Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعدادی از حامیان رئیس‌جمهور آمریکا با انتشار یک تصویر جعلی از امدادرسانی او به یکی از قربانیان توفان فلورنس، جنجال به پا کردند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از هافینگتن پست، در چند روز اخیر تصویری از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در حالی که بر روی یک قایق کوچک نشسته است و به نظر می‌رسد به یکی از قربانیان توفان فلورنس کمک می‌کند، به سرعت در رسانه‌های اجتماعی مورد توجه قرار گرفته است، اما همانطورکه «کوین روس»، خبرنگار نیویورک تایمز، در توییتر خود هم به آن اشاره کرده، این تصویر جعلی بوده و مربوط به سال ۲۰۱۵ در تگزاس است؛ یعنی مدت‌ها پیش از آن که ترامپ به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا وارد کاخ سفید شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این عکس، ترامپ به همراه یک نیروی امداد بر روی یک قایق کوچک نشسته است و کلاه معروف خود که بر روی آن شعار «آمریکا را دوباره قدرتمند کن» نوشته شده است را به یکی از قربانیان توفان فلورنس می‌دهد!  
این در حالی است که با وجود جعلی بودن این عکس، بسیاری از مردم آن را در فیسبوک به اشتراک گذاشتند و به آن واکنش نشان دادند. تصویر اصلی که در وبسایت شبکه سی‌ان‌ان هم منتشر شده است، سه امدادگر را در حالی که جلیقه نجات بر تن کرده‌اند، نشان می‌دهد.

وبسایت راستی‌آزمایی «Snopes» بررسی‌های دقیق‌تری روی عکس ترامپ انجام داد و اعلام کرد این عکس جعلی است؛ زیرا ترامپ در عکس ویرایش شده جلیقه نجات بر تن نکرده است و مهم‌تر اینکه رؤسای جمهور آمریکا شخصا در عملیات نجات بلایای طبیعی شرکت نمی‌کنند.

برخی از کاربران فیسبوک از این مسئله انتقاد کردند. یکی از آن‌ها نوشت: نمی‌دانم فیسبوک چگونه اجازه داد این عکس جعلی بار‌ها به اشتراک گذاشته شود. برخی دیگر هم اعلام کردند ممکن است تعدادی از مردم این تصویر جعلی را باور کنند! یکی از آن‌ها به طعنه نوشت: درست است. دونالد ترامپ مردم را از توفان فلورنس نجات داد و مردم این مسئله را باور می‌کنند. مطمئن باشید.

سال گذشته میلادی هم یک گروه حامی ترامپ تصویری جعلی از رئیس جمهور آمریکا را در حالی که تعدادی حیوان خانگی را در جریان توفان بغل کرده بود، منتشر کرد. در زیر این عکس نوشته شده بود: مواردی که رسانه‌ها فراموش می‌کنند! این عکس هم در دوران وقوع توفان هاروی در هیوستون به اشتراک گذاشته شد و پس از انتشار مشخص شد که جعلی بوده است.

توفان سهمگین فلورنس چندی پیش سواحل کارولینای شمالی و جنوبی آمریکا را در نوردید و بیش از ۳۰ نفر را به کام مرگ کشید. این توفان خسارت‌های مالی و جانی زیادی را بر جای گذاشته است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: امدادرسانی ترامپ طوفان فلورانس عکس جنجالی ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۸۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • ببینید | حرکت جنجالی وزیر خارجه آمریکا با رئیس جمهور چین
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • دیدنی های امروز؛ توفان اعتراضات دانشجویی حامیان فلسطین از آمریکا تا اروپا
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • ثبت اولین شهادت علیه ترامپ در پرونده حق السکوت به بازیگر جنجالی
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان