Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمد خانی نوذری در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه مازندران، با بیان این که این طرح همزمان با سراسر کشور در مازندران هم اجرا می شود، افزود: چهارمین دوره این طرح از 21 مهر به مدت 30 روز در 404 روستای استان اجرا می شود و 12 هزار واحد مسکونی مورد ارزیابی قرار می گیرند.

اهداف اجرای طرح

وی ساخت مسکن برای محرومین و اقشار مستضعف را رسالت بنیاد مسکن عنوان کرد و افزود: چگونگی استفاده از مصالح بومی، اجرای معماری اسلامی، بهسازی فضاهای زیستی و معیشتی و تعیین ویژگیهای فنی و اقتصادی واحدهای مسکونی روستایی، از اهداف اجرای این طرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهسازی 41 درصدی واحدهای مسکونی

خانی از بهسازی 185 هزار واحد مسکونی از زمان آغاز این طرح از سال 82 خبر داد و افزود: تاکنون بیش از 40 درصد از واحدهای مسکونی روستایی که نیاز به بهسازی داشتند، بهسازی و مقاوم سازی شدند و در سال 97 نیز به 15 هزار واحد مسکونی دیگر تسهیلات 250 میلیون ریالی با سود 5 درصد پرداخت می شود.

بخشداران و دهیاران همکاری کنند

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان با بیان این که تاکنون بیشتر کسانی که از این تسهیلات استفاده کردند از مناطق روستایی حاشیه شهرها بودند، گفت: واحدهای مسکونی مناطق روستایی بالادست و کوهستانی با وجودی که بیشتر به مقاوم سازی نیاز دارند، کمتر تسهیلات دریافت کردند که بخشداران و دهیاران این مناطق هم باید ساکنان این روستاها را برای دریافت تسهیلات تشویق کنند و هم با ماموران و کارشناسان فنی آمارگیری برای دریافت آمار صحیح همکاری کنند.

 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: مازندران آمارگیری طرح مسکن روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۴۷۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره بهزیستی نیشابور گفت: تاکنون تعداد ۳۴۱ نفر از جامعه هدف سازمان به تفکیک به تعداد ۲۷۵ نفر افراد دارای معلولیت، ۱۲ نفر زنان سرپرست خانوار و ۵۴ نفر از ببهبودیافتگان در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور مشغول به کار شدند.
علی صدر  افزود: فرایند معرفی، مشاوره شغلی و حمایت مستمر توان‌یابان از این پس از طریق مرکز پشتیبانی شغلی بهیاب تحت نظارت این شهرستان و تسهیلگران شغلی پیگیری خواهد شد. 
 وی گفت: در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۵۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات از طریق اداره بهزیستی جذب و برای اشتغالزایی تعداد ۳۵۲ نفر از جامعه هدف سازمان پرداخت شد.
صدر افزود: تسهیلات کارفرمایی به کارفرمایانی که برای مددجویان اشتغال ایجاد کنند، برای هر مددجو ۱۵۰ میلیون تومان وام و تا سقف ۴ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می‌شود که در سال ۱۴۰۲ برای ایجاد اشتغال به تعداد ۱۷ نفر به ۳ کارفرما به مبلغ ۲ میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان پرداخت شده است. 
وی گفت: به منظور فراهم اوردن انگیزه ایجاد فرصت‌های شغلی بیشتر برای افراد تحت پوشش و ترغیب کارفرمایان برای جذب این افراد و نیز فراهم سازی اشتغال پایدار، فرایند هزینه کرد اعتبارات بیمه سهم کارفرما تاسقف ۲۰ درصد به کارفرمایان پرداخت می‌شود، که در سال ۱۴۰۲ به تعداد ۳۴۱ نفر طی سه مرحله به مبلغ ۳ میلیارد تومان پرداخت شد.

دیگر خبرها

  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • تحویل واحدهای مسکن ملی به متقاضیان تا پایان امسال
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • شناسایی و اجرای بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان فرصت سرمایه‌گذاری
  • اجرای زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • ۱۱۰۰ قطعه زمین نهضت ملی مسکن به متقاضیان گنابادی واگذار شد
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند