Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@00:29:38 GMT

تأثیر اضطراب بر پوست

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۹۴۷۶۱

تأثیر اضطراب بر پوست

اضطراب نه تنها به سلامتی روحی بلکه به سلامت جسمی ما هم صدمه می‌زند. صدمات جسمانی اضطراب، پوست ما را هم تحت تأثیر قرار می‌دهد. در حقیقت می‌توان گفت: رابطه‌ی اضطراب و پوست با یکدیگر آنچنان بد است که باید آن‌ها را در یک جنگ تمام عیار تصور کرد. وقتی مضطرب هستید، پوست تان شرایط بدتری پیدا می‌کند و این مسأله می‌تواند به معنای تشدید مشکل پوستی فعلی تان یا فوران جوش‌ها باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه به تأثیر اضطراب بر پوست می‌پردازیم


۱- جوش

اگر مستعد جوش هستید، اضطراب آن را تشدید می‌کند. هرگز جوش‌های خود را نترکانید، چون این کار می‌تواند منجر به عفونت و ایجاد اسکار (فرورفتگی باقی مانده از جوش) شود. در خصوص جوش ها، کورتیزول یا همان هورمون اضطراب مانند هورمون آندروژن عمل می‌کند و باعث می‌شود مانند یک پسر نوجوان در دوران بلوغش جوش بزنید. برای مقابله با این مسأله، به طور منظم ورزش کنید، شب‌ها ۷ تا ۸ ساعت بخوابید و پیش از خواب روتین مناسبی برای پاک سازی پوست تان داشته باشید. علاوه بر این ها، با انجام یوگا یا مدیتیشن می‌توانید اضطراب خود را کم کنید.


۲- پیری پوست


جلوی پیری را نمی‌توان گرفت، اما می‌توان سرعت آن را کم کرد. اضطراب یکی از عوامل اصلی تسریع چین و چروک‌ها است. اگرچه هنوز مشخص نیست اضطراب دقیقا چطور در روند پیری پوست تأثیر می‌گذارد، تحقیقات جدید توضیحاتی احتمالی در این باره ارائه کرده است. طبق یافته‌های این تحقیقات، تولید هورمون‌های اپی نفرین، نوراپی نفرین و کورتیزول در بدن در زمان تجربه‌ی اضطراب، آسیب به دی ان‌ای را بیشتر کرده و کار ترمیم دی ان‌ای را مختل می‌کند. استفاده از محصولات بهداشتی مناسب می‌تواند مؤثر باشد.


۳- پسوریازیس


پسوریازیس نوعی بیماری خود ایمنی است که اضطراب می‌تواند آن را تشدید کند. در اثر این بیماری، سیستم ایمنی بدن سیگنال‌های اشتباهی می‌فرستد و این سیگنال‌ها باعث می‌شود سرعت رشد سلول‌های پوستی بیشتر از سرعت ریزش آن‌ها شود. در نتیجه پوست قرمز رنگ، خارش دار و پوسته پوسته می‌شود. این بیماری مزمن بوده و محرک‌هایی مثل اضطراب و وقایع زندگی می‌تواند باعث فوران آن شود. پیدا کردن روش‌هایی برای مقابله با اضطراب برای کمک به کنترل پسوریازیس بسیار ضروری است. مدیتیشن تنها یکی از راه‌هایی است که می‌تواند به کنترل اضطراب کمک کند. تحقیقات نشان می‌دهد مدیتیشن ذهن آگاهی در کاهش اضطراب نقش دارد و روند بهبودی عوارض پوستی بیماری پسوریازیس را تسریع می‌کند.



۴- اگزما

ضایعات پوستی و خارش پوست از نشانه‌های اگزما هستند. اگزما یا درماتیت آتوپیک با بیماری پسوریازیس متفاوت است، چون اگزما در اصل در اثر تضعیف سیستم ایمنی درونی بدن به وجود می‌آید. اضطراب تأثیر زیادی بر اگزما دارد. وقتی مضطرب هستید، غدد آدرنال هورمون کوتیزول در بدن تولید می‌کنند. اگر سطح کورتیزول دائماً بالا برود، این هورمون روی همه‌ی اندام‌های بدن به شدت تأثیر می‌گذارد؛ بنابراین پوست حساس و ملتهب می‌شود و حتی ممکن است تاول بزند یا پوسته پوسته شود.

۵- شوره‌ی صورت


اضطراب یکی از عوامل تشدید کننده‌ی شوره‌ی صورت یا درماتیت سبوره‌ای است. اگرچه علت بروز شوره‌ی صورت هنوز کاملا مشخص نیست، اما ممکن است نوعی واکنش التهابی به مالاسزیا باشد. مالاسزیا نوعی قارچ است که به طور طبیعی روی سطح پوست وجود دارد. اگرچه مالاسزیا روی پوست اغلب افراد وجود دارد، اما تنها در یک دوم تا سه چهارم افراد ایجاد شوره‌ی صورت می‌کند؛ بنابراین این افراد در حقیقت تنها کمی حساس‌تر هستند.


۶- پرخوری


اگرچه پرخوری یک مشکل پوستی محسوب نمی‌شود، اما زمانی که مضطرب هستید ممکن است به خوردن غذا‌های ناسالم روی بیاورید. خوردن مداوم تنقلات ناسالم می‌تواند منجر به بدتر شدن پوست شود. طبق تحقیقات، اضطراب باعث می‌شود کیفیت رژیم غذایی افراد کاهش و مصرف مواد قندی افزایش پیدا کند. چنین مواد غذایی‌ای خود در بروز جوش و دیگر مشکلات پوستی نقش دارند.


منبع: rooziato.com

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پوست جوش مراقبت از پوست اضطراب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۹۴۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند

دریافت 81 MB

به گزارش همشهری آنلاین دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله درباره بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده و بیماری سندرم DREES و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول‌های خونی خود را نشان می‌دهد. شایع‌ترین علت بروز این بیماری، حساسیت‌های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند.

بیشتر بخوانید:

ترانه علیدوستی به این بیماری مبتلا شده است: سندرم درس (DRESS) | این بیماری چقدر خطرناک است و چگونه درمان می‌شود؟ نام بیماری سخت ترانه علیدوستی اعلام شد | اعلام آخرین وضعیت روند درمان بازیگر سرشناس تماس فوری علی دایی با ترانه علیدوستی | واکنش پدر بازیگر سرشناس به تماس شهریار خبر شوکه کننده درباره ترانه علیدوستی | مادر: برایش دعا کنید

این پزشک می‌افزاید: واکنش‌های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته‌ای اتفاق می‌افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز کند؛ اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده است و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم‌ترین اقدام در درمان این بیماری، قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف بیماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است. جزئیات را می‌بینید و می‌شنوید.

کد خبر 847602 برچسب‌ها خبر مهم چهره‌های مشهور بیماری - بیمارستان ترانه علیدوستی

دیگر خبرها

  • اختلال ترس از فراموش شدن چیست؟
  • همه چیز درباره روغن جادویی سی بی دی
  • انواع روغن‌های گیاهی؛ گنجینه ای از خواص و کاربردها
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • چرا برخی از دوقلوها یکی چپ‌دست دیگری راست‌دست هستند
  • آمریکا در بحث فلسطین در حال تحول است
  • جعبه آماده ۵۰ عددی از کجا بخریم
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر
  • انجام ۲۰ دقیقه بازی تتریس می تواند از ابتلا به اختلال اضطراب پس از حادثه جلوگیری کند