Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر فنی استانداری مرکزی از عملکرد ضعیف مدیریت شهری در اراک در حوزه مناسب سازی معابر و فضای شهری در این کلانشهر انتقاد کرد. ۱۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۴ استانها مرکزی نظرات

حمیدرضا نوازنی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک با اشاره به مناسب‌سازی معابر و فضای شهری، اظهار داشت: یک کارگروه با عنوان کارگروه مناسب‌سازی معابر و فضاهای شهری برای معلولان و افراد کم توان در استان وجود دارد که هر یک یا دوماه با توجه به ضرورت تشکیل می‌شود، ذیل این کرگروه چهار کمیته فرعی وجود دارد که برای این کمیته‌ها وظایفی تعیین شده و نتیجه جمع‌بندی فعالیت این کمیته‌ها وارد کارگروه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وظیفه کارگروه پیگیری موارد مرتبط با بحث مناسب‌سازی معابر و فضاهای شهری برای معلولان، افراد کم‌توان، جانبازان، افراد سالخورده، خانم‌های باردار و غیره است، منظور ما از معلول تنها افرادی نیست که به صورت مادرزادی مصدوم هستند بلکه شامل تمام افرادی می‌شود که به هر دلیلی دارای نقص و محدودیت هستند.

مدیرکل دفتر فنی استانداری مرکزی تصریح کرد: برای اینکه این موضوعات را با برنامه‌ریزی بهتر پیگیری کنیم از سال گذشته از شهرداری خواستیم که هر شهرداری یک پارک و یک معبر شهری را به عنوان پایلوت در شهر مناسب‌سازی کند، این موضوع به عنوان یک تکلیف به شهرداری‌ها ابلاغ شد.

نوازنی بیان کرد: در یک سال گذشته برخی از شهرداری‌ها خوب عمل کرده و نسبت به الزاماتی که برای آنها مقرر شده بود عملکرد خوبی در زمینه مناسب‌سازی داشتند که در این بین شهرداری ساوه، شهرداری نوبران، غرق‌آباد، فرمهین، مهاجران و تاحدودی هم شهرداری خمین در زمینه مناسب‌سازی عملکرد خوبی داشته‌اند.

شهرداری  اراک در زمینه مناسب‌سازی عملکرد ضعیفی داشته‌ است

وی ادامه داد: متاسفانه برخی شهرداری‌ها از جمله شهر اراک در زمینه مناسب‌سازی عملکرد ضعیفی داشته‌اند و در شهرداری اراک هنوز هم اعتقادی به لزوم رعایت الزامات مناسب‌سازی وجود ندارد وشهرداری اراک به این باور نرسیده که بخشی از جامعه شهروندان ما جامعه معغلولان هستند و باید این افراد را در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های شهری نیازهای آنها را لحاظ کرد.

مدیرکل دفتر فنی استانداری مرکزی عنوان کرد: معلولیت و محرومین محدودیت‌هایی به دنبال دارد که ممکن است جسمی و حرکتی باشد و سبب می‌شود که جامعه و یا طیف معلولان از برخی خدمات شهری محروم شوند که یکی از این خدمات استفاده از پارک، شهربازی، بانک‌ها،مراکز درمانی و آموزشی هستند که این مراکز خدماتی تنها برای استفاده جامعه سالم آماده شده‌اند و جامعه معلول در بهره‌مندی از این خدمات محدودیت دارند.

نوازنی خاطرنشان کرد: وظیفه ما این است که تا حد ممکن فضاهای شهری را مناسب‌سازی کنیم تا افراد دارای محدودیت هم از این فضاها استفاده کنند، از شهرداری‌ها خواسته‌ایم که برای امسال هم یک معبر و یک پارک دیگر را مناسب‌سازی کنند.

شهرداری اراک نسبت به مناسب‌سازی تعدادی اتوبوس برای استفاده معلولان اقدام کند

وی اضافه کرد: شهرداری اراک باید نسبت به مناسب‌سازی تعدادی اتوبوس برای استفاده معلولان اقدام می‌کرد که در این راستا اقدام جدی انجام نداد و اتوبوس‌های خریداری شده را هم نتواسنته‌اند بعد از یک سال وارد ناوگان کنند و یک سال است که در پارکینگ شهرداری بدون استفاده مانده‌اند.

