Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@02:41:11 GMT

معرفت و وفای عباس (ع) ، نیاز امروز جامعه

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۹۲۲۸۷

معرفت و وفای عباس (ع) ، نیاز امروز جامعه

ایلام - ایرنا- امروز روز تاسوعای حسینی به یاد شهید علمدار کربلا و به پاس مقام و جایگاه ارزشمند حضرت عباس(ع) روزی بسیار ارزنده برای عزادای و پاسداشت این سردار بی دست کربلا است و وفا و معرفت والای پسر رشید علی ابن ابیطالب (ع) بهترین الگو و اسوه برای مردم در جوامع امروزی است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، در واقعه عاشورا انسان هایی بودند که مرور شخصیت هر کدام و درس آموزی و الگو قرار دادن آنها می تواند ما را به بهترین نحو ارتقا شخصیت دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


افرادی همچون حر که آزادگی را به پول و مال و مقام ترجیح داد و نام نیک آزاده بودن را به بندگی یزد برگزید و سرداری سپاه یزید را به شهادت در رکاب امام حسین(ع) ترجیح نداد و با شهادت خود تا ابد سردار دلهای آزادگان شد.
درس آموزنده از این شخصیت قید حب دنیا و ریاست زدن و خدمت به حق است که امروز مسئولین ما نیاز است به این شخصیت بزرگوار تاسی کنند و آزاده باشند و حب دنیا چشم و دلشان را سیر نکند تا از کمک و همدلی با حقیقت باز مانند.
شخصیت ارزنده و بزرگواری همچون علی اکبر (ع) که گوش به فرمان پدر بود و شهادت را به جان خرید و موجب افتخار و عزت پدر شد.
این شخصیت بررگوار می تواند اسوه و الگویی بی نظیر برای همه جوانان حقیقت جو باشد تا با تاسی از این بزرگوار فریب غرور جوانی را نخورند و با گوش دادن به دستور پدر بر مرکب لجام گسیخته هوی و هوس بتازند و عزت و افتخار را برای خانواده به ارمغان بیاورند.
در این روزگار ما هستند جوانی که خود را گم کرده اند و در این بحران هویت به دنبال تتو و خالکوبی روی دست و بازوی خود، برداشتن ابرو و زدن تیپ های آنچنانی و مزاحمت برای نوامیس مردم در فضای مجازی و خیابان و داغی بر دل پدر و مادر خود گذاشته و با بندگی هوا و هوس اسیر فساد و مواد مخدر و بزه شده اند.
شاید واکاوی سخصیت بزرگوار حضرت علی اکبر علیه السلام ، چشم و گوش این افراد را باز کند و به آنان یادآور شود که این آقا نیز جوان بود و مغرور اما اجازه نداد این غرور موجب ایستادن و بی حرمتی در برابر پدرش کند، سر به فرمان پدر داد و به اوج انسانیت و شرافت و آزادگی رسید.
یکی دیگر از شخصیت هایی تاثیرگذار حضرت عباس(ع) بود در واقعه عاشورا که معرفت و برادری و انسانیت را به کمال رسانید و با همه وجود موجب شد که با تکه تکه شدن بدنش دلهای هزاران نفر را در طول تاریخ از قیام عاشورا تاکنون و بی گمان تا قیامت، تسخیر کند.
این روزهای بد که زندگی بس بالا و پایین دارد ، برادرانی هستند که به هم رحم نمی کنند و حاضراند برای ارث و میراث همدیگر را هلاک کنند.
برادرانی که مال دنیا چشم و گوششان را کور و‌ کر کرده و جز پول و ثروت و جایگاه خود چیزی را نمی پذیرند، برادری را کنار گذاشته و از هم پله می سازند تا به قدرت و ثروت برسند.
در واقعه عاشورا درس های بزرگی برای زندگی و افتخار آفرینی وجود دارد و نقش هایی که واکاوی هر کدام از آنها می تواند انسان را اعلاترین درجه انسانیت برساند.
حضرت عباس بی گمان یکی از بهترین این نقس ها است که اوج برادری، ایثار، انسانیت، استقامت، شجاعت، همدلی، فداکاری و بزرگواری را نشان داد و برای همیشه محبوب همه قلب های حقیقت طلب شد.
بزرگ مردی که با همه وجود از برادرش و خاندان امامت دفاع کرد و اوج شجاعت و مردانگی را به نمایش گذاشت، حضرت عباس(ع) با وجود داشتن امان نامه از دشمن شهادت در راه برادر و به عزت رسیدن را بر زندگی با ننگ ترجیح داد.
حضرت عباس می تواند به عنوان یکی از شخصبت های تاثیر گذار واقعه کربلا تا همیشه تاریخ مدرس ازادگی، برادری شجاعت و فداکاری و ایثار باشد و راهش مسیری سبز است که پیروانش را به اعلاترین درجه انسانیت و شرافت می رساند.
درس های واقعه عاشورا بسیار تاثیرگذار و آموزنده اند و در این وانفسا زندگی همه ما نیاز داریم که این درس را با بررسی شخصیت های این واقعه مرور کنیم و جامی از انسانیت سر گیربم تا دیگر به فکر خیانت، تجاوز، فساد، حرام خوری و حرمت شکنی نیفتیم.
امروز همه ما نیاز داربم درس های واقعه عاشورا را اینقدر تکرار کنیم تا همه آن معرفت ها و انسانیت ها سرلوحه زندگی شخصی ما باشد و ما را له عزت برساند. دنیای امروز ما تشنه معرفت ناب علی و اولاد عدل است تا عدالت و خدمت به محرو مان را تکرار کند.
بی گمان شمر و معاویه و یزد و حرمله و .‌.. در همه وجود ما قرار دارد که با فساد و زیاده خواهی، سگ بازی، حرام خواری، احتکار و بزهکاری و ....خود را نشان می دهند و این ما هستیم که باید بر این دشمن های درونی غلبه کنیم و به اوج عزت و ازادگی برسیم.
امروز ، روزی است که باید از معرکه فریب و نیرنگ این دشمنان درونی بگریزیم و به سپاه حق طلبی و ازادکی ملحق شویم و با سر بریدن نفس خویش به عزت و ازادگی دست یابیم.
امروز روز تاسوعا و روز پاسداشت مبام حضرت عباس است که می تواند بهتربن فرصت برای درس اموختن در مکتب این شخصیت بزرگوار باشد که قدم گذاشتن در این مسیر تا همه عمر مارا به عزت می رساند.
7177/6119

