Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، خدمات قابل ارائه در بستر تلفن همراه، خدمات ارزش افزوده ( Value Added Services ) یا به اختصار VAS نامیده می‌شوند. اما پیامک‌های ارزش افزوده که ممکن است برای کاربر هزینه‌های زیادی داشته باشد، در برهه‌ای از زمان موجب نارضایتی کاربران شده بود.

به همین دلیل محمدجواد آذری جهرمی پیش از این در واکنش به این نارضایتی‌ها عنوان کرده بود که به یک پرونده بزرگ تخلف در ارزش افزوده رسیده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای ما شفاف است که تخلفاتی صورت گرفته و وقتی کل پرونده به سرانجام رسید اعلام می‌کنیم. یک باندی در حوزه ارزش افزوده وجود دارد که اختاپوسی است و گزارش آن را به مردم می‌دهیم.

در این راستا جهرمی امروز در صفحه توییتر خود اعلام کرد: بررسی پرونده یک کلاهبرداری پیامکی ارزش افزوده ⁩ به پایان رسید.

وی‌ درباره کلاهبرداری‌های صورت‌گرفته، اظهار کرد: برخی از شرکت‌های ارزش افزوده در پنج ماه اخیر حدود ۲۲ میلیارد تومان از مردم کلاهبرداری کرده‌اند که خواسته‌ام وجوه اخاذی‌ شده را ظرف ۱۰ روز به مشترکین بازگردانند و پرونده برای سیر قضایی به دادستانی ارسال شود.

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۰۵۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه داده سنجی اطلاعات آب بر پایه فناوری تیکه نگاری صوتی رونمایی شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، یک شرکت دانش‌بنیان که به تازگی به صورت نوپا دانش بنیان شده است محصول خود را در اینوتکس ۲۰۲۴ رونمایی کرد.

این شرکت در حوزه محصولات مرتبط با آب و سامانه‌های تیکه نگاری فعال است.

یکی از جدیدترین محصولات دانش‌بنیان این شرکت، دستگاه داده سنجی اطلاعات آب بر پایه فناوری تیکه نگاری صوتی مدل دریایی solution Tomography یا سنجاب دریایی یا ۱۰CAT است. 

 دستگاه داده سنجی اطلاعات آب بر پایه فناوری تیکه نگاری صوتی دریایی روشی نوین جهت اندازه گیری پیوسته‌ی متغیر‌های جریان‌های آب نظیر دبی سرعت دما و شوری مورد استفاده قرار می گیرد.

این دستگاه دارای فرستنده و گیرنده‌های صوتی ترانسدیوسر است که در دریا نصب گردیده و با انتشار امواج صوتی در کل مقطع آب بین ترانسدیوسر‌ها و ثبت اطلاعات در پردازشگر دستگاه متغیر‌های مختلف آب را اندازه گیری میکند.

از مهمترین کاربرد‌های آن می‌توان استفاده در دریا، آب‌های عمیق و حفاظت از محیط زیست است.

مشخصات و کاربرد این دستگاه مطالعات دریایی و اقیانوسی، اندازه‌گیری دو-بعدی و سه-بعدی بیش از ۳۰ متغیر جریان‌های دریایی به صورت پیوسته و بهنگام و بدون نیاز به نیروی انسانی به‌منظور شناخت بهتر پدیده‌های فیزیکی دریا و اقیانوس، تهیه داده‌های دمایی بلندمدت به‌منظور مطالعات گرمایش جهانی، اندازه‌گیری انرژی جریان و تعیین محل نصب توربین‌های کشندی جهت تولید برق، پایش مناطق دریایی و اندازه‌گیری انرژی جریان در اعماق مختلف دریا جهت تعیین بیشینه انرژی موجود در هر منطقه برای نصب توربین‌های کشندی است.

همچنین پایش خروجی نیروگاه‌های ساحلی، پایش آلودگی‌های حرارتی نیروگاه‌های مجاور دریا، تهیه نقشه‌های سرعت جریان به‌منظور شناسایی مکان مناسب جهت نصب قفس‌های پرورش ماهی، تهیه نقشه‌های دمایی اطراف قفس‌های پرورش ماهی از دیکر کاربردهای این محصول به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری میلیاردی با شگرد نفوذ در سفارتخانه‌ ها و اخذ ویزای کشورهای اروپایی
  • دستگاه داده سنجی اطلاعات آب بر پایه فناوری تیکه نگاری صوتی رونمایی شد
  • وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ۷ شهر استان قم فردا تحت پوشش فیبر نوری قرار می‌گیرند
  • زارع‌پور: ظرفیت پهنای باند کشور دو برابر شده است
  • زارع‌پور: ظرفیت پهنای باند کشور حدود دو برابر شده است
  • کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟
  • بروزرسانی تجهیزات آزمایشگاهی با کمک اپرتورهای ارتباطی
  • اختصاص ۱۷ هزار تن قیر رایگان به شهرداری‌های استان زنجان
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور