Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما سندی درباره جاسوسی داماد جمال عبدالناصر رئیس جمهور اسبق مصر برای رژیم صهیونیستی فاش شد.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، بحث ها بر سر هویت واقعی اشرف مروان داماد و یکی از دستیاران جمال عبدالناصر که مدت زیادی پس از آن، مدیر دفتر اطلاعات ریاست جمهوری مصر در دوره انور سادات هم بود، ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما سندی که به تازگی از آرشیو محرمانه اسرائیل منتشر شده است نشان می دهد اشرف مروان، زمان آغاز جنگ اکتبر را از چند روز قبل به موساد اسرائیل اطلاع داده بود.
ولید العطار گزارشگر شبکه الجزیره گفت: با گذشت یازده سال از زمان مرگ ابهام آمیز اشرف مروان بازرگان و سیاستمدار مصری، بحث ها درباره هویت واقعی او همچنان ادامه دارد. در چهل و پنجمین سالگرد جنگ اکتبر، اسرائیل فاش کرد «زوی زمیر» (Zvi Zamir) رئیس وقت موساد پس از دیدار با اشرف مروان در پنجم ماه اکتبر، از زمان آغاز جنگ اکتبر اطلاع پیدا کرده و با ارسال تلگراف رسمی در این باره هشدار داده بود. اسرائیلی ها اشرف مروان را جاسوس طلایی خود توصیف می کنند.
در ادامه این گزارش آمده است: همزمان با انتشار این سند، فیلمی در اسرائیل درباره اشرف مروان پخش شد که اسرائیلی ها او را پیروزی کمیابی در جهان جاسوسی توصیف می کنند که فقط هر هزار سال یکبار تکرار می شود. مروان اواسط دهه شصت با دختر جمال عبدالناصر ازدواج کرده بود. با وجود تناقض ها بین عبدالناصر و انور سادات، اشرف مروان همچنان در حکومت مصر باقی ماند و در دفتر انور سادات نفوذ کرد. این در حالی است که طرف مصری می گوید اشرف مروان جاسوس دوجانبه بوده و به نفع کشورش عمل کرده است. به گفته طرف مصری اشرف مروان در فریب راهبردی اسرائیل در زمان جنگ اکتبر سال 1973 نقش اساسی داشته است. اما به اعتقاد ناظران، سرنوشت این جنگ باعث می شود سوالات درباره نقش اشرف مروان همچنان مطرح باشد. همانطور که زندگی اشرف مروان همچنان با ابهامات زیادی روبروست، مرگ او در سال 2007 در لندن پایتخت انگلیس هم ابهام آمیز بود. تحقیقات دستگاه قضایی و امنیتی انگلیس به نتیجه مشخصی درباره خودکشی یا ترور اشرف مروان نرسید. اکنون سوال آن است که چرا اسرائیل در شرایط فعلی، بار دیگر پرونده اشرف مروان را مطرح کرده است؟ موساد می خواهد بگوید افرادی شبیه اشرف مروان در کاخ ها و محافل تصمیم ساز در دیگر کشورهای عربی هم وجود دارند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: جمال عبدالناصر رئيس جمهور مصر رژيم صهيونيستي اسرائيل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۰۵۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان بازنگری اساسی در تعریف حقوق بین‌الملل

اما وقایع چندماهه اخیر در فلسطین، نشان داد این قواعد وآموزش آن نیاز به بازنگری جدی دارد؛ زیرا برخی از این قواعد برای کمک به برقراری مسالمت‌آمیز ارتباط میان تمامی ملت‌ها وضع شده است و هنگامی که هدف آن قاعده محقق نمی‌شود قطعاً کارکرد خود را ازدست می‌دهد.

همانند قاعده کشتیرانی در آب‌های آزاد که براساس (بند ۱ ماده ۵۲) کنوانسیون حقوق دریاها که طبق آن کشتی‌ها در دریای آزاد تابع هیچ قدرتی نیستند؛ بنابراین کشورهای صاحب قدرت حق اعمال نفوذ در کشتیرانی سایر کشورها را ندارند، اما درعمل شاهد آن هستیم کشور آمریکا بارها به بهانه‌های سیاسی اما با اعمال قدرت حقوقی مانع کشتیرانی کشور ایران و تجارت از طریق دریا شده است تا جایی که کشتی‌های کشور ما را به نفع خود توقیف و مصادره می‌کند و نهادهایی که باید ضمانت اجرا را علیه دولت آمریکا اعمال کنند، نه تنها از مکانیسم‌های موجود در حقوق بین‌الملل استفاده نمی‌کنند، بلکه روش‌های قانونی دیگری برای توجیه اعمال غیرقانونی آمریکا وضع نمی‌کنند.

این امر موقوف به همین قاعده نیست و سایر قواعد دیگر بین‌المللی دستخوش این اعمال قدرت در عمل شده‌اند، همانند حق برپایی تظاهرات مسالمت‌آمیز و ایمن که سازمان عفو بین‌الملل هم بر آن تأکید دارد، ولی درعمل توسط بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکایی در قضیه تظاهرات دانشجویان در اعتراض به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه ، خدشه‌دار شده است.

موارد مذکور تنها موارد جزئی از قواعدی است که برای سایر کشورها تجویز و در عمل برای برخی کشورها نادیده انگاشته می‌شود.

این‌ها بخشی از مواردی است که بعضاً سایر کشورها هم ممکن است با آن درگیر شوند و توسط نهادهای بین‌المللی با برخورد متناقض مواجه شوند، اما نقض حقوق بین‌الملل توسط رژیم صهیونیستی فصل متفاوتی از این تناقضات آشکار را پدید آورده که هیچ کشوری تاکنون مشابه آن را ندیده است، به گونه‌ای که حتی برای حمایت از رژیم صهیونیستی برخی از قوانین حقوق بشری در کشورهایی همچون آمریکا تغییر یافته و اعتراض به اقدامات را غیرقانونی شناخته است!

از همین رو در نظم نوین جهانی و در شرایطی که حقوق ملت‌ها با افزایش توان نظامی و گسترش قدرت بازدارندگی تحقق می‌یابد، حقوق بین‌الملل و ارتباط جهان پیرامون از راه‌های حقوقی و دیپلماتیک نیاز به یک بازنگری اساسی و وجوب تعریف جدید از آن برای اساتید، دانشجویان و کاربران حقوق بین‌الملل در عمل دارد تا منافع و امنیت ملی را به بهانه رعایت این حقوق بین‌الملل پراز تناقض و جانبدارانه، ذبح کند و از طرف دیگر افکار کاربران عرصه حقوق بین‌الملل را با این زوایای پنهان آشنا و تحلیل‌های تئوری را به واقعیت جامعه بین‌الملل نزدیک کند.

دیگر خبرها

  • نسل‌کشی به وقت رفح
  • اعتراف جاسوس ها درباره اطلاعاتی که به «گروه ۴۰۰» داده‌اند | افشای جزئیات شکست جاسوسی آمریکا و انگلیس
  • افشای جزئیات کشف شبکه جاسوسی مزدور آمریکا و اسرائیل در یمن
  • افشای جزئیات کشف شبکه جاسوسی مزدور آمریکا و رژیم صهیونیستی
  • اگر آمریکا نبود اشغالگری اسرائیل در ۷ اکتبر پایان یافته بود
  • آکسیوس: آمریکا ارسال کمک‌های نظامی به اسرائیل را متوقف کرد
  • یمن توطئه جاسوسی آمریکا و اسرائیل را خنثی کرد
  • شکست جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی در یمن
  • زمان بازنگری اساسی در تعریف حقوق بین‌الملل
  • موساد دستگاه‌های تشخیص چهره را در نوار غزه نصب کرد