Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

مسعود تجریشی معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست در جلسه کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا با اشاره به ضرورت تداوم توزیع سوخت دیزل یورو۴ در کشور اظهار کرد: از طریق توزیع سوخت استاندارد، تلاش‌ها برای تولید و ورود خودروهای سنگین با کیفیت نیز فراهم می‌شود و به عبارت دقیق‌تر بهانه‌ها از سازنده‌های خودروها گرفته می‌شود که نبود سوخت با کیفیت را به عنوان دلیل عدم تولید خودروهای با کیفیت مطرح می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: خواسته سازمان محیط زیست این است که وزارت نفت این اطمینان را به ما بدهد که توزیع سوخت دیزل یورو۴ در سراسر کشور به طور پایدار صورت بگیرد تا در روزهای سرد سال که با پدیده وارونگی دما مواجه هستیم سوخت استاندارد در کشور توزیع شود و از این جهت  آسیبی سلامت مردم را تهدید نکند.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: مطالبه ما این است که توزیع مناسب نفت گاز یورو۴ در کشور صورت گیرد و حتی اگر پالایشگاه‌ها نیز در شرایط به روز رسانی هستند حتما بحث توزیع سوخت مدیریت شود تا گوگرد گازوئیل بالا نرود.

تجریشی با اشاره به تبصره ماده ۲ قانون هوای پاک اظهار کرد: بر اساس این تبصره آئین‌نامه فنی تهیه شده و قرار است سازمان هواشناسی ۹۶ ساعت قبل از بروز آلودگی هوا پیش بینی‌های لازم را انجام داده و این موضوع را به کمیته آلودگی هوا اعلام کند تا کمیته بتواند بر اساس وظایف دستگاه‌های مختلف برنامه ریزی‌های لازم را انجام دهد.

وی با تاکید بر اینکه در قانون هوای پاک چنین تدبیر مناسبی اندیشیده شده است،‌گفت: با این قانون می‌توانیم ۹۶ ساعت قبل از بروز بحران آلودگی وظایف دستگاه‌های مختلف را مشخص کرده و از بروز شرایط اضطرار آلودگی هوا جلوگیری کنیم. پیشنهاد ما این است که این ۹۶ ساعت را در بازه‌های ۶، ۳، ۲ و یک ماهه به شکل مانور انجام دهیم تا تمرینی برای روزهایی  که آلودگی هوا اوج پیدا می‌کند باشد.

معاون سازمان محیط زیست تاکید کرد: تمرین و اجرای مانور ۹۶ ساعت باعث می‌شود که بدانیم چه سناریوهایی قابلیت انجام در هنگام آلودگی هوا دارد و می‌توان این سناریوها را به هیات دولت و شورای شهر ارائه کنیم. پیشنهاد من این است که در همین بازه زمانی و قبل از آنکه فصل سرد سال آغاز شود چنین مانوری را انجام دهیم تا آمادگی لازم برای مردم، دستگاه‌های اجرایی و دولت کسب شود تا بدانیم در هنگام بروز آلودگی هوا باید چه اقداماتی را انجام دهیم.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: آلودگی هوا سوخت یورو 4 محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۰۶۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تضمین امنیت سرمایه گذاری و غذایی از اثرات بارز رفع تداخلات است

به گزارش خبرنگار مهر، رضا افلاطونی ظهر شنبه در نشست شورای قضائی و شورای حفظ حقوق بیت المال در بوشهر گفت: باید از عهده مدیریت‌ها به خوبی بربیاییم برنامه‌های توسعه‌ای، تولید و اشتغال در عرصه زمین اتفاق می‌افتد.

رئیس سازمان امور اراضی کشور افزود: زیرساخت تولید و اشتغال به عنوان پیشران و توسعه کشور تثبیت مالکیت است. عرصه زمین، حد نگار و تثبیت مالکیت یعنی حد و حدود آن مشخص باشد.

وی گفت: رکن اول در تثبیت مالکیت، رفع تداخلات است که یک بار برای همیشه مالکیت دولت را از مردم جدا می‌کنیم.

رئیس سازمان امور اراضی کشور ادامه داد: بعضی کارها را یک بار برای همیشه انجام می‌دهیم که یک خدمت ماندگار می‌شود.

افلاطونی ضمن اشاره به اهمیت رفع تداخلات افزود: رفع تداخلات نماد همدلی بین سه قوه برای ارائه یک خدمت ماندگار به مردم است.

وی ادامه داد: یکی از اثرات بازر رفع تداخلات تضمین امنیت سرمایه گذاری و امنیت غذایی و در نتیجه کاهش پرونده‌های حقوقی می‌باشد.

وی در مورد رکن دوم تثبیت مالکیت به بحث آمایش سرزمین اشاره کرد و اظهار داشت: آمایش سرزمین یعنی مدیریت زمین که تعریف بالقوه و بالفعل دارد به عنوان مثال در شهرک‌های صنعتی یک بار زیرساخت تعریف می‌شود و هزینه آب و برق و گاز یک بار پرداخت می‌شود.

رئیس سازمان امور اراضی کشور بیان کرد: همه دستگاه‌های اجرایی باید همکاری‌های لازم در خصوص ایجاد شهرک‌های مولد داشته باشد.

وی بیان کرد: سرمایه گذاری باید منطبق با آمایش سرزمین باشد و این فرصت بسیار مناسبی برای استان بوشهر است که از این ظرفیت استفاده کند و شهرهای مولد که هر واحد سکونت گاه در روستا یک واحد مولد هم باشد.

وی گفت: هدف ما در سازمان امور اراضی این نیست که اموال عمومی را تبدیل به اموال شخصی افراد کنیم این طرح را به شرکت شهرک‌های کشاورزی که ۱۰۰ درصد دولتی است واگذار می‌کنیم.

کد خبر 6089897

دیگر خبرها

  • مانور ایمنی کارگاه‌های پرخطر در ایلام
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • تضمین امنیت سرمایه گذاری و غذایی از اثرات بارز رفع تداخلات است
  • پاکسازی ۳ کیلومتر از حریم رودخانه در ساوجبلاغ
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم