Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام ابوالفضل ساجدی، مدیر قطب علمی فلسفه دین و عضو هئیت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) از همکاری فرهنگستان علوم پزشکی تهران با حوزه علمیه در راستای تضمین سلامت معنوی ایرانیان خبر داد.

حجت الاسلام و المسلمین ابوالفضل ساجدی، مدیر قطب علمی فلسفه دین پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و عضو هئیت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با اعلام این خبر در خصوص تازه‌ترین فعالیت‌های فرهنگی و تالیفی‌اش به خبرنگار مهر گفت: ما یک کارگروهی داریم که در آن تحقیقاتی را در باب «سلامت معنوی کودکان» انجام می‌دهیم و تلاش می‌کنیم گام‌هایی به سوی تحقق سلامت معنوی کودکان برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا کتاب «سلامت معنوی کودکان» را به سفارش فرهنگستان علوم پزشکی تهران تولید کرده‌ایم.

حجت‌الاسلام با بیان اینکه این کتاب جلد اول از یک مجوعه کتاب است که به طور کلی به «سلامت معنوی» در طول حیات می‌پردازد، ادامه داد: این مجموعه پیوندی است میان سلامت معنوی و آثار و راهکارهای آن در مراحل مختلف سنی که جلد اول این مجموعه متمرکز بر دوران کودکی است.

عضو هیئت علمی موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) توضیح داد: ما دوران کودکی را به چند مرحله و دوره تقسیم کردیم: «پیش‌زادی»، «نوزادی»، «کودکی اول» و «کودکی دوم». یعنی چهار دوره «قبل از تولد»،«دو سال اول»، «از سه تا شش سالگی» و «از هفت تا دوازده‌ سالگی». در این کتاب از این بحث شده است که چگونه خانواده‌ها برای بهبود وضعیت سلامت معنوی فرزندانشان می‌توانند گام‌های مؤثری را بردارند.

مدیر قطب علمی فلسفه دین افزود: در این کتاب بحث شده است که والدین چطور می‌توانند از آغاز ازدواج تا اواخر دوران کودکی فرزند خودشان مراقبتهایی را به کار ببندند که سلامت معنوی فرزندانشان دچار مخاطره نشود.

این استاد حوزه و دانشگاه در رشته فلسفه دین اظهار کرد: امروزه در جهان غرب، علم پزشکی وارد عرصه سلامت معنوی شده و سلامت معنوی جایگاه ویژه‌ای در همه جهان پیدا کرده است. در کشور ما هم فرهنگستان علوم پزشکی در این مسیر گام‌هایی را برداشته و از حوزه علمیه درخواست همکاری کرده است که در این آثاری را تولید کند. این کتاب در این راستا تولید شده و به زودی منتشر خواهد شد.

او با بیان اینکه خوب است خانواده‌ها متوجه پیوند میان ابعاد سلامت فرزندان باشند، گفت: سلامت ابعادی دارد و میان سلامت جسمی، معنوی و روانی پیوندهای مهمی وجود دارد. از این نظر اگر ما والدین نسبت به سلامت بچه‌های خودمان دلسوز باشیم باید به ابعاد مختلف سلامت که کاملا در پیوند با هم هستند، بیندیشیم و راهکارهای تضمین آن را طی کنیم. این همان هدفی است که در کارگروهی علمی ما در حال انجام است و امیدواریم زودتر به سرانجام برسد و ما با جامعه‌ای که از جهات متعدد سالم است برسیم.

به گفته حجت الاسلام ساجدی کتاب «سلامت معنوی کودکان» حدود 400 صفحه است و با همکاری فرهنگستان علوم پزشکی تهران و مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) تا پایان سال منتشر و روانه بازار کتاب خواهد شد.

کد خبر 4412252 علیرضا جباری دارستانی

منبع: مهر

کلیدواژه: حوزه علمیه سلامت معنوی معرفی کتاب ادبیات کتاب و کتابخوانی ترجمه هفته دفاع مقدس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری دفاع مقدس جنگ تحمیلی گردشگری عاشورا بازار نشر دفاع مقدس ماه محرم باغ موزه دفاع مقدس شعر آئینی ادبیات دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۸۷۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ عنوان به مجموعه کتاب‌های کودکی نامداران اضافه می‌شود

                                             

آقای رسول محمد دینی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما افزود: در طرح  «کودکی نامداران» زندگی ۱۰۰ نفر از بزرگان که در یک قرن اخیر موثر بوده اند به شکل داستان برای کودکان و نوجوانان منتشر می‌شود.

وی گفت: در سال ۱۴۰۲ ده عنوان منتشر شده که همین تعداد را برای سال ۱۴۰۳ در نظر گرفته ایم.

مدیرکل نظارت بر انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با بیان اینکه سال گذشته ۲۰ درصد کتاب‌های منتشر شده در این مجموعه مختص بانوان بوده است گفت: طاهر صفارزاده و پروین اعتصامی دو بانویی بودند که سال گذشته در مجموعه «کودکی نامداران» از آن‌ها کتاب منتشر شده است.  

محمددینی افزود: استقبال از کتاب‌های بانوان این مجموعه باعث شد در سال ۱۴۰۳ چهل درصد از موضوعات آینده این کتاب‌ها به بانوان اختصاص یابد.

سال گذشته کتاب‌های نامداران با این عناوین منتشر شدند: 

مصطفی چمران «مرد روز‌های سخت»، علی شریعتی «مردی از کویر»، پروین اعتصامی «بانوی شعر فارسی»، جلال آل‌احمد «خانه پدری»، سهراب سپهری «اتاق آبی»، طاهره صفارزاده «کودک قرن»، عباس کیارستمی «گندم‌زار‌های من»، علی حاتمی «شاعر سینما»، آیت‌الله محمدتقی بهجت «العبد» و علی‌اکبر صنعتی «مردی از جنس مس و خاک» ۱۰ چهره‌ای بودند که در اولین گروه از مجموعه «کودکی نامداران».

دیگر خبرها

  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • رسالت معلم ،‌ارتقاء علمی و معنوی دانش آموزان است
  • معلم باید برای ارتقای معنوی و علمی خود و دیگران تلاش کند
  • رسالت معلمان ارتقای علمی و معنوی دانش آموزان است
  • بررسی جامع کتاب آناتومی گری
  • ۱۰ عنوان به مجموعه کتاب‌های کودکی نامداران اضافه می‌شود
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • افتتاح دفتر همکاری‌های علمی تاجیکستان و علوم پزشکی شیراز