Web Analytics Made Easy - Statcounter

خراسان شمالی_ علی باقرزاده فاروجی: یک میلیون و ۳۰۰ هزار بی سواد در کشور به غیر از اتباع خارجی شناسایی شده اند.

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، علی باقرزاده فاروجی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در همایش مشترک شورای پشتیبانی سواد آموزی استان و شهرستان های خراسان شمالی از اجرای طرح ویژه توسعه باسوادی زنان و دختران ترکمن، روستایی و عشایری، با تاکید بر گسترش عدالت اجتماعی و آموزشی در استان خراسان شمالی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی در ابتدای سخنان خود دکتر خباز استانداری خراسان شمالی را یکی از پیشکسوتان امر تعلیم و تربیت و از مدیران موفق و برجسته کشوری توصیف کرد و اظهار داشت:آمادگی کامل داریم تا طرح فوق را با همکاری استانداری خراسان شمالی در این استان اجرایی کنیم زیرا اعتقاد داریم محصول آموزش باید متوجه تمامی افراد از جمله قشر بانوان جامعه باشد. وی با بیان این که در پنج سال گذشته بیش از ۱۴۰ پژوهش در موضوعات مختلف سواد آموزی انجام شده است، افزود:یکی از سیاست های عام سازمان نهضت سواد آموزی، حرکت از گروه های عام به سوی گروه های خاص است لذا بسته ویژه ای در قالب طرح آموزش زنان و دختران ترکمن و عشایر و روستایی مطرح شد؛ زیرا نرخ باسوادی این قشر از جامعه زیاد بوده و هدف اصلی ما کاهش این فاصله خواهد بود. وی بیان کرد: در حال حاضر در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال نزخ باسوادی ۹۶ درصد است که در این راستا ۱۲ استان کشور دارای نرخ باسوادی بالای ۹۷ درصد و ۷ استان نیز بالای ۹۸ درصد است اما بازهم ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار بیسواد در کشور به غیر از اتباع خارجی شناسایی شده اند. وی با بیان این که در چهار سال گذشته ۴۱۴ جلسه سواد آموزی با ۲هزار و ۳۶۰ مصوبه مهم در راستای حمایت از امر سواد آموزی در کشور برگزار شده است، افزود: هر چند که به واسطه برگزاری این جلسات ۱.۵ میلیون از آمار بیسوادان کشور کاهش یافته اما در برخی استان ها باید اقدامات جدی تری انجام گیرد. باقرزاده خاطرنشان کرد:آموزش کم هزینه و پربازده یکی از اصلی ترین راه های توانمندسازی مردم به شمار می رود و در این مسیر یکی از نشانه های قدرت هر حکومت یا نظام، توانایی حل پایدار مشکلات است که این امر در سیستم آموزشی موفق محقق خواهد شد. وی تصریح کرد: هدف سواد آموزی تنها خواندن و نوشتن نیست بلکه فرد باید با رفتارهای خود محیط اطراف را تغییر دهد و این موضوع باید در متون درسی و آموزشی افزوده شود تا دانش آموزان مراحل تغییر رفتار را بیاموزند. باقر زاده در ادامه اظهار داشت: خواندن و نوشتن و حساب کردن باید ابزار و وسیله ای باشد برای آگاهی بیشتر و کسب معرفت بالاتر و بزرگسالان باید آنچه را که خوانده یا نوشته می شود، خوب بفهمند و درک کنند که برای چه می‌نویسند و می خوانند. وی تصریح کرد:بر اساس اعلام دبیرخانه جوایز بین‌المللی سوادآموزی یونسکو، طرح ترکیب سواد با مهارت‌های پایه رایانه در دوره انتقال، از سازمان نهضت سوادآموزی ایران موفق شد در بین طرح های رسیده از ۵۷ کشور در فهرست برندگان جوایز بین‌المللی سوادآموزی یونسکو در سال ۲۰۱۸ (جایزه کنفوسیوس) قرار گیرد. موضوع این جوایز برای امسال (۲۰۱۸)، «سوادآموزی و توسعه مهارت‌ها» اعلام شده بود. انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: نرخ با سوادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۸۶۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده

مشاور وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه باید تمام دستورالعمل‌هایی که در ایران به‌کار گرفته می‌شود، معادل آن در اتحادیه اروپا نیز تدوین شود، گفت: اما متاسفانه دستورالعمل و استاندارد پرورش حلزون هنوز در اتحادیه اروپا تدوین نشده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نیشابور، مریم طهماسبی در حاشیه بازدید از طرح پرورش حلزون آچاتینا در دانشکده کشاورزی شهرستان نیشابور گفت: طبق ضوابط سازمان دامپزشکی باید تمام دستورالعمل‌هایی که در ایران به‌کار گرفته می‌شود، معادل آن در اتحادیه اروپا نیز تدوین شود، اما متاسفانه دستورالعمل و استاندارد پرورش حلزون هنوز در این اتحادیه تدوین نشده است.

وی افزود: کسانی‌که وارد اینگونه مشاغل می‌شوند لازم است این نکته را در نظر بگیرند که اگر زمانی این شغل را ترک کردند، این موجودات را به حال خود در طبیعت رها نکنند.

احمد همت آبادی، رئیس انجمن ملی بیولوژیک کشور نیز گفت: در کشور حدود 50 واحد انسکتاریوم مشغول فعالیت و تولید حشرات مفید هستند و این مجموعه نیز در قالب شرکت فن‌آور از سال 97 مشغول به کار روی این نوع حلزون است.

وی ادامه داد: در صورت اخذ مجوزهای لازم و به ثبت رساندن کلاژن این صنعت، حداقل 200 نفر از زنان روستایی این شهرستان در بستر مشاغل خرد مشغول به کار می شوند و چرخه اقتصادی سالمی نیز ایجاد خواهد شد.

فعالیت 13 صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و 120 تسهیلگر 

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور نیز گفت: با وجود اینکه شهرستان نیشابور یک شهر صنعتی است اما مزیت اول آن کشاورزی است و بیشتر صنایع آن هم وابسته به محصولات کشاورزی است.

علی مبارکی افزود: در این شهرستان حدود 40 هزار زن روستایی فعالیت می‌کنند و دارای 13 صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و 120 تسهیلگر خانم هستیم.

وی یادآور شد: در بیشتر محصولات مزیت دار مانند سبزی و صیفی با برنامه ریزی‌های مدیریت هماهنگی ترویج استان و اداره آموزش و ترویج شهرستان و با کمک تسهیلگران، دوره های آموزشی برای توانمندسازی زنان روستایی برگزار می‌کنیم.

این مقام مسئول کمبود اعتبارات و تسهیلات مشاغل خانگی برای ایجاد شغل در بین این قشر زحمت کش را از کاستی‌های این حوزه برشمرد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • اصالت لباس محلی عشایر ایل شاهسون
  • رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • پاداش قبولی سوادآموزان سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۴۰۱ کردستان واریز شد
  • حضور ۵ تیم دانش‌آموزی خراسان شمالی در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده
  • جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیازمند اجرای طرح‌های تحولی است