Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-29@04:18:38 GMT

خدمت نتانیاهو به صنعت توریسم تورقوزآباد

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۲۷۹۹۱

خرداد: عصر پنج‌شنبه و بعد از دربی بی‌هیجان و کسل‌کننده اهالی توییتر فارسی دنبال بهانه‌ای برای سرگرم شدن و گذر از رخوت اولین پنج‌شنبه پاییزی بودند. هشتگ دربی ۸۸ شلوغ بود و بیشتر نوشته‌ها بر مدار انتقاد از یک بازی خشک و کسل‌کننده. اما چیزی از این فضای کسل‌کننده نگذشته بود که با آغاز سخنرانی نتانیاهو و شور و هیجان و خنده به توییتر فارسی بازگشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سخنراني جدي نتانياهو در سازمان ملل، شبيه يك برنامه طنز و كمدي بود. اهالي توييتر فارسي كه پيش‌تر با ويديو پيام او به ايراني‌ها، حسابي دستش انداخته بودند و اين‌بار هم پاي صحبت‌هايش نشستند و با ديدن عكسي كه نتانياهو در سخنراني نشان داد و ادعا كرد كه از مركز هسته‌اي ايران پرده برداشته، شوخي و خنده و تمسخرهاي خود را آغاز كردند. سوژه اصلي براي نتانياهو مركز هسته‌اي بود، اما اهالي توييتر فارسي آدرس نوشته شده پاي اين عكس را سوژه كردند و اين‌طور شد كه «دارقوزآباد» محلي كه اكثر ايراني‌ها فكر مي‌كردند وجود خارجي ندارد، اسباب خنده به نتانياهو و تمسخر ادعا و حرف‌هاي توخالي‌اش شد.
آن‌چه مي‌خوانيد نوشته‌هاي اهالي توييتر فارسي است در هشتگ «دارقوزآباد» و «تارقوزآباد» جمع شده است: «من با 35 سال تازه بايد بفهمم دارقوزآباد واقعيه»، ‌«فكر كنم جيمزباند بعدي تو شرب‌اوغلي فيلمبرداري بشه با اسم ماموريت در دارقوزآباد»، «امشب بعد از 36 سال سن، فهميدم پدران ما درباره دارقوزآباد به ما دروغ گفتند و اهميتش را از ما پنهان كردن»، «دوستان انبار هسته‌اي دارقوزآباد هم لو رفت»،
«اين جاسوسي كه اسم دارقوزآباد رو به عنون محل انبار سري ايران به نتانياهو قالب كرده، عجب ذهن خنده‌دار و نمكي داشته»،«بازي پيچيده شد، مي‌گن فاطمه بعد از خريدن كيك يزدي از علاالدين در دارقوزآباد با 15 كيلو اورانيوم ناپديد شده»، «دوست عزيزي كه اون احمق رو ايستگاه كردي، ازت راضيم»، «هنوز معلوم نشده انبار هسته‌اي تو دارقوزآباد سفلي بوده يا عليا؟»، «مشاور نداري داداش هي يه‌چيزي دستت نگيري بري سازمان ملل؟»،
«آدرسي كه نتانياهو داده يه قاليشويي با سيستم خشك‌كني طبيعيه. البته كه همين قاليشويي هم براي سيستم ايشون خطرناكه»، «هيچ‌وقت فكر نمي‌كردم كسي از دارقوزآباد تو سازمان ملل حرف بزنه، نهايت حضور بزرگوار در جمع‌هاي خانوادگي ما ايراني‌ها بود»، «اگه اون‌وقتي كه نوچه‌هاشون با سريال برره سركار رفتند عبرت مي‌گرفتند حالا نتانياهو دارقوزآباد نمي‌رفت»، «تورقوزآباد يا دارقوزآباد. مساله اين است»، «روياي جديد اسراييل: از نيل تا دارقوزآباد»،
«هي گفتم با دارقوزآباد شوخي نكنين...بفرمايين، ببينين چه جاي استراتژيكي»، ‌«اين جاسوسه رسما دوجانبه بوده، احتمالا هم يه شرطي بسته كه طرف رو اسكل مي‌كنه»، «يه قرمه‌سبزي پختم با اورانيومي كه از دارقوزآباد تهيه كردم، بي‌مزگي دربي رو بشوره ببره»، «اين دارقوزآباد رو ديگه از مردم نگيرين، سياسيش نكنين»، «من از اين ماجرا دوتا درس گرفتم؛ اول اينكه كشورم رو بهتر بشناسم چون تا حالا فكر مي‌كردم دارقوزآباد تخيليه، دوم اينكه يك نخست‌وزير هرچقدر هم جنايتكار باشه، بازهم مي‌تونه دلقك خوبي باشه. حتي ترامپ هم تحويلش نگرفت»،
«چند سانت زمين در دارقوزآباد جهت معاوضه با ويلا در لواسون دارم»، ‌«يه عمر هركي رتبه‌ كنكورش كم مي‌شد رو مسخره مي‌كرديم كه دارقوزآباد قبول مي‌شي. نگو اينا مي‌رفتن از سوپري سركوچه وسيله مي‌خريدن و مي‌رفتين تو زيرزمين دانشگاه بمب مي‌ساختن»، «هيچ قاليشويي تا حالا انقدر معروف نشده بود، مرسي كه از بنگاه‌هاي كوچك ما حمايت مي‌كنين» و «خدمتي كه نتانياهو در معرفي و گسترش صنعت توريسم به دارقوزآباد كرد رو سازمان ميراث فرهنگي هم نكرد، بالاخره فهميديم واقعيت داره».
*اعتماد برچسب ها: تورقوزآباد ، نتانیاهو ، توریسم

منبع: خرداد

کلیدواژه: تورقوزآباد نتانیاهو توریسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۲۷۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی

میثم کهربائی گفت: صنعت داروهای گیاهی در کشور با چالش‌های زیادی مواجه است.

وی با عنوان این مطلب که صنعت داروهای گیاهی در کشور نیازمند کمک و حمایت سازمان غذا و دارو است تا بتواند به صنعت ارزآور تبدیل شود، افزود: این صنعت در شرایط کنونی با معضلات و مشکلاتی مواجه است.

کهربائی با اشاره به مشکلات اقتصادی و نرخ ارز در کشور که صنعت داروهای گیاهی را متأثر ساخته است، ادامه داد: حالت انقباضی سازمان غذا و دارو، ندادن قیمت‌های درست و همچنین، ضوابط بسیار دست و پا گیر، در مسیر صنعت داروهای گیاهی؛ موجب شده این صنعت با مشکلات و چالش‌هایی در مسیر رشد و توسعه مواجه شود.

وی تاکید کرد: این قوانین دست و پا گیر باید تغییر کند، زیرا؛ صنعت داروهای گیاهی در کشور با سابقه ۲۰ ساله، همچنان نوپا است و نمی‌تواند شکوفا شود.

کهربائی از صنعت داروهای گیاهی در جهان به عنوان یک صنعت پولساز نام برد و افزود: عدم توجه مسئولان امر به این صنعت در کشور، اعم از ندادن یارانه و ارز به تولید داروهای گیاهی، موجب شده این صنعت در ایران دچار مشکل و چالش شود.

وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو، از صنعت داروهای گیاهی حمایت نمی‌کند، ولی با قیمت گذاری دستوری، مشکلاتی را پیش پای صنعت قرار می‌دهد. متأسفانه با مکانیسمی طرف هستیم که اجازه رشد و توسعه صنعت را نمی‌دهد.

کهربائی با انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی کشور، افزود: این سیاست‌ها موجب شده علاقه مندی به تولید از بین برود.

عضو هیئت مدیره انجمن تولید کنندگان داروهای گیاهی، با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ که مشارکت مردم در جهش تولید نامگذاری شده است، گفت: اگر این اتفاق بیفتد و بخش خصوصی در تولید مشارکت داده شود، می‌توان به رشد و بالندگی صنعت دارویی کشور امیدوار بود.

وی افزود: صنعت داروسازی ایران، کم از هند و چین نیست که بازار دارویی منطقه را تسخیر کرده اند. در حالی که ما از وجود دانشمندان و متخصصان مجرب در این حوزه برخورداریم.

کهربائی گفت: ایران، مهد گیاهان دارویی است و می‌توان با دانش فنی کمک کرد از خیلی کشورها در این عرصه جلوتر باشیم. سازمان غذا و دارو به عنوان رگولاتور، در کنار صنعت داروهای گیاهی باشد و روحیه مچ گیرانه را کنار بگذارد.

وی افزود: متأسفانه سیاست قیمت‌گذاری دستوری سبب می‌شود صنعت نتواند به رشد و توسعه برسد و دور نیست آن روزی که محصولات بی کیفیت تولید شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • رسانه ملی با تمام توان در خدمت سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران است
  • طرح جنگل‌داری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی و توسعه توریسم بررسی شد
  • جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • سودآوری بالای صنعت لنج‌سازی در قشم
  • سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • بازیابی و معرفی روایت‌های فرهنگ دریاپایه قشم ضرورت دارد
  • به کارکنان وظیفه تیپ ۵۵ هوابرد گواهینامه مهارت آموزی اعطا شد
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری