Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از خانه ملت، حسین امیری خامکانی با تاکید بر لزوم راه اندازی بورس انرژی، گفت: بازار سرمایه محل شفافی است که به تنظیم قیمت ها به صورت خودکار کمک می‌کند.

نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه نفت کالای گران قیمتی است، افزود: یک کشتی و یا یک محموله نفت قیمت بالایی دارد، بنابراین یکی از راه های شفاف سازی فروش نفت در زمان تحریم ها بازار سرمایه و بورس است که باید زیرساخت ایجاد آن فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: ممکن است تنگناهایی برای ایجاد بورس نفت وجود داشته باشد، بنابراین به وزارت نفت پیشنهاد می شود که اگر برای ایجاد بورس نفت به قانون نیاز دارد، لایحه ای با قید فوریت به مجلس ارائه دهد تا قانون در اینباره مصوب شود.

نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به ایجاد شورای اقتصادی قوای سه گانه برای مقابله با تحریم ها، اظهار داشت: وزارت نفت برای دور زدن تحریم ها می تواند از ظرفیت ستاد تدابیر ویژه اقتصادی و شورای عالی هماهنگی سه قوه که با تدبیر مقام معظم رهبری تشکیل شده استفاده کند.

وی با بیان اینکه باید از ظرفیت بورس انرژی برای دور زدن تحریم ها استفاده شود، گفت: وزارت نفت ممکن است تدابیر خاص خود را برای دور زدن تحریم های نفتی داشته باشد، اما نباید بدون هیچ ادله ای از ظرفیت بورس انرژی غافل شود و  باید مشکلات خود را در تشکیل بورس انرژی عنوان کند تا این مشکلات برطرف شود.

امیری خامکانی با تاکید بر اینکه قطعاً دشمن پاتک خاص خود را در برابر روش های مختلف ایران برای دور زدن تحریم های نفتی خواهد زد، ادامه داد: افزایش حمل و نقل محموله های نفتی و قیمت فرآورده های نفتی از جمله مواردی است که باید در زمان تحریم ها تدابیر خاصی برای آن اندیشیده شود.

وی با بیان اینکه کمیسیون‌های مختلف مجلس از جمله انرژی، اقتصادی و بودجه در موضوع بررسی تشکیل بورس انرژی دخیل هستند، تاکید کرد: قطعاً وزارت نفت کارگروه هایی در وزارتخانه ایجاد کرده تا برای مشکلاتی که در فروش نفت ایجاد می شود، تدابیر لازم را بیندیشد و یکی از ایده‌هایی که روی آن کار می شود، بحث فروش نفت در بورس است و اگر به کمک کمیسیون انرژی در این زمینه نیاز باشد،  حتما این اقدام صورت می گیرد.

نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه بورس انرژی یکی از راه هایی بوده که ممکن است دولت از آن استفاده کند، تصریح کرد: هنوز مشکلات ایجاد بورس انرژی مطرح نشده است تا بررسی شود که آیا این مشکلات می تواند توسط مجلس یا ستاد تدابیر ویژه رفع شود یا خیر، بنابراین اگر کمیسیون انرژی بتواند در این حوزه به وزارت نفت کمک کند، در این جنگ اقتصادی و تحریم‌ها دریغ نمی‌کند.


 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: فروش نفت وزارت نفت تحریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۹۸۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود

سخنگوی دولت روسیه در گفتگو با خبرنگاران تأکید کرد که تحریم‌های احتمالی اتحادیه اروپا علیه صادرات ال‌ان‌جی این کشور مظهر "رقابت ناعادلانه و غیرقانونی" است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری تاس، دمیتری پسکوف، سخنگوی دولت روسیه در گفتگو با خبرنگاران تأکید کرد که تحریم‌های احتمالی اتحادیه اروپا علیه صادرات ال‌ان‌جی این کشور مظهر "رقابت ناعادلانه و غیرقانونی" است.

وی گفت: باید دید چه تعاریفی انجام خواهد شد، چه محدودیت هایی به ویژه… اعمال می شود.

پسکوف افزود: در واقع، تلاش‌ها برای بیرون راندن روسیه از بازارهای انرژی ادامه دارد؛ البته تغییر به سمت بازارهای گران‌تر قبل از هر چیز برای ایالات متحده و برخی کشورهای دیگر سودآور است.

بزرگ‌ترین میدان گازی اروپا تعطیل شداحتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه

سخنگوی دولت روسیه در ادامه گفت: برای مصرف‌کنندگان نهایی وعمدتاً بخش‌های صنعتی اروپا، این (تحریم‌ها) به معنای گاز گرانتر خواهد بود.

وی تصریح کرد: بدیهی است که ما به دنبال راه هایی برای عبور از این موانع غیرقانونی خواهیم بود؛ این یک رقابت ناعادلانه و غیرقانونی است.

بلومبرگ پیشتر به نقل از منابع خود اعلام کرده بود که اتحادیه اروپا در حال بررسی اعمال ممنوعیت صادرات مجدد گاز ال‌ان‌جی روسیه از طریق بنادر اروپایی به کشورهای ثالث به عنوان بخشی از پیش نویس چهاردهمین بسته تحریم های ضد روسیه است. هرچند که اتحادیه اروپا قصد ندارد کشورهای عضو را از خرید آن برای استفاده در قلمرو خود منع کند.

پیش از این، مدیرعامل غول انرژی فرانسه یعنی شرکت توتال نیز طی اظهاراتی اعلام کرده بود که اگر اتحادیه اروپا تحریم‌هایی را علیه عرضه گاز طبیعی مایع (LNG) روسیه اعمال کند، این شرکت از بند فورس ماژور در قرارداد پروژه ال‌ان‌جی یامال استفاده خواهد کرد و از آن خارج خواهد شد.

قیمت گاز در اروپا پس از جنگ اوکراین و کاهش شدید واردات این محصول از روسیه در سال 2022، به شدت افزایش یافت.

در پی افزایش شدید قیمت گاز که باعث شد مصرف کنندگان و شرکت‌های اروپایی مجبور شوند در طول زمستان، مصرف خود را بسیار کاهش دهند، سیاستمداران اروپایی برای کنترل قیمت انرژی و تامین آن، تحت فشارهای شدیدی از سوی افکار عمومی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستور رئیسی برای طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره
  • ابراهیم رئیسی دستور ساخت جت ۱۰۰نفره را داد!
  • جم رکورد فروش را شکست
  • طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رییس‌جمهور
  • دهقانی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس‌جمهور خبر داد
  • دهقانی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور خبر داد
  • عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • بدهی صنعت برق به بورس انرژی
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد