Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - معاون دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: با نمونه برداری از 18 نفر از افراد دارای علائم بیماری آنفلوآنزای خوکی در این استان، تاکنون آزمایش یک نفر مثبت بود که این فرد اینک تحت درمان قرار گرفته است.

فرزام بیدارپور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با بازگشت حجاج به استان خبرهایی مبنی بر شیوع آنفلوازای خوکی مطرح شد که با بررسی های انجام شده 41 نفر از حجاج دارای علائم این بیماری به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: با انجام آزمایشات اولیه مشخص شد 35 نفر از این افراد دارای علائم ضعیف تنفسی، سه نفر دارای علائم گوارشی و سه نفر نیز دارای علائم شدید تنفسی هستند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان تاکید کرد: از سه نفری که دارای علائم شدید تنفسی بودند نمونه برداری آزمایشگاهی گرفته شد و برای بررسی بیشتر نمونه ها به آزمایشگاهی در تهران ارسال شد که جواب 2 نفر منفی ولی یک نفر مثبت اعلام شد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر حال عمومی فرد مبتلا خوب است، یادآور شد: علاوه بر این سه نفر از 15 نفر از افراد دیگر غیر از حجاج که دارای علائم این بیماری بودند نیز نمونه برداری شد که جواب تعدادی منفی بود و تعداد دیگری نیز هنوز مشخص نشده است.
بیدارپور با بیان اینکه قبل از اعزام حجاج به سرزمین وحی موارد بهداشتی برای آنها و مسئولان کاروان ها تشریح شد، گفت: همچنین قبل از ورود حجاج به کشور از طریق پیامک به آنان اطلاع رسانی شد که فاصله یک متری را با اطرافیان خود رعایت کرده و از روبوسی و دست دادن با آنان نیز خودداری کنند.
وی در ادامه به علائم ویروس آنفلوآنزای خوکی اشاره کرد و افزود: علائم اولیه مانند سرماخوردگی است اما آنفلوآنزای خوکی با درد شدید عضلانی، سرفه، گلودرد و تب شدید همراه بوده و آبرزیش بینی کمتری دارد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه این ویروس بیشتر از طریق عطسه و سرفه و دست زدن به اشیا آلوده منتقل می شود از افرادی که دارای علائم این بیماری هستند بویژه حجاج خواست از روبوسی کردن و دست دادن با دیگران خودداری کرده و فاصله حداقل یک متری را با اطرافیان خود رعایت کنند.
وی از مردم خواست ضمن نکات بهداشتی در این مورد به خبرهای غیررسمی و شایعات توجه نکنند ضمن اینکه اگر خبری مبنی بر پخش این ویروس در استان باشد به صورت شفاف از طریق رسانه های معتبر و رسمی اطلاع رسانی خواهد شد.
آنفلوآنزای خوکی بیماری تنفسی خوک‌ها است که از ویروس آنفلوآنزای نوع «A» نشات می‌گیرد.
7348/9102

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بهداشت و درمان آنفلوآنزاي خوكي علوم پزشكي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۵۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر دهقانی از اختلال کم کاری تیروئید یا تیروئید پرکار به عنوان یکی از بیماری‌های شایع غدد نام برد و افزود: بیماری کم کاری تیروئید در نتیجه‌ی کاهش تولید و ترشح هورمون‌های تیروئیدی حاصل می‌شود و عموماً زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال، در معرض ابتلا به آن هستند.

این متخصص داخلی در خصوص نحوه درمان بیماری کم کاری تیروئید نیز گفت: درمان این بیماری تقریبا ساده بوده و مصرف قرص‌های حاوی هورمون تیروئید می‌تواند، هورمون‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند که در اکثر موارد برای بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: این دارو روزانه یک بار مصرف می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر باید به صورت ناشتا و یک ساعت قبل از مصرف صبحانه مصرف شود. همچنین مصرف همزمان برخی دارو‌ها مانند پنتوپرازول، قرص آهن، کلسیم و... می‌تواند در میزان تأثیرگذاری قرص لووتیروکسین سدیم اثر منفی داشته باشد، لذا توصیه می‌شود، با فاصله حدود یک ساعت با دارو‌های ذکر شده، قرص کم کاری تیروئید مصرف شود.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: بیمار ممکن است ظرف ۱ تا ۲ هفته پس از شروع درمان، پاسخ اندکی را احساس کند، اما پاسخ کامل به درمان با هورمون تیروئید اغلب تأخیر دارد و ممکن است چندین هفته طول بکشد. ضمن اینکه اکثر بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید، لازم است مصرف دارو را برای باقی عمر ادامه دهند، اما گاهی تعدیل و یا افزایش دوز مصرفی تحت نظر پزشک متخصص اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • علائم فشار خون بالا
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است