Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - پارس تودي - «دونالد ترامپ» رييس جمهوري آمريکا در راستاي سياست ضد مهاجرتي خود همچنان به سياست ديوارکشي در مرزها به عنوان راه‌حلي براي جلوگيري از مهاجرت باور دارد.
از اين رو ترامپ براي حل مشکل اروپا در موضوع مهاجرت اتباع کشورهاي آفريقايي نيز ديوار کشي ميان اروپا و کشورهاي آفريقايي در صحراي آفريقا را توصيه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طبق ويدئويي که رسانه هاي اسپانيايي منتشر کردند، «دونالد ترامپ» رئيس جمهوري آمريکا اخيرا به «جوزف بورل» Josep Borrell وزير امور خارجه اسپانيا توصيه کرده است براي مهار مهاجرت از کشورهاي واقع در صحراي آفريقا به اروپا، بين اين دو منطقه ديوارکشي کنند.
پيشنهاد ديوار کشي ترامپ در حالي است که وي از زمان آغاز به کار و پيش از آن در زمان تبليغات انتخاباتي از ديوار کشي ميان مرزهاي آمريکا و مکزيک به عنوان راه حلي براي جلوگيري از مهاجرت نام برد.
وي معتقد است آمريکا براي جلوگيري از ورود مهاجران از مرز مکزيک بايد ديواري به طول 3200 کيلومتر در مرز جنوبي خود بسازد، موضوعي که به چالش جدي ميان مکزيک و آمريکا تبديل شده است. در اين شرايط وي پيشنهاد ديوار کشي در مرزها را به کشورهاي اروپايي نيز داده است.
ساخت ديوار در مرز مکزيک و آمريکاسياست هاي چند جانبه گرايانه؛ راهکار عبور از بحران ها
طرح موضوع ديوار کشي در مرزها در حالي است که در سال هاي اخير بسياري از کشورهاي جهان به اين باور رسيده اند که سياست هاي چند جانبه گرايانه و افزايش همکاري هاي منطقه اي و بين المللي مي تواند راهکار عبور از بحران ها و فراهم آوردن شرايط بهتري براي زندگي در جهان باشد.
در اين راستا برقراري صلح و ثبات و امنيت، بهبود شرايط اقتصادي، کاهش نابرابري هاي اجتماعي و افزايش سطح رفاه و بهداشت در سطح جهان به عنوان راهکارهاي موثر براي جلوگيري از مهاجرت مطرح شده است.
از اين رو بسياري از کشورها سياست کمک به پيشرفت و بهبود شرايط زندگي در مناطق بحراني از جمله بسياري مناطق آفريقا را در قالب ارايه کمک به نهادهاي بين المللي در نظر گرفتند.
طي سال هاي اخير افزايش ناامني ها و وقوع جنگ در برخي مناطق آفريقا، افزايش فعاليت هاي گروه هاي تروريستي، تغييرات آب و هوايي و وقوع خشکسالي، شيوع بيماري هاي واگيردار، نبود امکانات کافي غذايي و بهداشتي همچنين تغييرات سياسي در برخي کشورهاي منطقه سبب افزايش مهاجرت از آفريقا به کشورهاي اروپايي شده است.
اين موضوع اگر چه چالش جدي براي اروپا است اما به نظر نمي رسد سياست ديوار کشي راه حلي براي اين مشکل باشد.
«آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان در اينباره مي‌گويد: اکنون به جهاني نياز است که ديگر در آن شاهد ديوارکشي نباشيم بلکه جهاني که در آن، ديوارها را پايين بکشيم تا به اين وسيله همه از رفاه و کرامت بشري برخوردار شوند.
در واقع مطرح کردن سياستي تحت عنوان «ديوار کشي در مرزها» را نيز بايد در راستاي سياست‌هاي يکجانبه گرايانه ترامپ و شعار نخست آمريکاي وي ارزيابي کرد.
«آنتونيو گوترش» دبير کل سازمان ملل در اينباره گفت: چالش هاي پيش روي ما جهاني هستند و در صورتي که رويکردي جهاني اتخاذ نکنيم، راهي براي مقابله با آنها نداريم.
اکنون نيز توصيه ديوار کشي در مرز اروپا و آفريقا را مي توان در راستاي سياست يکجانبه گرايانه ترامپ و برتري طلبي وي دانست. اين در حالي است که نظام بين الملل ديگريکجانبه گرايي، قلدرمابي و ديوار کشي ها را بر نمي تابد.
نويسنده: آتوسا دينياريان
118/116

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۰۶۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس علی آبادی روز جمعه در دومین اجلاس ایران و آفریقا اظهار کرد: دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا در این وزارتخانه و پیگیری مسائل مهم در جهت توسعه روابط برد برد با کشورهای آفریقایی ایجاد می‌شود. این دبیرخانه دائمی گام مهمی است تا مسیر توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی بین ایران و آفریقا هموار شود.