مدیرکل دفتر فنی استانداری مرکزی تصریح کرد: سازمان نظام مهندسی موظف است که به زیرمجموعه‌ها و نیروهای فنی که وظیفه طراحی ساختمان‌ها را دارند ابلاغ کند که الزامات مناسب‌سازی در طراحی ساختمان‌ها در نظر بگیرند.

نوازنی بیان کرد: در مرحله بعد شهرداری‌ها موظف هستند در زمان صدور پروانه این الزامات مناسب‌سازی را برای معلولان رعایت کنند، اگر این موارد رعایت شود و مالکی تخلف کند به طور قطع شهرداری پایان کار صادر نمی‌کند و در صورت صادر نشدن پایان کار باید از طریق کمیسیون ماده 100 به عنوان یک تخلف موضوع را پیگیری کرد.

وی ادامه داد: برای امسال یک شهر را به عنوان شهر بدون مانع انتخاب کرده‌ایم، که به توجه به علاقه‌مندی و پیگیری‌های جدی شهردار فرمهین، این شهر به عنوان شهر بدون مانع معرفی شده و تا آخر امسال یک برنامه خوب از اقدامات انجام شده در راستای محقق شدن شهر بدون مانع ارائه می‌شود.

انتهای پیام/ن

R41371/P1361/S6,73/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۵۸۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان گفت: اعضای شورا باید توجه کنند شورای شهر یا روستا هستند نه شورای شهرداری،  شورایی موفق است که مسائل منطقه را شناسایی و راه‌حل آن را ارائه دهد نه اینکه صرفاً به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای شهرداری باشد، چنین شورایی عملکرد خوبی ندارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان محمد خانچی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش ملی روز شوراها اظهار کرد: همزمانی عملکرد شوراها با شروع دولت سیزدهم و تزریق اعتباراتی که سال‌های سال پرداخت نشده بود می‌تواند در کارنامه شورایی‌ها تأثیرگذار باشد، باید در مدت باقی‌مانده کارهای عقب مانده و روی زمین مانده جبران شوند و تحول جدی و اساسی در منطقه ایجاد شود.

وی افزود: باید همه توجه کنند شورای شهر یا روستا هستند نه شورای شهرداری، شورایی موفق است که مسائل منطقه را احصاء کرده و راهکار حل آن را ارائه دهد نه اینکه صرفاً صبح تا شب دنبال شهردار و برخی مسائل حاشیه‌ای شهرداری باشد و چنین شورایی عملکرد خوبی ندارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان تصریح کرد: اینکه یک شهردار با حضور اعضای شورای شهر پیگیر مسائل است تا بتواند مشکلات را رفع کند لذت بخش است، این شورا قطعاً شورای شهر به معنای واقعی است.

خانچی با اشاره به اهمیت استفاده از نظرات مردم و توجه به مسائل از نگاه مردم و استفاده از تجارب گفت: باید در کنار مردم بودن تمرین شود و از مردم فاصله گرفته نشود تا موفق باشیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان توضیح داد: با تزریق نقدینگی تقریباً معوقات حقوقی به حداقل رسیده است و باید به گونه‌ای رفتار شود تا شکاف ایجاد نشود؛ باید توجه شود مبلغ عوارض آلایندگی محدود است و نباید به این پول وابسته شد زیرا اگر به این پول وابسته شوند و منابع جایگزین خلق نشود دچار مشکل خواهند شد.

خانچی با تاکید بر برنامه‌ریزی برای دهه کرامت و اربعین حسینی (ع) اضافه کرد: از هم اکنون باید برای اربعین حسینی (ع) برنامه‌ریزی شود و فضای شهرها به ویژه روستاها و شهرهایی که در محور طرق الحسین (ع) باید تغییر کند به گونه‌ای که زائران متوجه تغییر شوند.

وی خاطرنشان کرد: جهاد تبیین عملکرد مسئولان است و در این راستا باید کارها منعکس شود تا نگاه مردم نسبت به ما خوب باشد.

کد خبر 748863

دیگر خبرها

  • دستگیری کلاهبردار اینترنتی در شهرستان فریدن
  • شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست
  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • کیفیت و بی‌توجهی: دست اندازی در جاده پیشرفت راهسازی ایران
  • یاری شهروندان به پلیس در اجرای قانون حجاب
  • ممانعت شورای شهر از قطع درختان
  • کم‌کاری و عملکرد بدِ ۳۲ سازمان مسؤل در زمینه حجاب و عفاف
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان