Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم شهرستان‌های اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته و قول مساعد دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور، لایحه الحاق نمین به همراه لایحه توسعه منطقه آزاد چابهار دوباره به مجلس ارائه می‌شود. ۱۷ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۷ استانها اردیبل نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل،‌ صدیف بدری ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: ایجاد مناطق آزاد در کشور به دنبال بررسی‌های کارشناسی دولت در راستای استفاده از ظرفیت کشورهای همسایه به منظور پیشرقت اقتصادی کشور هدف‌گذاری شده و به دنبال این موضوع نیز لایحه 8 منطقه آزاد تجاری از جمله استان اردبیل نیز در مجلس به تصویب رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه استان اردبیل به دلیل همسایگی با جمهوری آذربایجان از این ظرفیت به خوبی برخوردار است، گفت: تصویب منطقه آزاد تجاری استان اردبیل مهم‌ترین مطالبه مردم استان از دولت و نمایندگان مجلس بود که این لایحه دو بار در مجلس نهم رد شد که خوشبختانه با اقدامات انجام شده و پیگیری‌های نمایندگان و مسئولان استان به ویژه نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه اردبیل کلیات این لایحه در مجلس فعلی به تصویب رسید.

نماینده مردم شهرستان‌های اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی افزود: از جمله مزایای مناطق آزاد می‌توان به معافیت‌های گمرکی، معافیت‌های مالیاتی، برخورداری مردم از برخی امتیازها و مهم‌تر از همه ایجاد توسعه و اشتغال در منطقه اشاره کرد و این در حالی است که رونق مناطق مرزی و محروم را نیز به دنبال دارد.

بدری در رابطه با بحث الحاق نمین به منطقه آزاد تجاری استان اردبیل، تصریح کرد: بحث الحاق نمین به منطقه آزاد تجاری ابتدا توسط بهنام جو، استاندار اردبیل در جلسه وی با دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور مطرح شد و با نظر مساعد نمایندگان شهرستان‌های اردبیل به دنبال الحاق نمین به لایحه منطقه آزاد تجاری استان اردبیل بودیم.

وی بیان کرد: مطالبه نمایندگان سایر شهرستانهای استان نیز بیشتر منطقه‌ای بوده و اعلام کردند که مناطق مستعد ورود به مناطق آزاد یا ویژه, باهم پیش برده شود که متأسفانه این امر محقق نشده و نمایندگان در این بحث به اتفاق نظر نرسیدند که با تمامی تلاش‌های صورت گرفته از طرف نمایندگان مرکز استان، به دلیل انشقاق سایر نمایندگان و عدم وحدت در موضوع سبب شد تا کمیسیون اقتصادی طرح الحاق نمین را تصویب نکند.

نماینده مردم شهرستان‌های اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته و قول مساعد دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور، لایحه الحاق نمین به همراه لایحه توسعه منطقه آزاد چابهار دوباره به مجلس ارائه می‌شود.

بدری افزود: نمین با توجه به زیرساختهایی که دارد می‌توانست یک پیشران برای کل منطقه آزاد باشد که متأسفانه عدم همدلی و تکروی ها باعث شد تصویب نشود ولی این قول را از دولت گرفتیم تا لایحه الحاق نمین را در آینده نزدیک به مجلس ارائه کند و  ما نیز تمامی تلاش خود را در این خصوص انجام می‌دهیم.

وی با اشاره به مباحثی در رابطه با تشکیل استان آذربایجان شمالی نیز تصریح کرد: طرح ایجاد استان جدید به هیچ وجه مورد قبول دولت و مجلس نخواهد بود و نباید با حاشیه‌سازی‌ها شیرینی تصویب منطقه آزاد تجاری را به کام مردم استان تلخ کنیم چرا که پیشرفت تمامی استان یک هدف بوده و قرار نیست منطقه‌ای توسعه یابد و منطقه دیگر توسعه نیابد؛ بنابراین انتظار مردم و وحدت یکدلی نمایندگان در جهت پیشرفت استان است.

انتهای پیام/ ت

R41374/P1336/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۲۳۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا لایحه «ارتقای امنیت زنان» فمنیستی است؟

دکتر مجید دهقان معتقد است: لایحه فعلی ارتقا امنیت زنان، با وجود اشکالات جزئی، در نفی نگرش فمینیستی و با فاصله گرفتن از نگاه سنتی به دنیا آمد و در صورت تصویب برای اولین بار نگرش خاص گفتمان انقلابی را نمایندگی می‌کند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم؛ حدود 12 سال از طرح لایحه امنیت زنان در مجلس می‌گذرد و با وجود اینکه رهبر انقلاب در دیداری که همین امسال با بانوان کشور داشتند بر تسریع رسیدگی به آن تأکید کردند همچنان لایحه امنیت زنان در راهروهای مجلس معطل مانده است. از یک سو برخی به آن برچسب فمنیستی بودن می‌زنند و از سوی دیگر تعداد قابل توجهی از فعالین انقلابی حقوق زنان از حقانیتش دفاع می‌کنند و آن را زاییده نگاه اصیل انقلاب اسلامی به زنان می‌دانند. هنوز چالش‌های زیادی میان موافقین و مخالفین لایحه وجود دارد. این روزها یک بار دیگر جزئیات لایحه امنیت زنان در صحن علنی مجلس بررسی شد. در همین راستا حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر مجید دهقان، عضو هیأت علمی پژوهشکده زن و خانواده در یادداشتی به ارائه دیدگاه خود در این زمینه پرداخته است که در ادامه از نظر می‌گذرانید.