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي تاسوعا مشكلات جامعه بردباري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۹۲۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ازدواج و طلاق در کردستان در سال گذشته

مدیرکل ثبت احوال کردستان از کاهش ۳.۹ درصدی ازدواج و ۱.۶ درصدی طلاق در سال گذشته در استان خبر داد.

علی جوکار در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کردستان اظهار کرد: سال گذشته ۲۱ هزار و ۱۲۵ واقعه ولادت در استان به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶.۱ درصد کاهش داشته است.

وی تعداد ولادت شهری را ۱۵۴۵۲ واقعه و روستایی را ۵۶۷۳ واقعه اعلام کرد و افزود: تعداد ولادت ثبت شده پسران ۱۰ هزار و ۹۰۹ واقعه و ولادت ثبت شده دختران ۱۰ هزار و ۲۱۶ واقعه بوده است.

مدیرکل ثبت احوال کردستان خاطرنشان کرد: نسبت جنسی حاصل از ثبت ولادت برابر ۱۰۶.۸ بوده، یعنی در مقابل هر ۱۰۰ واقعه دختر حدود ۱۰۷ واقعه پسر به ثبت رسیده است.

جوکار با بیان اینکه بیشترین ولادت ثبت شده مربوط به مادران گروه سنی ۳۴-۳۰ سال با حدود ۱.۳۰ درصد بوده است، ادامه داد: میانگین سن مادران در ولادت‌های ثبت شده ۳۰.۹۵ سال بوده است.

ثبت ۴۰۵ مورد دوقلوزایی در کردستان

وی اضافه کرد: از مجموع ۲۱۱۲۵ واقعه ولادت ثبت شده، ۴۰۵ واقعه دوقلوزایی و ۱۱ واقعه سه‌قلوزایی بوده است.

مدیرکل ثبت احوال کردستان گفت: فراوانی پنج نام اول پسران سال گذشته در استان به ترتیب شاهان ۴۷۸ مورد، محمد ۴۴۸، آیهان ۳۷۳ مورد، میران ۲۶۹ و آراد ۲۰۲ مورد بوده است.

جوکار فراوانی پنج نام اول دختران را نیز ماهلین با ۳۷۴ مورد، دلوین ۳۶۱، آنیا ۳۳۹، نورا ۱۹۲ و نیلا ۱۳۲ مورد اعلام کرد.

افزایش ۳.۳ درصدی وفات در کردستان

وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۸۱۴۱ واقعه وفات در استان به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳.۳ درصد افزایش داشته است.

مدیرکل ثبت احوال کردستان تعداد وفات ثبت شده در مردان استان را ۴۶۴۸ واقعه و در زنان ۳۴۹۲ واقعه اعلام و تصریح کرد: نسبت جنسی حاصل از ثبت وفات برابر ۱۳۳.۱ بوده، یعنی در مقابل هر ۱۰۰ واقعه وفات ثبت شده در زنان، حدود ۱۳۳ واقعه وفات مردان به ثبت رسیده است.

جوکار اضافه کرد: میانگین سن مردان فوت شده ۶۴.۴۳ سال و میانگین سن زنان فوت شده را ۷۰.۶۵ سال بوده است.

کاهش ۳.۹ درصدی ازدواج در کردستان

وی گفت: سال گذشته ۱۲۶۰۱ واقعه ازدواج در استان به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳.۹ درصد کاهش داشته است.

مدیرکل ثبت احوال کردستان ادامه داد: بیشترین ازدواج ثبت شده مردان مربوط به گروه سنی ۲۹-۲۵ سال به تعداد ۳۸۵۷ مورد بوده که به روایتی ۳۰.۶ درصد از کل ازدواج‌های ثبت شده مربوط به این گروه سنی بوده است.

جوکار تاکید کرد: بیشترین ازدواج ثبت شده زنان مربوط به گروه سنی ۲۴-۲۰ سال به تعداد ۳۳۴۳ مورد بوده که به روایتی ۲۶.۵ درصد از کل ازدواج‌های ثبت شده مربوط به این گروه سنی بوده است.

وی اضافه کرد: میانگین سن ازدواج بار اول مردان استان ۲۸.۲۳ سال و میانگین سن ازدواج بار اول در زنان ۲۴.۱۵ سال بوده است.

کاهش ۱.۶ درصدی طلاق در کردستان

مدیرکل ثبت احوال کردستان تصریح کرد: در سال گذشته ۵۲۲۵ واقعه طلاق در استان به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱.۶ درصد کاهش داشته است.

جوکار افزود: بیشترین طلاق ثبت شده مردان مربوط به گروه سنی ۳۴-۳۰ سال به تعداد ۱۱۵۶ مورد بوده که به روایتی ۲۲.۱ درصد از کل طلاق‌های ثبت شده مربوط به این گروه سنی بوده است.

مدیرکل ثبت احوال کردستان ادامه داد: بیشترین طلاق ثبت شده در زنان مربوط به گروه سنی ۳۴-۳۰ سال به تعداد ۹۸۹ مورد بوده و به روایتی ۱۸.۹ درصد از کل طلاق‌های ثبت شده مربوط به این گروه سنی بوده است.

جوکار اظهار کرد: میانگین سن طلاق بار اول مردان ۳۶.۹۳ سال و میانگین سن طلاق بار اول در زنان استان را ۳۲.۲۴ سال است.

کد خبر 751027

دیگر خبرها

  • معرفی شخصیت حجت‌الاسلام مطلبی مصداق امر به معروف است
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان در سال گذشته
  • انتشارات بین‌الملل با ۶۰ عنوان کتاب جدید در نمایشگاه کتاب
  • معلم، عنصری تاثیرگذار در تربیت دینی و اخلاقی دانش آموزان است
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • ضرورت آماده سازی زیرساخت‌های فرزندآوری در کشور
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است
  • امام جعفر صادق (ع)؛ شخصیت مهم در جهان اسلام و مکتب شیعه
  • فتنه با لباس مشکی تا انحراف در دین/تقیه سازو کار امام صادق بود
  • تبیین سیره امام صادق(ع) برای جامعه نیاز است