Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت دفاع آلمان بنا به درخواست آمریکا مشارکت در حمله نظامی احتمالی متحدان غربی خود به سوریه را در دستور کار قرار می‌دهد. ۱۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۴ بین الملل اروپا آسیای غربی نظرات

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، نشریه "بیلد" آلمان  در گزارشی نوشت: "اورزولا فون در لاین"، وزیر دفاع آلمان این مسئله را مورد بررسی قرار می دهد که در صورت حملات شیمیایی در حمله دولت سوریه به ادلب ارتش آلمان چگونه می تواند اقدامات نظامی علیه ارتش دولت بشار اسد را در پیش گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نشریه "بیلد" در این گزارش نوشت که وزیر دفاع آلمان این مسئله را مد نظر دارد که در آینده به ائتلاف آمریکا، انگلیس و فرانسه برای حمله احتمالی به سوریه بپیوندد. البته پیش شرط دولت آلمان برای مشارکت در این عملیات نظامی حمله شیمیایی جدیدی از طرف دولت سوریه به شهروندان خود است.

دلیل این ارزیابی و تصمیم دولت آلمان درخواستی است که از طرف آمریکا به دفتر صدر اعظم آلمان ارائه شده است. وزارت دفاع آلمان در یک هیات کارشناسی اخیرا گزینه های مختلف را مورد بحث قرار داده است. این گزینه ها شامل پروازهای شناسایی و یک تجزیه و تحلیل آسیب ها بعد از یک حمله تا مشارکت در عملیات نظامی در سوریه است.

در این گزارش آمده است که اگر بشار اسد دوباره علیه مردم خود از گازهای سمی استفاده کند در کنار ایالات متحده ، انگلیس و فرانسه این بار آلمان هم با تورنادوهای ارتش خود زیر ساخت های نظامی و انبار مهمات در سوریه را هدف قرار می دهد. پارلمان آلمان هم در صورت مداخله ارتش و بعد از آن در این باره حق تصمیم گیری دارد و این عملیات بدون مصوبه پارلمان انجام خواهد شد.

وزارت دفاع آلمان شرایط در سوریه را دلیلی برای نگرانی ارزیابی کرده است. نشریات آلمانی با استناد به یک  موضع مشترک وزارت دفاع آلمان و وزارت امور خارجه نوشتند که مسلما ما در این دوران در ارتباط تنگاتنگ با متحدان آمریکایی و شرکای اروپایی خود هستیم.در تمام سطوح ما دائما درباره شرایط فعلی وسناریوهای بحران دیگر و گزینه های عمل مشترک تبادل نظر می کنیم.

در آوریل گذشته ایالات متحده، فرانسه و انگلیس بزرگترین حمله هوایی مشترک از زمان آغاز جنگ در سوریه را به بهانه استفاده دولت سوریه از سلاح های شیمیایی علیه دوما در دستور کار قرار دادند. آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان در آن زمان مشارکت آلمان در این عملیات نظامی را رد کرد.

 اما بعد از تصمیمات دولت سوریه برای حمله به آخرین پایگاه تروریست‌ها در شهر ادلب با حمایت ایران و روسیه بسیاری مقامات کشورهای غربی از جمله آلمان مرتبا درباره عواقب چنین حمله‌ای هشدار می دهند.

  دولت آلمان چندی پیش از دولت روسیه درخواست کرده است که رهبری سوریه را از حملات برنامه ریزی شده به ادلب باز دارد.

"اولریک دمر"، معاون سخنگوی دولت آلمان در این باره گفته است که ما از روسیه انتظار داریم که دولت سوریه را از چنین فاجعه‌ای بازدارد.

یک سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان هم چندی پیش گفت که یک حمله جدید به ادلب پتانسیل این را دارد که تبدیل به یک فاجعه واقعی شود. همچنین وزارت کشور آلمان هم شرایط را مورد ارزیابی قرار می دهد.

به این ترتیب در حالی که بسیاری رسانه ها حمله به ادلب را آخرین جبهه اسد برای پیروزی در جنگ علیه تروریست ها ارزیابی می کنند، اما کشورهای غربی تلاش می کنند تا با هشدارهایی از این مسئله جلوگیری کنند.

"هایکو ماس"، وزیر امور خارجه آلمان هم درباره حمله به مقر تروریست‌ها در ادلب سوریه به دولت این کشور هشدار داده است.

ماس همچنین تاکید کرده است که آلمان همه اقدامات لازم را برای دستیابی به یک راه حل سیاسی در سوریه و جلوگیری از حمله به ادلب و فاجعه انسانی تهدید کننده ای که می تواند به وقوع بپیوندد انجام می دهد.

با وجود همه این هشدارها روسیه و سوریه مصمم به براندازی آخرین پایگاه شورشیان و پاکسازی تروریست ها از این منطقه هستند.

انتهای پیام/

R31356/P36446/S8,89,90/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۵۳۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت 240 اثر در جشنواره طوفان القوافی/ اختتامیه در بصره برگزار می شود

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب به نقل از دبیرخانه جشنواره شعر عربی طوفان القوافی، بیش از ۱۵۰ شاعر از ۱۷ کشور عربی و اسلامی در این جشنواره شرکت کردند که بیش از ۲۴۰ اثر به دبیرخانه جشنواره شعر طوفان القوافی ارسال شد و اغلب این آثار در موضوعات تعیین شده و در قالب های شعری عمودی، تفعیله و هایکو بود. 

در میان این شاعران اسامی نام آشنایی همچون بدریه البدري از عمان، مرتضی التمیمی از عراق، اشرف شبانه از مصر، هیلانه عطاالله از سوریه و مطران العیاشی از عربستان سعودی و مرتضی آل کثیر از ایران به چشم می خورد. 

بیشترین شرکت کنندگان به ترتیب از سوریه با 37، ایران و عراق با 25، لبنان با 17 شرکت کننده هستند، کشورهای یمن، مصر و تونس دیگر کشورهایی هستند که مشارکت خوبی در این جشنواره داشته اند. 

هیئت داوران شامل اساتید ثامر الوندي از عراق، عمار جماعی از تونس، راتب سکر از سوریه، حسن حمید از فلسطین، عباس حزباوی از ایران، عباس فتونی از لبنان و عقیل اللواتی از عمان به دبیری استاد ثلمر الوندی به صحت سنجی و داوری خواهند پرداخت. 

قرار است از ۶ برگزیده جشنواره در دو بخش شعر فصیح و شعبی در تاریخ ۱۹ و ۲۰ اردیبهشت(8 و 9 می) در شهر بصره عراق تقدیر به عمل آید. 

شایان ذکر است نخستین جشنواره بین المللی شعر عربی با عنوان طوفان القوافی با همکاری مرکز آفرینش های ادبی حوزه هنری و مرکز فرهنگی اسلامی جنوب عراق برگزار می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۸۰۵ نظامی اوکراینی در یک روز کشته شدند
  • تقویت دفاع نظامی و غیرنظامی در دستورکار آلمان
  • انهدام تجهیزات زرهی تروریست‌ها در حومه حلب، ادلب و لاذقیه
  • عملیات موفق ارتش سوریه علیه تروریست‌ها+فیلم
  • تصاویری از لحظه انهدام خودروهای زرهی تروریست‌ها در سوریه
  • نافرمانی ده‌ها نظامی صهیونیست از مشارکت در عملیات علیه رفح
  • کشمکش وزارت‌های دارایی و دفاع آلمان بر سر افزایش بودجه نظامی
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • مشارکت 240 اثر در جشنواره طوفان القوافی/ اختتامیه در بصره برگزار می شود