Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیر کل دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی گفت: با کشت فراسرزمینی می‌توان بخشی از نیاز‌های خود به خصوص تولید محصولات آب بر را در کشور‌های دیگر توسعه داد تا لطمه‌ای به منابع آبی کشور وارد نشود.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، کشت فراسرزمینی از جمله اقداماتی است که با توجه به محدودیت منابع داخلی از جمله آب و خاک حاصلخیز کم آبی می‌تواند در ایجاد امنیتی غذایی برای کشور نقش به سزایی داشته و موجب رونق تولید محصولات کشاورزی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در همین راستا بهمن امینی لاریجانی مدیر کل دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی در گفتگو با خبرگزاری میزان در خصوص کشت فراسرزمینی و مزیت‌های آن خاطر نشان کرد: کشور‌های قرقیزستان، ارمنستان، آذربایجان و کشور‌های آسیای میانه دو شاخص مهم از جمله آب و اراضی وسیع دارند، اما از دانش و تکنولوژی پیشرفته بی نصیب هستند و همین امر فرصت مناسبی برای کشور است تا بتوان براساس آن تولید محصولات کشاورزی را افزایش داد.

وی افزود: کشور ما یکی از قوی‌ترین ساختار‌های اصلاح بذر را دارد و از طرفی شرکت‌های دانش بنیان در خصوص تولید سم و کود نیز وضعیت مناسبی دارند که می‌توان با این خدمات و دانش و تکنولوژی کشت فراسرزمینی را توسعه داد و از منابع کشور‌های همسایه بیشترین بهره را برد.

امینی لاریجانی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه کشت فراسرزمینی برای کشاورز صرفه اقتصادی دارد یا خیر گفت: تولید کننده به جای فشار بر منابع آب و خاک کشور می‌تواند عملیات کاشت را در کشور‌های دیگر با کرایه زمین‌های حاصل خیز گسترش دهد و این امر در اوضاع فعلی کشور که با کمبود آب و خاک حاصلخیز روبرو هستم بسیار به صرفه است از طرفی فشار بر اکوسیستم را کاهش می‌دهد.

مدیر کل دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی با تاکید بر اینکه نباید با ترویج کشت فراسرزمینی کشاورزی در کشور از بین برد اظهار کرد: اگر به طور کامل به فکر کشت فراسرزمینی باشیم رفته رفته کشاورزی در کشور از بین می‌رود، اما با این تکنیک می‌توان بخشی از نیاز‌های خود به خصوص تولید محصولات آب بر را با کشت فراسرزمینی در کشور‌های دیگر توسعه داد تا لطمه‌ای به منابع آبی کشور وارد نشود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کشت فراسرزمینی کشاورزی محصولات آب بر کشت برون مرزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۸۱۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد عظیمی صبح سه شنبه در هشتمین همایش سراسری نشست مشترک مدیران سازمان فنی و حرفه‌ای کشور که در استان کردستان برگزار شد، به ظرفیت های بالای استان کردستان اشاره و اظهار کرد: کردستان سرزمین استعدادهای درخشان در حوزه‌های مختلف خدادادی و به ویژه نیروی انسانی است.

وی به اهمیت توجه مطالبات مردم کردستان اشاره کرد وافزود: مطالبات استان کردستان از دولت زیاد است که خوشبختانه بخشی از این مطالبات در این دولت به بهره‌برداری رسیده است و این امر باید به خوبی منعکس شود.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور عنوان کرد: ظرفیت های مهم استان کردستان باید به صورت ویژه در رسانه ملی منعکس شود.

بیش از ۴ هزار کارگاه و واحد آموزشی در سازمان فنی و حرفه ای وجود دارد

وی به تعداد واحد و کارگاه های سازمان فنی و حرفه ای اشاره کرد و ابراز داشت: سازمان فنی حرفه‌ای کشور دارای ۴ هزار و ۱۶۲ کارگاه و واحد آموزشی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد در کشور دارد.

عظیمی به لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی تاکید کرد و گفت: این اقدام با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید از نیازهای اساسی کشور است.

وی ادامه داد: ارتقاء این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت های سازمان فنی و حرفه‌ای کشور طی امسال است.

وی از وجود ۴۰ هزار مربی و ۸ هزار کارگاه در بخش دولتی در کشور خبر داد و بیان کرد: این مهم نشان از تأثیر گذاری و اهمیت سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در امر تولید و مهارت دارد.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با تاکید بر اینکه استان کردستان باید عزم جدی تری برای مهارت آموزی داشته باشد گفت: تحقق شعار سال یکی از مهمترین راهکارهای کاهش بیکاری و افزایش اشتغال است.

وی اضافه کرد: جهش تولید با مشارکت مردم یک انتخاب راهبردی و خادمان کشور باید به برخی موضوعات با نگاه ویژه تری بنگرند.

وی اعلام کرد: با توجه به اینکه اقتصاد مسئله اصلی کشور است و دشمن همواره در حوزه هدف گذاری می‌کند، دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال کمک کند.

کد خبر 6092953

دیگر خبرها

  • حضور ۱۰ شرکت تولیدی کشاورزی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • تلاشگران ذوب آهن اصفهان مغز متفکر برای جهش تولید هستند
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی