Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، علی لاریجانی پیش از ظهر امروز در جلسه شورای اداری با اشاره به سوابق درخشان این شهرستان در زمینه فرهنگ اظهار داشت: باید بیشتر از این ظرفیت‌ها استفاده کرد. 

وی با اشاره به مشکلات کم آبی و جدی بودن این امر در مناطق مرکزی ایران گفت: باید همه جانبه به این موضوع نگریست و برای حل مشکل چاره‌جویی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 باید مدیریت تقاضا را در آب جدی گرفت و از سیستم آبیاری تحت فشار و کشت گلخانه‌ای در کشاورزی استفاده کرد.

لاریجانی با اشاره به استفاده از صندوق توسعه ملی برای توسعه آبیاری نوین و تحت فشار افزود: این امر با اجازه رهبری صورت گرفت و از موارد نادری است که از رهبری اجازه گرفتیم و  برای آبیاری نوین از این صندوق استفاده شده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اختصاص 12 هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت برای فعال شدن چرخه اقتصادی روستاها بیان کرد: یک سال از این موضوع می‌گذرد و تنها 25 درصد تخصیص یافته، این اشکال اجرایی است. 

وی عنوان کرد: 90 درصد آب در بخش کشاورزی مصرف می‌شود و باید مدیریت در این زمینه داشت. در همین زمینه هفته پیش جلسه‌ای داشتیم و مقرر شد وزیر نیرو طرح آمایش آب را ارائه دهد و معتقدیم با این کار می‌توان مدیریت بهتری در زمینه آب داشت. 

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: موضوع آب جدی است و تا آنجا که می‌شده کار انجام گرفته و اگر پیشنهادهایی به ویژه در مورد بختگان است، پیگیری می‌کنیم.

لاریجانی در مورد جبران خسارت خشکسالی نیز گفت: منابعی تخصیص دادیم که هنوز به صورت صحیح در کشور عملیاتی نشده است.

رئیس مجلس با توجه به شرایط کنونی و فشارهای بین‌المللی تصریح کرد: در شرایطی هستیم که هم فشار بین‌المللی وارد می‌شود و هم مشکلات داخلی داریم. وضعیت کشور نیز از نظر اقتصادی به گونه‌ای است که باید جراحی‌هایی در آن شود. 

وی گفت: باید درد را درست شناخت و برای آن برنامه‌ریزی کرد. در بخش اقتصادی اگر مشکلات درونی را حل کنیم بسیاری از مشکلات خارجی حل می‌شود.

لاریجانی تصریح کرد: کشور گران اداره می‌شود و هر چیزی جای خود خرج نمی‌شود. باید در کشور تولید ثروت داشته باشیم. متناسب با چرخه اقتصادی در کشور برنامه‌ریزی نشده و به همین دلیل با مسائل و مشکلات جدی روبه‌رو هستیم. 

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: باید اقتصاد کشور و شاخصه‌های تولید را روان کنیم و وقتی می‌توانیم تولید روان داشته باشیم که مقررات دست و پاگیر را برداریم. فشارها فرصت خوبی است که مقررات‌زدایی شود، امروز خیلی مقررات در کشور داریم و باید درب اتاق‌ها برای سرمایه‌گذاری باز باشد و مسئولان خودشان دنبال سرمایه‌گذاری بروند.

وی با بیان اینکه اگر می‌خواهیم مشکلات کشور حل شود باید زمینه سرمایه‌گذاری را فراهم کرد، گفت: در جلسه اخیر سران قوا تصویب شد منابعی برای تسهیلات ارزان قیمت به واحد‌های تولیدی داده شود که این موضوع در حال پیگیری است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۵۶۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در حالی وارد دومین روز کاری خود شد که حضور سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در غرفه استان فارس قابل توجه بود، به طوری که در نخستین روز این رویداد حداقل سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشور‌های روسیه و مغولستان به امضاء رسید.

تفاهم‌نامه‌های کشت فراسرزمینی محصولات کشاورزی، بسته‌بندی میوه و تولید گوشت با این دو کشور به امضاء رسید.

امروز نیز سرمایه‌گذارانی از کشور‌های افغانستان، پاکستان، چین، ایتالیا و اندونزی با حضور در غرفه استان فارس از ظرفیت‌های این استان در حوزه‌های صنعت، معدن، کشاورزی و تولیدات دانش‌بنیان آگاه شدند و چند تفاهم‌نامه همکاری در زمینه صادرات مواد غذایی، واردات و صادرات مواد اولیه تولید بیسکوئیت و همچنین نوشیدنی‌ها و گیاهان دارویی منعقد شد.

از دیگر کشور‌هایی که از غرفه استان فارس بازدید کردند می‌توان به سرمایه‌گذاران کشور‌های عراق، ترکیه، سنگاپور، پاکستان اشاره کرد.

در همین ارتباط حسن شیخ‌نیا، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس از حضور ۳۲ هیات تجاری کشور‌های مختلف در غرفه استان فارس خبر داد و گفت: در جریان این دیدار‌ها و مذاکرات انجام شده ۱۵ تفاهم نامه همکاری به امضاء رسید.

او با بیان اینکه اگر این تفاهم‌نامه‌ها به قرارداد تبدیل شود ظرفیت قابل توجهی برای استان فارس ایجاد می‌شود، اظهار داشت: وزارت کشور دو زنجیره ارزش را برای استان فارسی مصوب کرده که شامل فولاد و گیاهان دارویی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس یکی دیگر از ظرفیت‌های قابل توجه استان فارس را در زمینه گندم عنوان کرد و گفت: فارس به عنوان دومین تولیدکننده گندم کشور ظرفیت‌های زیادی برای ایجاد زنجیره ارزش این محصول استراتژیک دارد.

شیخ نیا از افزایش برداشت گندم در سطح هکتار به دلیل استفاده از روش‌های علمی و فناورانه در تولید دانه و نهاده خبر داد و گفت: خوشبختانه در زمینه صرفه جویی در مصرف آب برای بخش زراعت اقدامات خوبی انجام شده به طوری که به ازاء هر هکتار کشت غرق آبی، ۹ هکتار کشت به صورت آبیاری قطره‌ای انجام می‌شود.

او با بیان اینکه تلاش می‌شود فارس به عنوان پایلوت مرکز تحقیقات گندم کشور معرفی شود، اظهار داشت: علاوه براین در زمینه تولید آرد و نان کامل و همچنین تولیدات پروتئینی به عنوان پایلوت کشور شناخته می‌شویم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • علم الهدی : برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم
  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • ضرورت اقناع سازی مخاطبین در خصوص فرزندآوری توسط رسانه‌ها
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد
  • باید از غول‌های رسانه جلوتر باشیم
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است
  • رای کلوپ به انتخاب اسلوت: خوب به‌نظر می‌رسد!