Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس جمهور ایالات متحده برای یک پست کلیدی در کابینه خود یک هندی الاصل را منصوب کرد. این فرد قرار است معاونت بخش انرژی هسته‌ای وزارت انرژی را به عهده داشته باشد. ریتا بارن وال از ایالت پنسیلوانیا.  به گزارش خبرنگار بین الملل «انرژی امروز» دکتر ریتا بارن وال، در حال حاضر مدیر بخش «ارتباطات برای ابتکارات تسریع شده در انرژی هسته‌ ای (GAIN)» در دپارتمان انرژی ایالات متحده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  ریتان باران وال، پیش از این مدیر توسعه و کاربرد تکنولوژی در «وستینگ‌هاوس» و مدیر تکنولوژی مواد در شرکت «بچتل بتی» بوده است. او در این شرکت‌ها پروژه‌های تحقیق و توسعه در خصوص مواد سوخت هسته‌ای برای راکتورهای نیروی دریایی ایالات متحده را بر عهده داشته است.  باران وال، لیسانس علوم و مهندسی مواد را از دانشگاه ام آی تی و دکتری خود را از دانشگاه میشیگان گرفته است. او عضو هیات مشاوران آزمایشگاه تحقیقات مواد  ام آی تی و دپارتمان مهندسی هسته‌ای برکلی هست.  باران وال در آگوست سال ۲۰۱۶ به عنوان مدیر «ارتباطات برای ابتکارات تسریع شده در انرژی هسته‌ ای (GAIN)» به آزمایشگاه ملی علوم و تکنولوپی هسته‌ای آیداهوINL  پیوست.  او مسوول فراهم سازی زمینه‌های دسترسی صنایع هسته‌ای و دیگر صنایع وابسته به دپارتمان انرژی ایالات متحده به آخرین تحقیقات و تکنوژی‌های روز، کارشناسان تحقیق و توسعه، ظرفیت‌ها و زیرساخت‌ها برای توسعه سریع‌تر و مقرون به صرفه‌تر، و دستیابی به آخرین تکنولوژی های ابتکاری انرژی هسته‌ای است.  بارن وال قبل از این که به INL بپیوندد به عنوان مدیر تحقیق و توسعه و کاربرد تکنولوژی در شرکت برق وستینگ‌هاوس در کرانبری پنسیلوانیا کار می کرد. او در این شرکت مدیر ایجاد و توسعه تکنولوژی‌های تغییر دهنده بازی بود و آزمایشگاه‌های سلول داغ را برای وستینگ هاوس و مشتریان این شرکت و نیز صنایع وابسته به آن فراهم می‌کرد.  پیش از آن هم در همین شرکت وستینگ هاوس،  مدیر مهندسی هسته‌ای و مدیر طراحی مواد و مسیر سوخت بود. قبل از پیوستن به وستینگ هاوس، باران وال مدیر سازمان تکنولوژی مواد در «بچتل بتی» بود. او در این شرکت مسوولیت اجرای تحقیق و توسعه R&D را در مواد پیشرفته سوخت هسته ای برای برنامه های راکتورهای هسته ای نیروی دریایی ایالات متحده برعهده داشت. او در سال ۲۰۰۹ برنامه مدیریت جامع را در موسسه Beard دانشگاه داکوئسن  گذرانده بود.این زن هندی آمریکایی در سال ۲۰۰۸ یکی از اعضای فعال انجمن هسته‌ای آمریکا بود و در حال حاضر به عنون معاون رییس در بخش علوم و تکنولوژی مواد MSTD کمیته اجرایی فعال است. او عضو هیات مدیره انجمن توسعه نورت هیل است.  حالا دونالد ترامپ تصمیم گرفته است باران وال را به سمت دستیاری وزیر انرژی ایالات متحده در بخش انرژی هسته‌ای در دپارتمان انرژی آمریکا بگمارد تا به این ترتیب کارنامه درخشان این زن در حوزه انرژی هسته‌ای تکمیل‌تر شود. 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۳۰۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرانسه: ۱۵۰ هزار سرباز روس در جنگ اوکراین کشته شدند

آفتاب‌‌نیوز :

استفان سژورن، وزیر امور خارجه فرانسه در مصاحبه‌ای که روز جمعه ۳ مه (۱۴ اردیبهشت) منتشر شد، گفت که فرانسه تخمین می‌زند که ۱۵۰ هزار سرباز روسیه در جریان تهاجم مسکو به اوکراین کشته شده‌اند.

وزیر امور خارجه فرانسه در مصاحبه‌ای با روزنامه مستقل روسی «نووایا گازتا اروپا» گفت که پاریس، مجموع تلفات روسیه، از جمله مجروحان را ۵۰۰ هزار نفر در این جنگ که اکنون در دومین سال خود قرار دارد، تخمین می‌زند.

سژورن با صحبت در مورد دارایی‌های مسدود شده روسیه در اتحادیه اروپا، تأیید کرد که این بودجه می‌تواند برای تأمین مالی دفاع از اوکراین در برابر تهاجم استفاده شود، اما جزئیات بیشتری ارائه نداد

پیش از این، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین در ماه فوریه گفته بود که ۱۸۰ هزار سرباز روسی در این جنگ کشته شده‌اند.

مسکو در مورد تلفات خود در این جنگ رسما آماری ارائه نمی‌دهد، اما از تصرف صد‌ها کیلومتر مربع از اراضی اوکراین، کشته شدن ۱۱۱ هزار نیروی اوکراینی و نابودی ۲۱ هزار دستگاه خودروی نظامی از آغاز سال جاری خبر داده است.

پس از ماه‌ها، سرانجام ایالات متحده آمریکا در اواخر ماه آوریل بسته کمکی ۶۱ میلیارد دلاری (۵۶.۷ میلیارد یورو) به اوکراین را تصویب کرد.

از سرگیری کمک‌های نظامی ایالات متحده به کی‌ف اجازه می‌دهد تا نیرو‌های خود را جمع‌آوری و جبهه را به ویژه در شرق در مناطق چاسیو یار و آودیوکا تثبیت کند.

مشکلات اوکراین با کمبود پدافند هوایی، به روس‌ها فرصت داده است زیرساخت‌های حیاتی، به ویژه شبکه برق و خطوط راه آهن را بمباران کنند.

برخی از تحلیلگران نظامی بر این باورند که روسیه ممکن است در حال آماده‌شدن برای آغاز یک حمله بزرگ جدید در اوکراین باشد.

منبع: دویچه وله

دیگر خبرها

  • فرانسه: ۱۵۰ هزار سرباز روس در جنگ اوکراین کشته شدند
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • ماکرون ۲ شرط را برای اعزام نیروهای فرانسوی به اوکراین ذکر کرد
  • چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند
  • کاوشگر ماه چین به سمت پنهان قمر می‌رود
  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است
  • توسعه بازار‎های صادراتی با اخذ استانداردهای جدید باتری
  • ثبت پتنتی که انتقال حرارت در کشتی‌ها و هواپیماهای پرسرعت را تسهیل می‌کند