Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-29@03:08:24 GMT

کاهش قیمت ارز، سیگارها را از پستو بیرون کشید

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۳۲۵۲۱

با توجه به تبدیل سیگار از یک کالای مصرفی به کالایی سرمایه‌ای، کاهش قیمت ارز موجب شده محتکران محصولات دخانی به دلیل ترس از کاهش شدید قیمت ارز محصولات خود را روانه بازار کنند که این مساله کاهش قیمت سیگار را در واحدهای فروش به دنبال داشته است. آفتاب‌‌نیوز : رئیس انجمن تولیدکنندگان، واردکنندگان و صادرکنندگان محصولات دخانی - در گفت‌وگو با ایسنا و در ارتباط با آخرین وضعیت قیمت محصولات دخانی از جمله سیگار و کاهش قیمت‌ها به دلیل کاهش قیمت ارز اظهار کرد: با توجه به اینکه سیگار به یک کالای سرمایه‌ای تبدیل شده و دیگر یک کالای مصرفی نیست، کاهش قیمت ارز موجب شده است تا افرادی که برای حفظ ارزش پول خود سیگار انبار کرده بودند به دلیل ترس از کاهش شدید قیمت‌ها محصولات خود را روانه بازار کنند که این مساله موجب کاهش قیمت سیگار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: با توجه به تبدیل از سیگار از کالای مصرفی به کالای سرمایه‌ای در کشور به هر دلیل که شاهد کاهش قیمت ارز باشیم، بلافاصله این اتفاق در بازار سیگار هم رخ می‌دهد و قیمت‌ها پایین می‌آید.
رئیس انجمن تولید کنندگان، واردکنندگان و صادرکنندگان محصولات دخانی با اشاره به اینکه افراد غیرمرتبط، واسطه‌ها و دلالان با انبار سیگار و احتکار آن به عنوان یک کالای مصرفی سعی در کسب سود و درآمد مناسب دارند، گفت: کاهش قیمت ارز موجب شد تا سیگارها از انبارها و پستوها بیرون بیاید و علت آن ترس ناشی از کاهش شدید قیمت ارز در روزهای آتی است.
تاج‌دار همچنین درمورد نبود نظارت کافی بر شبکه توزیع سیگار و فروش محصولات با برند مختلف و با ارقامی متفاوت از یکدیگر در واحدهای فروش بیان کرد: همان نظارتی که در مورد سایر کالاها و محصولات در کشور وجود دارد در بخش سیگار نیز مطرح است اما علت اصلی نبود نظارت کافی در جهت عرضه سیگار این است که بخشی از حاکمیت به این مساله باور دارد که گران شدن محصولات دخانی می‌تواند میزان مصرف را کاهش دهد اما نکته حائز اهمیت در این بخش سودی است که دلالان و واسطه‌ها به جیب می‌زنند و سود حاصل از گران فروشی سیگار یا گران شدن قیمت‌ها به جیب تولیدکننده نمی‌رسد.
رئیس انجمن تولید کنندگان، واردکنندگان و صادرکنندگان محصولات دخانی ادامه داد: به طور حتم اگر سیگار گران شود و نتیجه آن کاهش قیمت‌ها باشد، تولیدکنندگان خوشحال هستند اما متاسفانه سود حاصل از گران شدن یا گران فروشی سیگار به جیب دلالان و واسطه‌ها می‌رود و در این بخش تولیدکنندگان بهره‌ای از مابه‌التفاوت قیمت‌های ایجاد شده نمی‌برند. در عین حال مساله دیگری که در سطح عرضه به وجود می‌آید این است که با افزایش قیمت سیگار، سیگارهای قاچاق در شبکه توزیع جایگزین می‌شود که از لحاظ کیفی سلامت مصرف کنندگان را نیز به خطر می‌اندازد.
گفتنی است، چندی پیش رئیس انجمن تولیدکنندگان، واردکنندگان و صادرکنندگان محصولات دخانی در گفت‌وگو با ایسنا از ورود پول‌های سرگردان به خرید سیگار توسط افراد غیرمرتبط خبر داده و اعلام کرده بود که سیگارهای خریداری شده به پستوها و انبارها منتقل شدند و شاهد التهاب و گرانی در بازار محصولات دخانی هستیم.ایسنا  کد خبر: ۵۴۹۳۶۸ تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۵

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سیگار ارزان شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۳۲۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت

صادرات انواع محصولات کشاورزی تا پایان سال گذشته از ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت.

به گزارش ایسنا، حامد نجفی علمدارلو - قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

وی افزود: براساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و تداوم آن نیازمند افزایش تولید است، گفت: تامین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگام زنجیره تامین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تامین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است
  • تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور
  • ویپ های ۲ میلیون تومانی در کشور/ چرا سیگارهای الکترونیک در ایران ممنوع نمی شود؟!
  • این سالاد پروتئینی خوشمزه با سس پستو را از دست ندهید
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • قیمت محصولات سایپا +جدول
  • زخم کاری سیگارهای الکترونیک
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • قیمت رحم اجاره‌ای سر به فلک کشید/ بازار اجاره رحم در چارتر دهه هفتادی‌ها
  • وی‌ای‌‌آر سه امتیاز را از جیب قائدی بیرون کشید!‏