Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در آیین آغاز سال تحصیلی جدید در دانشگاه مازندران گفت: دانشگاه باید برای خود مسئولیت اجتماعی قائل باشد و آن را دغدغه اصلی و کلیدی خود بداند

به گزارش ایسنا، دکتر غلامرضا غفاری، در این آیین که با حضور جمعی از استادان، کارمندان و دانشجویان دانشگاه مازندران برگزار شد، با بیان اینکه همه دانشگاهیان، با وظیفه ای خطیر همچون ملت سازی روبرو هستند، اظهار داشت: نهادی با این عظمت و با این قدمت، قطعاً نهادی کارساز و مهم است و بهره مند شدن ازیک سرمایه فرهنگی یعنی در کنار دانش حرفه ای، به دانایی و بینش فرهنگی و اجتماعی نیز نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر غفاری با بیان اینکه نسل جدید دانشگاه، نسلی است که برای خود ماموریت و وظیفه تعریف می کند، افزود: در این دوران، ثروت دیگرصرفا ثروت انسانی نیست زیرا در ثروت انسانی، شرط اول، داشتن مهارت و تخصص است ولی امروز اگر قرار است دانشگاه به پرسش های جدید پاسخ دهد، خود را نو جلوه داده و به عنوان نهادی موثر جلوه نماید، باید این سرمایه به سرمایه ای بارور تبدیل شود.

وی افزود: برای این کار لازم است د انشگاه توانمندی های دیگری نیز داشته باشد تا هم به اقتصاد دانشگاه رونق بخشد و هم در جامعه باعث ایجاد رونق و توسعه بیشتر شود.

دکتر غفاری با تاکید بر اینکه در کنار این سرمایه های انسانی، همه ما باید به سرمایه های فرهنگی نیز مجهز شویم، گفت: بهره مند شدن از سرمایه فرهنگی یعنی در کنار دانش حرفه ای، نیاز به یک دانایی و بینش فرهنگی و اجتماعی داریم و باید از یک خرد اجتماعی و سیاسی بهره مند شویم و دانشجوی ما باید زبانی بسیط داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه دانشجو، از قدرت تفکر منطقی، گفت و گو، توجه به حقوق دیگران، سعه صدر و مدارا با دیگران بهره مند است، گفت: نتیجه این امر، تعامل با سلیقه های متفاوت است و از آنجایی که برای زندگی، توانمندی و توانایی لازم است، این توانایی و قدرت را دانشگاه به خوبی در دانشجویان و دانشگاهیان ایجاد می کند.

دکتر غفاری تاکید کرد: وقتی صحبت از فرهیختگی می شود، یعنی بهره مند شدن از قدرت و توانایی انجام کار تیمی و جمعی و اگر این توانایی ها وجود نداشته باشد، شما نمی توانید در جامعه جذب شوید و این مهارت ها باید در دانشگاه کسب شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در بخش دیگری از سخنان خود، از خود اتکایی به عنوان دومین سرمایه ای که دانشگاه باید به ما بدهد، یاد کرد و افزود: اگر ما خودمان را قبول نداشته باشیم، دیگری نیز ما را قبول نخواهد کرد. به بودن در دانشگاه افتخار کنید. مقتدر شدن و قوت گرفتن این دانشگاه به دست تک تک ما است. ما نبایدمنتظر کمک دیگر نهادها باشیم و باید با اعمال و افکار خود، این نهاد را بارور کنیم ودانشگاه باید عزت آفرین باشد.

وی در ادامه به انتظارات دانشگاه از دانشجویان و دانشگاهیان اشاره کرد و گفت: در درجه اول، مراقب سلامت اجتمایی خودتان باشید و اخلاقی عمل کنید. حلقه مفقوده ای که باعث انجام اعمال ناشایست می شود، بی اخلاقی است. ما قرار است در دانشگاه سرمایه ای از جنس دانایی کسب کنیم و البته در کنار پژوهش و آموزش، کار آفرینی نیز مهم است. دانشجو باید به نوعی پژوهش محور باشد و در بازار کار نیز، کارش را پیدا کند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکترغلامرضا غفاری به همراه مهندس محمد هادی عسکری مدیرکل پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، درابتدای ورود به دانشگاه مازندران، به اتفاق رئیس دانشگاه و جمعی از استادان، کارمندان و دانشجویان، با حضور در مزار شهدای گمنام این دانشگاه، با اهدای گل و قرائت فاتحه، نسبت به مقام شامخ این بزرگواران ادای احترام کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام معاون فرهنگی وزیر علوم منطقه مازندران وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۴۹۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهاد‌های اقتصادی نباید سرمایه گذار را دغدغه‌مند کنند

مرتضی مدنی مدیزکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی گفت: دستگاه‌های حوزه اقتصادی و صدور مجوزها، قوانین و مقررات را به نفع مردم استفاده کنند و نباید باعث دغدغه مندی سرمایه گذار و تولیدکننده شوند.

وی افزود: هرگاه قانون به نفع مردم تفسیر نشود، جامعه به سوی مشاغل کاذب نظیر دلالی و واسطه گری سوق پیدا می‌کند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی ادامه داد: در شهرستان مرزی تایباد می‌توان با واردات مواد اولیه و خام، تولید محصول و صادرات آن، برای کشور ارزآوری و برای جوانان اشتغال ایجاد کرد.

مدنی بیان کرد: با توجه به وجود مرز دوغارون و امکان تبادل کالا، از ظرفیت قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی در تایباد استفاده شود که این خود تحقق شعار سال را در پی خواهد داشت.

این مقام مسئول تصریح کرد: گرانی‌های بی ضابطه مردم را آزار می‌دهد و نهاد‌های متولی نظارت بر بازار باید پاسخگوی مردم باشند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی اضافه کرد: قاچاق خط قرمز تعزیرات حکومتی است و در حوزه قاچاق ارز و سوخت پرونده‌های میلیاردی وجود دارد.

مدنی افزود: نانوایی‌ها در دورترین نقاط استان تحت نظارت قرار دارند و هر چه عملکرد بهتری داشته باشند، از امتیازات بیشتری بهره خواهند برد.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه بازار تعزیرات حکومتی به عنوان مدعی العموم مطرح است و در کنار اتحادیه‌های صنفی، اتاق اصناف، جهاد کشاورزی و صمت بر جریان عرضه و تقاضا در بازار نظارت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان
  • افزایش اعتبارات مسئولیت اجتماعی در حوزه فرهنگی استان بوشهر
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • تعهدات وزارت نفت در بخش درمان بوشهر نیازمند بازنگری جدی است
  • خواسته به حق مردم ایفای مسئولیت‌های اجتماعی صنایع است
  • صنایع استان بوشهر به مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند
  • صنایع نفت و گازوپتروشیمی به مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند
  • بازنگری تعهدات وزارت نفت نسبت به طرح‌های درمانی بوشهر
  • مسئولیت‌های اجتماعی نفت در استان بوشهر افزایش یابد
  • نهاد‌های اقتصادی نباید سرمایه گذار را دغدغه‌مند کنند