گفتمان دینی از پیش از مشروطه تا دهه‌های بعدی در مسائل زنان دو ویژگی کلی داشت: اول این که مسأله‌اش دین بود و به مسئله زنان به عنوان اِشکالی بر دین می‌نگریست. دوم این که خانواده‌گرا بود با تفسیری که زنان را درون خانواده تعریف و با حضور اجتماعی زنان مخالفت می‌کرد.

اندیشه شهید مطهری نقطه عطف بود. مساله او در کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" گرچه دین است ولی در "مساله حجاب" دغدغه زنان را دارد، البته تنها زنان دیندار و نه همه زنان. تأکید او بر خانواده نیز سر از پرده‌نشینی زن در نمی‌آورد.

دوران کلی‌گویی درباره الگوی سوم تمام شده است / برچسب فمنیستی زدن به لایحه تأمین امنیت زنان از سوی نوتحجرگرایان


سر و صدای انقلاب بلند شد و در گفتمان نوپای انقلاب نیز خانواده‌گرایی با پرده‌نشینی تمایزی جدی داشت. اضافه بر این که مساله آن عموم زنان بود نه تنها زنان دیندار و این یک پله بالاتر از اندیشه شهید‌مطهری بود. به همین دلیل انقلاب برای زنان جذابیت داشت همان‌گونه که انقلاب پیامبر صلی‌الله‌علیه‌و‌آله برای زنان جذاب بود.

پس از انقلاب اما پیگیری امور زنان دو پاره شد.  "مساله زنان" را گفتمان خط امام و بعداً اصلاحات به دوش کشید و به ناکجاآباد برد و "مسأله خانواده" را گفتمان اصول‌گرایی نمایندگی کرد و به مفهوم سنتی آن فهمید. این وسط گفتمان انقلاب بی‌نماینده ماند.

سالی یکبار رهبر انقلاب نگرش گفتمان انقلاب را درباره زنان یادآوری و مسأله زنان را جدای از مسأله خانواده (و نه در ستیز با آن) طرح می‌کند ولی بدنه این گفتمان راه خودش را می‌رود. روایت سرِ گفتمان با بدنه آنان ناسازگار است. سَر، گفتمان انقلابی در حوزه زنان را تقویت می‌کند و بدنه گفتمان سنتی را. جوانانی هم که همسو با روایت گفتمان انقلاب هستند دستی در قدرت ندارند.

این که بدنه گفتمان دینی بدون نیاز به مداخله رهبر انقلاب به شدت لایحه حجاب را پیگیری می‌کند و آن را با مداخله حاکمیتی و جرم‌انگاری حداکثری تا تصویب نهایی همراهی می‌کند ولی لایحه ارتقا امنیت زنان را به اغما می‌برد تا دوباره با اشاره آقا در سخنرانی عمومی به راه بیفتد ریشه در همین امر دارد. حجاب مسأله گفتمان دینی سنتی است ولی امنیت زنان نه.

لایحه فعلی ارتقا امنیت زنان، با وجود اشکالات جزئی، در نفی نگرش فمینیستی و با فاصله گرفتن از نگاه سنتی به دنیا آمد و در صورت تصویب برای اولین بار نگرش خاص گفتمان انقلابی را نمایندگی می‌کند. این طفل نوپا درگفتمان انقلاب اما در برابر گفتمان پرقدرت سنتی بی‌دفاع است، اشارات سالیانه رهبری مگر رمقی به آن دهد. آیا مجلسِ حاضر در هفته‌های نزدیک به انتخابات توان آن را دارد که راوی گفتمان انقلاب اسلامی در مساله زنان باشد؟

خلقی در حال تماشای این نزاعند. جوانانِ نگران ولی امیدوار به آینده، زنان بی‌پناهِ درگیر خشونت و حتی زنان انقلابی و وفادار به گفتمان انقلاب. آیا مجلس یازدهم بالاخره مسأله زنان را به رسمیت می‌شناسد و پناهی در این دوران بی‌پناهی برای آنان خواهد بود؟ چشمی امیدوار و دیگری بیمناک است.

پایان پیام/

 

دیگر خبرها

  • آیا لایحه «ارتقای امنیت زنان» فمنیستی است؟
  • هیچگونه قطع درختان جنگلی در فندقلو اتفاق نیفتاده است
  • پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟
  • قطع درختان جنگل فندقلوی نمین صحت ندارد
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی واردات قطعی به قشم رسید
  • ورود نخستین محموله خودرو‌های هیبریدی واردات قطعی به قشم
  • بهره‌برداری از ۳ مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • بهره‌برداری از سه مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد