Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - خرم آباد- ايرنا - رئيس جهاد کشاورزي سلسله گفت: عسل توليدي در اين شهرستان که از کيفيت بالايي برخوردار است به نام ديگر استانها در بازار عرضه مي شود.

رضا سوخته زاري روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، اظهار داشت: سال گذشته در کنگره بين المللي توليد عسل در کشور ترکيه، مطابق نظر کارشناسان عسل توليدي سلسله به عنوان سومين عسل مرغوب جهان شناخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: 240 بهره بردار در شهرستان سلسله به توليد عسل مشغول هستند و زمينه اشتغال 310 نفر به صورت مستقيم فراهم شده است.
سوخته زاري با اشاره به توليد 280 تن عسل در سال گذشته ، خاطرنشان کرد: پيش بيني مي شود که امسال نيز بيش از 300 تن عسل در شهرستان توليد شود.
رئيس جهاد کشاورزي سلسله با اشاره به نبود برندي به نام شهرستان در زمينه توليد عسل ، تصريح کرد: اين امر باعث شده که عسل توليدي مرغوب شهرستان با برند ساير استان ها به بازارهاي فروش عرضه شود.
وي افزود: به دنبال تعريف برندي به نام شهرستان و ثبت آن هستيم چرا که اين امر مي تواند منجر به شناسايي شهرستان سلسله در بازارهاي فروش شده و مي تواند زمينه افزايش توليد شهرستان را نيز فراهم کند.
سالانه بيش از 1700 تن عسل در لرستان توليد مي شود.
7265/6060
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۱۲۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت

   به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد،  مسروری فر گفت: پیرو تفاهم نامه منعقده و محول شدن وظیفه نظارت و بازرسی بر مراکز تولید، تامین و بسته بندی اقلام مصرفی خانوار به جهادکشاورزی در اولین روز شروع اجرای این طرح، از یک واحد تولیدی آرد بازدید شد.     مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میبد با اشاره به تاکیدات میرمحمدی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در راستای توسعه صنایع پاک در شهرستان بیان کرد در آینده نزدیک شاهد بهره برداری از یک واحد تولیدی آرد در میبد هستیم.    وی افزود: گندمکاران استان یزد بخصوص شهرستان میبد در سال زراعی جاری با توجه به طراحی و اجرای سیلو‌های کارخانه آرد دیگر نگرانی بابت تحویل گندم خود نخواهند داشت.      مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میبد در پایان خاطرنشان کرد از ویژگی‌های این کارخانه قابلیت ذخیره سازی ۱۵ هزار تنی، تولید روزانه ۱۵۰تن آرد (پنج نوع آرد) و آزمایشگاه مرجع سلامت غذا و دارو برای کنترل و تولید محصول سالم واستاندارد است.   لازم بذکراست کلیه مراحل صدور مجوز تأسیس، پروانه بهره برداری این واحد تولیدی آرد پرداخت تسهیلات توسط جهادکشاورزی صورت گرفته است.

دیگر خبرها

  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت
  • اقدامی مهم در استاندارد که زمینه تحقق شعار سال را فراهم کرده است
  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان
  • بررسی آخرین وضعیت سیب ذخیره شده در سرد خانه های آذربایجان غربی