Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:
عضو انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران، از سیاست‌های وزارت بهداشت در حوزه رادیوتراپی انتقاد کرد و گفت: متاسفانه وزارت بهداشت از رادیوتراپی برای درمان سرطان حمایت نمی‌کند. مجله سرطان

به گزارش مهر، احمد عامری، در حاشیه همایش بین‌المللی رادیوتراپی پیشرفته در کشورهای در حال توسعه که در مرکز همایش‌های صنعتی برگزار می‌شود، با اشاره به اینکه تاکنون هیچ اتفاق مثبتی در زمینه تأمین واردات تجهیزات رادیوتراپی با ارز دولتی صورت نگرفته است، اظهارداشت: سرطان یک معضل اساسی در کشور است و رادیوتراپی به عنوان درمان اصلی این بیماری برای همه اثبات شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اینکه هیچ درمانی واجب‌تر از رادیوتراپی برای سرطان نیست، گفت: رادیوتراپی به عنوان اصلی‌ترین درمان سرطان و واجب‌‍تر از شیمی درمانی و دارو شناخته می‌شود.

به گفته عامری، علاج سرطان در توجه به رادیوتراپی است.

وی با انتقاد از عدم حمایت وزارت بهداشت از درمان سرطان با رادیوتراپی افزود: با توجه به تعرفه‌های پایین و هزینه‌های سنگین رادیوتراپی و اینکه نمی‌توان این تجهیزات و تکنولوژی را با ارز دولتی وارد کرد، در نتیجه بیماران مبتلا به سرطان برای درمان با رادیوتراپی دچار مشکل هستند.

عامری هزینه درمان سرطان با رادیوتراپی را در بخش خصوصی ۶۰ میلیون تومان برای یک دوره ۶ تا ۷ هفته ای اعلام کرد و گفت: اگر مسئولان وزارت بهداشت هزینه‌های رادیوتراپی و شیمی درمانی را با یکدیگر محاسبه کنند متوجه خواهند شد رادیوتراپی چقدر ارزش دارد.

دبیر علمی همایش با اعلام اینکه چهار سال پیش ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای داروهای شیمی درمانی هزینه شده است، گفت: اگر ۱۰ درصد این پول برای رادیوتراپی هزینه می شد، ایران می توانست پنج ساله در سطح استانداردهای بالای دنیا خودنمایی کند.

عامری با انتقاد از بُعد تبلیغاتی شیمی درمانی و فشارهایی که برای واردات این داروها وجود دارد، افزود: متاسفانه در حال حاضر از ۹ مرکز در کشور که امکان ارائه خدمات رادیوتراپی با تکنولوژی بالا را دارند تنها سه مرکز در این سطح فعالیت می‌کنند.

وی در ادامه به اهداف برگزاری همایش امسال اشاره کرد و گفت: این همایش از دو سال پیش با همکاری آژانس بین المللی انرژی اتمی و انجمن رادیوتراپی آنکولوژی اروپا برنامه ریزی شده است و بر همین اساس شاهد حضور ۱۲ مهمان خارجی از کشورهای کانادا، آمریکا، استرالیا و اروپا در ایران هستیم.

به گفته عامری، هدف این همایش به روز ساختن آموزش‌ها و اطلاعات استفاده از تکنولوژی پیشرفته رادیوتراپی در دنیا است.

در همین زمینه: آب کارون به انگل سرطان مثانه آلوده است استفاده از داروهای خارجی ضدسرطان ممنوع نیست آنچه زنان باید در مورد سرطان تخمدان بدانند بیماران سرطانی زیر خط فقر قرار دارند | دولت حمایت کند مرکز غربالگری سرطان به بهره‌برداری می‌رسد مراکز درمان سرطان برای تامین داروی شیمی درمانی به مشکل برخورده‌اند درمان سرطان چقدر هزینه دارد؟

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۰۱۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴ هزار نفر از دانشجویان متاهل وام تحصیلی دریافت کردند

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت گفت: این صندوق در راستای اجرای قانون حمایت ازخانواده و جوانی جمعیت، به تعداد ۴ هزار و ۱۹۳ نفر از دانشجویان متاهل وام تحصیلی اعطاء کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی اکبر محمدی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت گفت: صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت در راستای اجرای قانون حمایت ازخانواده و جوانی جمعیت، در نیم سال نخست سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ به چهار هزار و ۱۹۳ نفر از دانشجویان متاهل مبلغ ۱۹۴ میلیارد و ۵۳۵ میلیون ریال وام تحصیلی اعطاء کرد.

وی خاطرنشان کرد: این تسهیلات و ارائه وام تحصیلی با هدف ایجاد انگیزه در میان دانشجویان متاهل در راستای سیاست‌های افزایش جمعیت و قانون حمایت ازخانواده صورت گرفت.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت گفت: همچنین صندوق در راستای حمایت از دانشجویان متاهل و اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ همه درخواست‌های ودیعه مسکن، وام ازدواج و تولد فرزند ویژه دانشجویان دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را بدون محدودیت پوشش داد.

وی خاطرنشان کرد:یک هزار و ۲۱۶ نغر به مبلغ ۷۷۱ میلیارد و ۹۶۱ میلیون و ۴۵۸ هزار و ۳۱۳ ریال ودیعه مسکن و همچنین یک هزار و ۹۹۵ نفر به مبلغ ۴۹۸ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال وام ازدواج و ۳۸۰ نفر به مبلغ و ۲۳ میلیارد و ۵۲۰ میلیون ریال وام تولد فرزند دریافت کردند.

دیگر خبرها

  • بیش از ۴ هزار نفر از دانشجویان متاهل وام تحصیلی دریافت کردند
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت
  • کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت
  • گزارش وزارت بهداشت از سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک؛ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت