Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک و به نقل از رویترز، تحقیقات انجام شده حاکی از آن است که دانسکه بانک، که بزرگترین بانک دانمارک به حساب می‌آید، مبادلاتی معادل ۲۰۰ میلیارد یورو (۲۳۴ میلیارد دلار) از طریق نمایندگی خود در استونی انجام داده است که بسیاری از این نقل و انتقالات مشکوک قلمداد شده است.

بورگن در بیانیه‌ای که روز چهارشنبه منتشر شد اعلام کرد، «پر واضح است که دانسکه بانک از عهده مسئولیت‌های خود در زمینه احتمال پولشویی در شعبه استونی به خوبی بر نیامده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی در ادامه گفت، «هرچند نتایج تحقیقات نشان از پایبندی کامل من به وظایفم دارد، گمان می‌کنم کناره‌گیری من به نفع همه طرف‌های درگیر این ماجرا است.»

وی تا زمانی که مدیر عامل بعدی این بانک انتخاب شود همچنان در سمت خود باقی خواهد ماند.

این تحقیقات در پی ادعای یک نهاد مالی از پولشویی در شعبه استونی دانسکه بانک و اقدام به شکایت از کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا در دو سال پیش آغاز شد.

مبادلات مشکوک در بین سال‌های 2007 تا 2015 صورت گرفته بود. بورگن 54 ساله در فاصله بین سال‌های 2009 تا 2012 مسئول مبادلات بین‌المللی دانسکه بانک، از جمله شعبه استونی، بود.

بانک دانسکه در گزارشی که از بررسی حدود 15 هزار حساب بانکی و 9.5 میلیون تراکنش موفق در دوره هشت ساله مذکور بدست آمده اعلام کرد هیچ تخلفی از سوی بورگن، اوله اندرسون رئیس و باقی هیئت مدیره بانک مشاهده نشده است.

دادستانی مالی دانمارک در ماه آگوست هنگام آغاز تحقیق خود در مورد پولشویی احتمالی دانسکه بانک رقم جا به جا شده را هشت میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار تخمین زده بود. هرچند، این بانک می‌گوید رقم دقیقی از میزان پولشویی در این معاملات در دست ندارد. هر دو کشور دانمارک و استونی در حال انجام تحقیقاتی درباره این موضوع هستند.

دانسکه بانک در سال ۲۰۱۱ در فهرست فورچون جهانی ۵۰۰ در رتبه ۴۵۴ از بزرگترین شرکت‌های جهان، قرار گرفت. حوزه فعالیت‌ها و مجدوده جغرافیایی این بانک، بصورت عمده در اروپا است.

این درحالی است که سهام این بانک در روزهای اخیر دچار افت شدیدی شده است و صبح امروز را با سقوط 8 درصدی آغاز کرد.

بر اساس گزارش هفته اخیر وال استریت ژورنال، در حالی که تحقیقات در مورد پولشویی در دانسکه توسط دستگاه قضایی آمریکا در جریان است، منابع داخلی اعلام کرده‌اند که دیگر بانک های بزرگ جهان هم به نوعی در آن درگیر هستند.

یک مقام آگاه در مورد این پرونده گفت، دویچه بانک آلمان و دفتر مسکو بانک سیتی گروه آمریکا نیز مورد ظن پولشویی هستند.

مقامات آمریکایی مدعی شده اند که روسیه و برخی از کشورهای عضو سابق اتحاد جماهیر شوروی اقدام برای پولشویی از طریق این بانک اقدام می‌کردند.

حساب‌های غیر بومی شعبه استونی حاکی از تراکنش‌های فراوانی از سوی شهروندان کشورهای روسیه، آذربایجان و اوکراین است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بانک دانمارک پولشویی اتهام پولشویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۹۵۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان: ایران همه خدمه کشتی توقیف‌شده استونی را آزاد کرد

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز، در گفت‌وگوی تلفنی امروز (پنج‌شنبه) «مارگوس تاساکانا» وزیر امور خارجه استونی با دکتر امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان، در خصوص آخرین وضعیت روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای بحث و تبادل‌نظر شد.

بیشتر بخوانید: تأکید امیرعبداللهیان بر تسریع فرآیند انتخاب رئیس‌جمهور لبنان

طرفین در این گفت‌وگو با اشاره به وجود فرصت‌ها و ظرفیت‌های همکاری میان دو کشور، آمادگی متقابل برای توسعه بیش از پیش مناسبات را مورد تاکید قرار دادند.

دکتر امیرعبداللهیان در خصوص تحولات فلسطین تاکید کرد: عمق فاجعه نسل‌کشی و جنایات صهیونیست‌ها در غزه می‌طلبد که تمامی کشورها برای برقراری آتش‌بس پایدار، رفع کامل محاصره انسانی، تبادل اسرا و جلوگیری از وقوع جنایات بیشتر رژیم اسراییل در غزه تلاش کنند.

وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به درخواست طرف استونیایی در خصوص کشتی توقیف‌شده در آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران و آزادی خدمه استونی اظهار داشت: کشتی توقیف‌شده که در آب‌های سرزمینی ایران رادار خود را خاموش کرده و امنیت دریانوردی را به خطر انداخته در توقیف قضایی قرار دارد، اما ایران همه خدمه آن را با نگاه انسانی آزاد کرده است و در صورت همراهی کاپیتان کشتی، امکان بازگشت آنها به کشورشان و از جمله استونی فراهم است.

دکتر امیرعبداللهیان تاکید کرد: رعایت قوانین و مقررات دریایی از سوی تمامی کشتی‌ها در راستای حفظ امنیت دریانوردی امری ضروری و غیر قابل اجتناب است.

وزیر امور خارجه استونی نیز ضمن با اهمیت دانستن روابط کشورش با جمهوری اسلامی ایران ابراز امیدواری کرد که در سایه رفع موانع، مناسبات فی‌مابین بیش از پیش گسترش یابد. وزیر امور خارجه استونی همچنین با اشاره به بحران‌های منطقه‌ای، خواستار همکاری همه کشورها برای توقف جنگ‌ در غزه شد.

وی از نگاه انسانی جمهوری اسلامی ایران برای آزادی خدمه کشتی توقیف‌شده قدردانی کرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229288 برچسب‌ها ایران

دیگر خبرها

  • به دلیل اتهام جنجالی: شکایت فارست از گری نویل
  • دلایل استعفای امام جمعه رفسنجان پس از ۳۹ سال فعالیت /تاکید بر جوان گرایی
  • پلیس کانادا سه هندی را به اتهام قتل رهبر سیک‌ها بازداشت کرد
  • اتهام‌زنی آمریکا به ما درباره حمله سایبری به اروپا دروغ است
  • معنای استعفای مقام‌های نظامی-اطلاعاتی اسرائیلی چیست؟
  • علت استعفای امام جمعه رفسنجان چه بود؟ | کرمان حاضر به ارسال استعفای من به تهران نشد...
  • دلیل استعفای امام جمعه رفسنجان چه بود؟
  • روایت اخراج یک روحانی از مسجد به اتهام توهین به مسئولان + ویدئو
  • امیرعبداللهیان: ایران همه خدمه کشتی توقیف‌شده استونی را آزاد کرد
  • بنیانگذار صرافی رمزارز به چهار ماه زندان در آمریکا محکوم شد