Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمری، رئیس سازمان فرهنگی سیاحتی کوثر، در گفت‌و‌گو با ایکنا؛ به دو دیدگاه موجود در ارتباط با گردشگری در کشور اشاره و عنوان کرد: دیدگاه اول مربوط به درآمدزایی و سودآوری است، اما در نظر دوم برخی معتقدند وجود گردشگر خارجی در کشور به حوزه‌های مذهبی آسیب وارد می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه باید در زمینه گردشگری به یک مفهوم واحد رسید تا هم گردشگر خارجی به کشور ورود پیدا کند و هم در کنار پاسداشت و رعایت اصول دینی درآمدزایی صورت گیرد، گفت: در حوزه گردشگری مذهبی با بی‌سامانی و عدم برنامه هدفمند روبرو هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمری با بیان اینکه باید از لحظه ورود گردشگر مذهبی به کشورمان برنامه‌ریزی دقیق وجود داشته و اولویت‌ها مشخص باشد، عنوان کرد: اگر اولویت‌ها مشخص نباشد، مقاصد اصلی گردشگری که نمای پررنگ‌تری از فرهنگ اسلام دارند، نادیده گرفته می‌شوند و گردشگر از نماهای کم‌رنگ‌تر بهره‌مند می‌شود.

سلیقه‌گرایی؛ آفت گردشگری

وی سلیقه‌گرایی را آفت گردشگری خواند و افزود: نبود برنامه‌ای جامع که ابعاد مختلفی از فرهنگ ایرانی و اسلامی را دربرگرفته باشد سبب می‌شود آژانس‌ها و تورهای مسافرتی بنا به سلیقه شخصی خود عمل کنند. این امر باعث می‌شود در درازمدت شاهد آن باشیم که ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی به عنوان یک هدف گردشگری محقق نشده است.

کمری با تأکید بر اینکه برنامه‌ریزان حوزه فرهنگ و زیارت باید شرایط کنونی را رصد کرده و تناسب خروجی آن با اهداف عالیه گردشگری را بسنجند، تصریح کرد: نقاط قوت و ضعف روند موجود باید مورد بررسی دقیق‌تر مسئولان فرهنگی قرار گیرد.

رئیس سازمان فرهنگی سیاحتی کوثر یکی از علایق گردشگران خارجی را آشنایی با فرهنگ‌های مختلف و آداب و رسوم در ادیان خواند و اضافه کرد: آنچه برای ما به عنوان یک مسلمان در رابطه با تکالیف دین عادی شده است، برای گردشگران جذاب و نو محسوب می‌شود، اما متاسفانه هنرمندی در معرفی این فرهنگ به گردشگران وجود ندارد.

کمری لازمه دست یافتن به این هدف را آموزش تور لیدرها و ایجاد شناخت در آنان دانست و گفت: این روند نیاز به اصلاح و ارائه آموزش دارد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا قران گردشگری کمری فرهنگ اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۷۵۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روحانیون کاروان‌های حج مشعل داران معارف و مناسک هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید عبدالفتاح نواب در همایش متمرکز زائران حج تمتع ۱۴۰۳ مشهد با اشاره به توصیه‌های بزرگان دین درباره حج گزاری اظهار کرد: روحانیون کاروانهای حج مشعل داران معارف و مناسک هستند و مهمترین برنامه برای سفر حج اخلاص است و اگر کسی نیت دیگری داشته باشد این سفر را از دست داده است.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت برنامه ریزی زائران برای استفاده از لحظه لحظه سفر حج را خواستار شد و به حاجیان توصیه کرد: زائری که برنامه ندارد سفر را از دست داده است، باید برای این سفر معنوی برنامه ریزی قبل و حین آن را داشته باشد تا بهره برداری لازم را کسب کند.

وی گفت: یک زائر باید برای قرآن خواندن و زیارت و بهره مندی از لحظات این سفر معنوی برنامه ریزی و سلامتی جسمی و روحی خود را در طول سفر حفظ کند تا در انجام اعمال و مناسک حج دچار مشکل نشود، لذا لازم است که قبل از سفر خود را از لحاظ معنوی و آمادگی جسمانی به حد مطلوب برساند.

گفتنی است؛ سرپرست حج و زیارت خراسان رضوی، مسؤول حراست حج و زیارت و رئیس پلیس فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد نیز در سخنان خود در این همایش نکات لازم در حوزه رعایت اصول امنیتی و حراستی و قوانین کشور میزبان در برخورد با هر گونه تخطی از قوانین را تشریح کردند.

کد خبر 6089109

دیگر خبرها

  • برخورد قاطع با تور‌های گردشگری غیرمجاز در کردستان
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • سفر به دنیای زیبایی و ابتکار؛ تور سوئیس با ما
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • اهمیت فرهنگ‌سازی در کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی
  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است
  • جذب ۵۰۰ هزار گردشگر به چشمه مرغاب
  • روحانیون کاروان‌های حج مشعل داران معارف و مناسک هستند
  • برنامه‌های گردشگری باید با پیوست‌های فرهنگی و دینی تدوین شود
  • فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای در «کوچه سلامت پلاک۱۰۲»