وی افزود: تلاش برای اصلاح تعرفه‌های گمرکی در جهت توسعه روابط برد برد با کشورهای آفریقایی یکی از مسائل مهمی است که از طریق این دبیرخانه پیگیری خواهد شد.

وزیر صمت، با بیان اینکه رفع موانع تجارت و صادرات در اولویت کاری ما قرار دارد، گفت: اطلاعات کاملی از ظرفیت کشورهای آفریقایی از تولید و امکان صادرات انواع سنگ‌های معدنی، قیمتی و صنایع دستی وجود دارد و بر این باور هستیم که با توسعه معادن و خطوط محصولات فرآوری به کمک توانمندی‌های یکدیگر و واردات بخش عمده نیازهای ایران از قاره آفریقا را از طریق روابط برد برد توسعه دهیم.

وی ادامه داد: برنامه‌های ما برای توسعه تجارت شامل توسعه زیرساخت‌های فیزیکی، رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی و افزایش تعاملات برای حل مشکلات به صورت دوره‌ای است.

علی آبادی به توسعه زیرساخت‌های فیزیکی بین ایران و آفریقا اشاره کرد و گفت: ایران درصدد است تا با توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا و سرویس دهی منظم و خطوط هوایی با اولویت یک یا دو کشور در هر منطقه، با استفاده از ظرفیت خطوط حمل و نقل مبادلات تجاری را توسعه بخشد.

وی تاکید کرد: رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی از طریق استفاده از ارز محلی و تهاتر کالا یکی از مسائل در توسعه تجارت است؛ یکی از ابزارهای مهم برقراری روابط مالی و بانکی بین ایران و منطقه تبادل کالاست.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: در این اجلاس فرصت بسیار خوبی فراهم شده است تا نهادهای مالی مهم و پشتیبان صادرات و سرمایه گذاری با یکدیگر مذاکره و ملاقات داشته باشند تا نتیجه آن در تعمیق روابط بانکی طرفین را مشاهده کنیم.

علی آبادی، بر افزایش تعاملات برای حل مشکلات به صورت دوره‌ای بین توسعه تجارت ایران و آفریقا تاکید کرد و گفت: آمادگی بر تشکیل اتاق‌های بازرگانی و افزایش تعداد مراکز تجاری از ۱۰ مرکز به حداقل ۱۵ مرکز و افزایش تعداد رایزنان به ۱۲ رایزن در یک افق کوتاه مدت، تسهیل در دسترسی متقابل رایزن‌ها در قالب هیأت‌های تجاری و حضور در نمایشگاه‌ها و عرضه محصولات ایران در آفریقا به صورت متقابل را داریم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ابراز امیداوری کرد که کشورهای آفریقایی در موارد توسعه تجارت، اقداماتی را انجام دهند.

وی با اشاره به دستاوردهای ایران در حوزه‌های مختلف گفت: جمهوری اسلامی ایران از توانمندی‌های صنعتی قابل توجهی در زمینه‌هایی مانند پتروشیمی مواد شیمیایی ماشین آلات و تجهیزات کشاورزی، صنایع معدنی، صنایع خلاق و دانش بنیان شوینده و مواد بهداشتی دارو و تجهیزات پزشکی مصالح ساختمانی مواد غذایی و همچنین در بخش خدمات فنی و مهندسی به خصوص در زمینه زیرساخت‌های پالایشگاهی نیروگاهی حمل و نقل مسکن گردشگری بهداشت و درمان و آموزش برخوردار است.

علی آبادی افزود: ایران می‌تواند این توانمندی‌ها را در جهت توسعه هرچه بیشتر کشورهای آفریقایی به کار گیرد.

وی گفت: همه تلاش ما در این چند روزه این بوده که این اجلاس از جنبه تشریفاتی خارج شود و به یک رویداد کاری تبدیل گردد از اینکه امروز شاهد حضور بیش از ۲۰۰ بازرگان برجسته آفریقایی در این نشست هستیم بسیار خوشحالیم و تقاضا می‌کنم در نشست‌هایی که از نزدیک بین بازرگانان برگزار می‌شود همه تلاش کنیم تا این اجلاس را از سطح یک اجلاس صرفاً تشریفاتی به یک اجلاس کاری تبدیل کنیم.

کد خبر 6088945 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • برخی کشورهای اروپایی طالب خرید خودروهای ایرانی هستند
  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • رئیسی روز ملی آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • آصفری: بلندتر شدن دیوار بی‌اعتمادی نتیجه سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال ایران است
  • ویدیو/ ارتقای اقتصاد مکمل میان ایران و کشورهای آفریقایی
  • رئیسی: غربی‌ها، آفریقا را برای خودشان می‌خواهند اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم
  • توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه