Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@19:11:21 GMT

۶۰ هتل و واحد اقامتی در استان قم احداث می‌شود

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۲۶۲۸۶

۶۰ هتل و واحد اقامتی در استان قم احداث می‌شود

در جلسه گفت‌وگوی بخش خصوصی با دولت مسئولان استان از احداث ۶۰ واحد جدید اقامتی در شهر قم خبر دادند. ۳۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۳ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، جلسه گفت‌وگوی بخش خصوصی با دولت با حضور سید مهدی صادقی و احمد امیرآبادی نماینده قم در مجلس در سالن جلسات استانداری قم برگزار شد.

در این جلسه، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان قم اظهار داشت: با توجه به حجم بسیار بالای زائران به شهر قم نیاز به هتل‌سازی و حمایت از سرمایه‌گذاری در کاهش و تخفیف عوارض هتل‌سازی  احساس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابوالفضل خاکی با اشاره به ماده 8 گردشگری بر اعمال مالیات گفت: تمامی دفاتر ایران‌گردی و جهانگردی و دیگر دفاتر محلی و استانی مشمول تعرفه‌های صنایع و سازمان میراث گردشگری می‌شوند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان قم نیز در ادامه این جلسه، با اشاره به معضل تعرفه‌های دولتی بهای خدمات برق تأکید کرد: رستوران‌ها و فست فوت‌ها از مصادیق دفاتر ایران‌گردی و گردشگری محسوب نشده و مشمول تعرفه‌های دولتی نمی‌شوند.

آهنین‌پنجه با تأکید بر لزوم مصرف درست تعرفه‌های صنعتی برق در محل در نظر گرفته‌شده، ابراز کرد: طبق مقررات برق صنعتی فروخته‌شده به واحدهای اقامتی باید دقیقاً در محلی صورت گیرد که تعرفه در آن محل پرداخت می‌شود.

وی رستوران‌های نیمه سنتی را یکی از مشکلات موجود در راستای ارائه برق صنعتی به واحدهای اقامتی دانست و ادامه داد: رستوران سنتی، صرفاً با شکل و ظاهر سنتی بودن محقق نمی‌شود بلکه باید تمام ضوابط سنتی بودن در آن رعایت شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان قم تأکید کرد: عدم تفکیک درست بین رستوران‌ها سبب شده تا تعرفه برخی رستوران‌ها با تعرفه تجاری و برخی دیگر با تعرفه‌های صنعتی احتساب شود.

آهنین‌پنجه با اشاره به حمایت‌های شرکت برق استان از طرح‌های هتل‌سازی در قم ابراز کرد: شرکت برق و اداره کل میراث فرهنگی باید مبحث تجاری یا صنعتی بودن تعرفه‌های برق در طرح‌های جدید اقامتی را تعیین کنند تا این مسئله سبب ناامیدی سرمایه‌گذاران نشود.

وی خاطرنشان کرد: نیاز به برق در تمام فعالیت‌های بشری اجتناب‌ناپذیر بوده و از این‌رو شرکت توزیع برق استان برای مدیریت این انرژی به‌منظور جلوگیری از کمبود آن  باید حساسیت‌های لازم را داشته باشد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان قم بیان کرد: انشعاباتی که بیش از 20 آمپر باشند باید به‌صورت زیرسطحی عبور کنند و صدور مجوز آن نیز با تصویب شهرداری ممکن است.

60 هتل و واحد اقامتی جدید در قم در دست احداث است

مدیرکل تشخیص و وصول درآمدهای شهرداری قم نیز در بخشی از این جلسه، با اشاره به مبحث تغییر کاربری و فروش تراکم تأکید کرد: در بخشنامه‌های شهرداری اصولاً موردی به نام فروش تراکم نبوده و در محدوده‌های مجاز تراکم‌های مصوب دریافت می‌شود.

علی‌اصغر رنگرز جدی با تأکید بر حمایت شهرداری قم از مبحث هتل‌سازی در شهر قم تصریح کرد: با توجه به اهمیت سرمایه‌گذاری در بخش هتل‌سازی بخشی از تراکم‌های موجود با تخفیف یا تسهیل به سرمایه‌گذاران واگذار می‌شود.

وی با اشاره به تسهیل و تعامل شهرداری قم با سرمایه‌گذاران بخش هتل و مجتمع‌های اقامتی گفت: طبق قانون شهرداری‌ها باید در حد فاصله زمانی 36 ماهه تمام بدهی‌های خود را از سرمایه‌گذاران دریافت کنند اما شهرداری قم در این بخش تسهیلاتی به سرمایه‌گذاران ارائه می‌دهد.

مدیرکل تشخیص و وصول درآمدهای شهرداری قم با اشاره به شرایط ویژه اقتصادی جامعه عنوان کرد: شهرداری قم در مواردی که عوارض تجاری‌سازی در هتل‌ها اجرا می‌شود تخفیف و تقسیط لازم برای تسهیل در امر سرمایه‌گذاری انجام دهد.

رنگرز جدی با بیان بسته‌های حمایتی و تشویقی شهرداری و شورای شهر قم از مبحث هتل‌سازی در قم ادامه داد: عوارض تجاری‌سازی و هتل‌سازی درمجموع رقم قابل‌توجهی نبوده اما شورای شهر قم سیاست‌های ویژه‌ای برای رونق هتل‌سازی در قم دارد.

وی تأکید کرد: سیاست مهم شهرداری حمایت از هتل‌سازی بوده و نصب نیوجرسی در مقابل برخی از هتل‌ها صرفاً با احکام قضایی انجام‌شده و اقدام یک‌طرفه از جانب شهرداری نیست.

مدیرکل تشخیص و وصول درآمدهای شهرداری قم با اشاره به تجاری‌سازی در برخی از هتل‌های در دست احداث شهر قم ابراز کرد: از 60 هتل در حال ساخت در قم در 2 هتل مبحث تجاری‌سازی در برخی از واحدها اجرا می‌شود.

170 خانه مسافر مجاز در قم وجود دارد

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان قم نیز در ادامه این جلسه، عنوان کرد: عدم مشخص شدن تعرفه‌های صنعتی و تجاری در برخی رستوران‌ها و مجتمع‌های اقامتی سبب ایجاد مشکلاتی جدی برای هتل داران و صاحبان رستوران‌ها شده است.

حمید یزدانی با انتقاد از ورود مأموران شرکت توزیع برق استان برای بازرسی در برخی از رستوران‌ها و هتل‌های استان تأکید کرد: متأسفانه ورود مأموران توزیع برق استان برای قطع و بازرسی در رستوران‌ها سبب ایجاد چهره‌ای ناپسند و خسارت‌های اقتصادی می‌شود.

وی با اشاره به لزوم مشخص شدن وضعیت برق صنعتی و تجاری در واحدهای در دست احداث استان در بخش هتل و واحدهای اقامتی خاطرنشان کرد: واحدهای اقامتی باید قبل از پایان ثبت سفارش و پروانه بهره‌برداری برای تعیین تکلیف کردن وضعیت برق صنعتی و تجاری خود اقدام کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان قم با اشاره به فعالیت خانه‌های مسافر بدون مجوز در قم تصریح کرد: در قم 170 خانه مسافر مقررات و ضوابط قانونی و استانداردهای لازم را رعایت می‌کنند، اغلب واحدهایی که به‌عنوان خانه مسافر در شهر قم مشاهده می‌شود مجوزی از میراث فرهنگی ندارند.

یزدانی تأکید کرد: هتل‌ها باید در صدور مجوز و آی‌دی کارت حساسیت‌های لازم را به خرج داده و صرفاً در مواقع ضروری و مهم از این امکان استفاده کنند چراکه صادر کردن روزانه و کنسل کردن‌های بعدی آن‌ها مشکلاتی را در زمینهٔ مسافران خارجی ایجاد می‌کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان قم با تأکید بر ضرورت ساماندهی خانه‌های مسافر در شهر قم ابراز کرد: میراث فرهنگی هیچ اصراری برای ادامه فعالیت خانه‌های مسافر غیرمجاز نداشته اما پیشنهاد این اداره کل بر ساماندهی این قبیل از خانه‌های مسافر است.

خودروهای برقی حمل مسافر و حمل بار در پیاده راه ارم مستقر می‌شوند

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم نیز در ادامه این جلسه، با اشاره به مشکلات ترافیکی موجود در هسته مرکزی شهر تأکید کرد: ترافیک هسته مرکزی شهر یکی از چالش‌های اساسی شهر قم است که در طرح تفصیلی شهر سنجیده شده و باید همه دستگاه‌ها به آن پایبند باشند.

عباس ذاکریان با انتقاد از ورود اتوبوس اتباع خارجی به هسته مرکزی شهر قم ادامه داد: شهرداری قم با ورود اتوبوس‌های برون‌شهری و اتوبوس اتباع به هسته مرکزی شهر کاملاً مخالف است.

وی با تأکید بر نظر مثبت شهرداری قم برای تردد اتوبوس‌های مدرن مسافربری در هسته مرکزی شهر برای جابه‌جایی مسافران خارجی ادامه داد: شهرداری برای تردد برخی اتوبوس‌های مدرن درون‌شهری برای تردد، پارکینگ و حمل‌ونقل مسافران در هسته مرکزی شهری موافق بوده و شهرداری مجوزهای لازم را صادر می‌کند.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم با اشاره به وضعیت نامطلوب مسافران خارجی در داخل شهر قم ابراز کرد: میراث فرهنگی باید از فرودگاه امام مسئله اتوبوس‌های وی آی پی و جابه‌جایی مسافران خارجی را ساماندهی کرده و مانع از ایجاد شرایط زننده کنونی در داخل شهر قم شود.

ذاکریان با اشاره به سیاست شهرداری قم در توسعه پیاده راه‌ها در اطراف حرم مطهر عنوان کرد: هسته مرکزی شهر و اطراف حرم مطهر باید در آینده‌ای نزدیک تبدیل به پیاده راه شده و امنیت تردد عابران نیز تأمین شود بنابراین باید از هرگونه تردد اتوبوس در درون‌هسته مرکزی شهر حساسیت‌های لازم ایجاد شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم با تأکید بر وجود تعداد زیاد موتورسیکلت در شهر قم تصریح کرد: چالش بزرگ و مهم قم تعداد بسیار زیاد موتورسیکلت و عدم وجود پارکینگ برای آن‌هاست که نمونه آن در هیچ کجای کشور مشاهده نمی‌شود.

وی با بیان مشکل شهرداری قم در تأمین و خرید ماشین‌های برقی حمل مسافر در پیاده راه ارم ادامه داد: با تنش‌های اقتصادی اخیر قیمت هر ماشین برقی که برای تردد در پیاده‌ راه‌ اطراف حرم در نظر گرفته‌شده بود از 60 میلیون به 170 میلیون تومان افزایش پیداکرده است.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم با تأکید بر جانمایی و استقرار خودروهای برقی حمل مسافر و حمل بار در پیاده راه ارم عنوان کرد: به‌زودی در پیاده‌ راههای اطراف حرم و به‌ویژه پیاده راه ارم ماشین‌های برقی برای حمل‌ونقل مسافر و ماشین‌های برقی حمل بار مستقر می‌شود.

انتهای پیام/ ت

R7854/P1336/S6,62/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۲۶۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال + تصاویر

بر اساس اعلام مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران قرار است بلدیه تهران پس از ۵۰ سال در محدوده میدان امام خمینی(ره) بازآفرینی شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، صبح امروز بازدید خبرنگاران از 3 پروژه شهری از جمله مجتمع ورزشی امامزاده یحیی، میدانگاه سبزه‌میدان و خانه بلدیه (خانه شهر) انجام شد.

مسعود حق‌لطفی؛ مدیر عامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران اظهار کرد: مجتمع ورزشی امامزاده یحیی در منطقه 12 و در محدوده بافت فرسوده قرار دارد که احداث این پروژه پیش از این در اختیار شهرداری منطقه بود که با هماهنگی ایجاد شده فرآیند احداث این پروژه به سازمان عمرانی معاونت فنی عمرانی شهرداری تهران سپرده شد.

وی تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده مجموعه آبی، توپی، بیلیارد و ... در مجتمع ورزشی امامزاده یحیی در نظر گرفته شده و ان‌شاءالله این مجموعه در زمان معین و مشخص به بهره‌برداری خواهد رسید.

حق‌لطفی در پاسخ به این سؤال چرا پارکینگی برای مجتمع ورزشی امامزاده یحیی(ع) پیش‌بینی نشده ادامه داد: با توجه به اینکه قرار است از این مجموعه ورزشی اهالی این محله و منطقه استفاده بکنند پارکینگی برای آن پیش‌بینی نشده است.

وی تصریح کرد: مجتمع ورزشی امامزاده یحیی در منطقه 12 در زمینی به مساحت 1100 متر و شامل 2 بلوک است که بلوک اول دو طبقه ساخته و مجموعه مختلف ورزشی در این مجتمع در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران با بیان اینکه سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران به عنوان بازوی اجرایی معاون فنی عمرانی شهرداری تهران در پروژه‌های بزرگ‌مقیاس ورود پیدا کرده است، افزود: از جمله این پروژه‌ها می‌توان به پردیس شماره سه و چهار، ساختمان شهرداری منطقه 6، احداث سوله‌های بحران، احداث شتاب‌نگاره‌ها برای مدیریت بحران، احداث میادین میوه و تره‌بار و همچنین احداث مراکز نگهداری برای مجموعه سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران جهت نگهداری معتادان متجاهر، اشاره کرد.

وی افزود: یکی از پروژه‌های مهمی که در دستور کار سازمان عمرانی قرار دارد،‌ همان خانه بلدیه است. این پروژه در محدوده میدان امام خمینی در حال اجرا است.

حق لطفی در ارتباط با هزینه اجرای این پروژه گفت: پیش بینی ما از احداث و تجهیزات و بهره‌برداری از این مجموعه رقمی حدود 30 میلیارد تومان است.

مدیر عامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران در رابطه با جزئیات احداث ساختمان شهر (ساختمان بلدیه) اظهار کرد: ساختمان بلدیه‌ای در سال 1303 در همین محدوده ساخته و در سال 1305 به بهره‌برداری رسید که بهره‌برداری آن فراتر از شهرداری بود و اقداماتی در حوزه اقتصاد و دارایی انجام می‌شد.

وی ادامه داد: در سال 1348 ساختمان بلدیه تهران تخریب و جای آن را به پارکینگ اتوبوس‌های بین شهری داد و در ادامه از سال 96 بازآفرینی بلدیه یا خانه شهر در دستور کار شهرداری تهران قرار گرفت.

حق‌لطفی با اشاره به اینکه در حال حاضر این پروژه 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اضافه کرد: ان‌شاءالله قبل از روز تهران و در شهریورماه امسال این پروژه به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران درباره کاربری خانه شهر (بلدیه) تهران اظهار کرد: رویکرد و کاربری در این مجموعه فرهنگی و تاریخی است البته قرار است بخشی از روابط عمومی شهرداری تهران در این مجموعه جهت نگهداشت این ساختمان حضور پیدا کنند.

وی درباره نحوه دسترسی به خانه شهر (بلدیه) گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده پارکینگی برای این مجموعه پیش‌بینی نشده است و افراد می‌توانند از مترو که به این مجموعه متصل شده است استفاده کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تأکید بر توجه معلمان به مسائل آموزشی
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • تأکید شهرداری بوکان بر استمرار طرح‌های عمرانی و توسعه فضای‌سبز
  • آغاز عملیات اجرایی ۱۳۴ واحد مسکونی در شهر گهرو
  • تأکید شهرداری بوکان بر استمرار طرحهای عمرانی و توسعه فضای سبز نالشکینه
  • شهرداری مشهد ۴ نیروگاه خورشیدی احداث می‌کند
  • بیش از ۶۰۰۰ واحد نهضت ملی مسکن در ایلام در حال ساخت است
  • بلدیه تهران بعد از ۵۰ سال بازآفرینی شد
  • بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال
  • بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال + تصاویر