Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه هنوز مدارس در بحث شادی و نشاط با آنچه که باید باشند فاصله بسیار زیادی دارند، گفت:رقابت زدایی و کنار گذاشتن رقابت فردی از مدارس ابتدایی مدنظر است. ۰۲ مهر ۱۳۹۷ - ۰۲:۳۴ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات

رضوان حکیم زاده در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد:‌ در جلسه با معاونان آموزش ابتدایی اعلام کردیم با توجه به اینکه نخستین برخورد کودک با دنیای بزرگسالان از اولین روز ورود به مدرسه و نخستین سال تحصیلی است‌، در برخورد با دانش‌آموزان دقت لازم را داشته باشند چرا که نوع رفتار معلم، نقش مهمی در شکل‌گیری خودپنداره مثبت دانش‌آموز خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانش‌آموزان براساس پیام‌هایی که از مدیر، معلم و والدین دریافت می‌کنند، این تصور را که فرد موفقی هستند یا خیر می‌سازند و این در ایجاد حس امید یا ناامیدی بسیار تاثیرگذار است.

وی افزود: به معلمان تاکید کرده‌ایم که عدالت را از طریق نوع رفتار، نگاه مهربان و تعامل با دانش‌آموزان رعایت کنند و این پیام را به آنها بدهند که امکان موفق شدن برای تمام آنها وجود دارد، کرامت کودکان باید حتما حفظ شود و از روش‌های توصیه شده قرآن در برخورد با کودکان و تشویق آنها که سراسر رحمت و بخشایش است، استفاده کنند. اگر این باورها در رفتارهای تربیتی ما نهادینه شود دانش‌آموزان می‌‌توانند محیط خوب، صمیمی و مبتنی بر کارگروهی را تجربه کنند.

دانش‌آموزان در سراسر کشور راهی مدارس شدند/آغاز برنامه‌های بازگشت "نشاط" به مدارس تنبیه بدنی برای وزیر آموزش و پرورش هم خاطره تلخ ساخت کلاس‌اولی‌ها به مدرسه رفتند/ خداحافظی با مشق شب در مدارس ویژه

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: رقابت زدایی و کنار گذاشتن رقابت فردی از مدارس ابتدایی مدنظر است تا محیط صمیمی و شاد داشته باشیم و بچه‌ها را درگیر انجام کارگروهی و مشارکتی کنیم همچنین در دوره ابتدایی برنامه درسی مدرسه کفایت می‌کند تا بچه‌ها بدون تحمل استرس و اضطراب برنامه‌هایی را برای تمرین زندگی داشته باشند.

وی درباره مقوله نشاط در دبستان‌ها عنوان کرد: جو مدرسه ابعاد چهارگانه‌ای شامل روانی عاطفی، تعاملی اجتماعی، فیزیکی و آکادمیک دارد و برای اینکه مدرسه محیط با نشاط داشته باشد ابعاد علمی، انسانی، تعاملات و فرآیند‌ها باید به گونه‌ای باشد که شادی و نشاط را فراهم کند اگر نگاه یک جانبه به این مسئله داشته باشیم نمی‌توانیم به نتیجه درستی برسیم و این به دولتی و غیردولتی بودن مدارس ربطی ندارد، باید ببینیم آیا جو موجود در مدارس براساس دوستی و همکاری است یا اینکه بچه‌ها مجبور می‌شوند با یکدیگر رقابت کنند؟

حکیم‌زاده گفت: اینکه آیا معلم نگرش مثبت به دانش‌آموزان دارد، به تفاوت‌های فردی آنها احترام می‌گذارد  یا اینکه با تعدادی از دانش‌آموزان که درسشان خوب است رابطه خوب برقرار می‌کند و سایر دانش‌آموزان را مورد توجه قرار نمی‌دهد و به آنها برای موفقیت امیدواری نمی‌دهد همگی بر روی شادابی و نشاط دانش‌آموزان در مدرسه تأثیر دارد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش بیان کرد: اینکه آیا بچه‌ها تشویق می‌شوند با یکدیگر کارگروهی و تیمی انجام دهند یا اینکه هر کدام به تنهایی برای کسب نمره رقابت می‌کنند بر محیط شاد مدرسه تأثیر می‌گذارد از سوی دیگر انگیزه معلم در بحث شادابی و نشاط بسیار مهم است.

وی با اشاره به انتظارات والدین تاکید کرد: اگر آنها بدون توجه به علائق از فرزندشان انتظار دارند همیشه بهترین باشد باعث می‌شود که دانش‌آموزان در مدرسه احساس شادابی نکند هرچند که اگر فضای فیزیکی مدرسه بسیار مناسب باشد حال به این موضوعات اضافه کنید اگر محیط مدرسه به لحاظ فیزیکی مناسب نباشد و کلاس‌های درس فرسوده و فضای لازم برای فعالیت دانش‌آموزان وجود نداشته باشد این مسائل باعث نبود نشاط می‌شود.

حکیم‌زاده تصریح کرد: اگر برنامه‌های درسی به گونه‌ای باشد که شیوه یادگیری لذت بخش همراه با فعالیت را برای دانش‌آموز فراهم کند و تمام بچه‌ها بتوانند موفقیت و پیشرفت را تجربه کنند بر روی شادابی و نشاط تأثیر می‌گذارد، ما باید تمام عوامل موثر در ایجاد یک فضای شاداب و بانشاط در مدارس را فعال کنیم و دیدگاه چندجانبه داشته باشیم و یک بعدی به این موضوع توجه نشود. علاوه بر آن حذف کردن مواردی که باعث عدم شادابی و نشاط می‌شود می تواند در شکل گیری یک مدرسه دوست داشتنی و شادابی و نشاط در دانش‌آموزان موثر باشد.

وی گفت: هنوز مدارس در بحث شادی و نشاط با آن چیزی که باید باشد فاصله بسیار زیادی دارند البته معلمان تلاش‌های بسیار زیادی می‌کنند اما خانواده‌ها نیز انتظارات زیادی از فرزندانشان دارند که فشار مضاعفی را به آنها وارد می‌کند و این مسائل باعث می‌شود بچه‌ها درونشان شاد نباشد. کودکی دوره‌ای است که باید همراه با شادی و نشاط و توأم با بازی و فعالیت باشد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش عنوان کرد: باید در دبستان‌ها به کودکان یاد بدهیم چگونه از زندگی لذت ببرند، شاد و خلاق باشند، به کنجکاوی آنها پاسخ دهیم و اعتماد به نفسشان را تقویت کنیم.

انتهای پیام/

R1014132/P1011199/S2,22/CT1 واژه های کاربردی مرتبط معاونت آموزش ابتدایی مدارس دولتی دانش‌آموزان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاونت آموزش ابتدایی مدارس دولتی دانش آموزان معاونت آموزش ابتدایی مدارس دولتی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۴۸۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است

علی موحدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به منظور برگزاری کلاس‌های درس در مدارس استان بوشهر اقدامات لازم صورت گرفته و زمان پایان کلاس‌ها و امتحانات هر مقطع مشخص شده است.

وی از ادامه آموزش در همه مدارس استان تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه خبر داد و اضافه کرد: در پایه‌های اول تا پنجم ابتدایی دانش‌آموزان تا نوزدهم اردیبهشت در مدارس خواهند بود و دانش‌آموزان پایه ششم به خاطر امتحان هماهنگ کشوری تا ۸ خرداد در مدارس حضور خواهند داشت.

مدیر کل آموزش و پرورش استان بوشهر افزود: برای اینکه دانش‌آموزان آمادگی لازم را داشته باشند ۲ روز قبل‌از شروع امتحانات یعنی از هفدهم اردیبهشت کلاس‌های درس تعطیل می‌شود.

وی با بیان اینکه امتحانات دانش‌آموزان پایه متوسطه اول تا ۱۳ خرداد ادامه دارد بیان کرد: کلاس‌های درس دانش‌آموزان متوسطه دوم نیز تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

موحدی با اشاره به برگزاری امتحانات نهایی دانش‌آموزان متوسطه دوم تا ۳۰ خرداد افزود: امتحانات پایه‌های دهم تا دوازدهم به‌صورت هماهنگ کشوری برگزار می‌شود و برنامه امتحانی ابلاغ شده است.

کد خبر 6090491

دیگر خبرها

  • آموزش ایمنیِ ترافیک به ۴۶۰۰ از دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان غربی
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • ۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست / حقوق معلمان حق‌التدریس افزایش پیدا می‌کند
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است