نکردنی در لیگ برتر ایران
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم و اقدامات لازم
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران است
  • برگزاری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی
  • مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • چگونه در گرما از پاها مراقبت کنیم؟
  • چگونه در گرما از پا‌ها مراقبت کنیم؟