Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیأت‌رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به دستور کار فردای مجلس جهت بررسی لایحه الحاق دولت ایران به کنوانسیون بین‌المللی مقابله با تامین مالی تروریسم ـ CFT ـ از مجموعه لوایح مربوط به پیوستن به FATF گفت: دوستان حامی تصویب لایحه پیوستن ایران به CFT در مجلس به هیچ کدام از سوالات مخالفان پاسخ نداده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: اولین سؤال این است که چرا FATF مانع از تأمین مالی تروریسم از سوی عربستان سعودی و بعضی کشورهای اروپایی که میزبان تروریست‌ها هستند نشده است؟ و دوم اینکه چه تضمینی وجود دارد پس از تصویب الحاق به CFT و اجرای کامل الزامات FATF از لیست سیاه گروه ویژه اقدام مالی خارج شویم و یا تحریم‌ها لغو شود؟

سلیمی با طرح این سؤال که هیچ پاسخ روشنی به این سؤال که الحاق به CFT و اجرای کامل همه ۴۱ ماده  FATF چه نتیجه ملموسی برای ایران خواهد داشت، داده نمی‌شود، گفت: مانور دادن موافقان تصویب الحاق به CFT بر روی حق شرط جمهوری اسلامی ایران، طبق نامه مجمع تشخیص مصلحت نظام به مجلس عملی نیست؛ چراکه مجمع به صراحت اعلام کرد که حق تحفظ ایران از سوی کنوانسیون‌های بین‌المللی پذیرفته نمی‌شود.

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو با اشاره به اینکه مدافعان الحاق به FATF از لغو تحریم‌ها در صورت تصویب پیوستن کشورمان به CFT سخن می‌گویند، تصریح کرد: در ماجرای برجام هم می‌گفتند همه تحریم‌ها بِالمَرّه برداشته خواهد شد، پس یا در آن زمان دروغ می‌گفتند و یا الان درباره FATF.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: اگر برجام نتوانست طبق وعده‌ها بِالمَرّه همه تحریم‌ها را لغو کند چگونه FATF این کار را می‌کند؟ و از کجا معلوم سرنوشت این وعده به سرنوشت وعده‌های برجامی دچار نشود؟

وی بار دیگر با ابراز شگفتی از اینکه حامیان تصویب لایحه CFT در مجلس به سوالات و ابهامات پاسخ نمی‌دهند،‌ عنوان داشت: از زمانی که آقای طیب‌نیا وزیر سابق اقتصاد الحاق ایران به FATF را امضا کرد و با اجرای ۳۸ بند از ۴۱ بند از خواسته‌های این گروه،  ۸۰ درصد اطلاعاتی که در باره ایران می‌خواست به آن داده شده است که نتیجه آن همین به هم‌ریختگی و نابسامانی وضعیت ارز در کشور طی این چند ماه بود.

سلیمی گفت: آیا در زمان تحریم چگونگی گردش مالی خود را که به وسیله آن می‌خواهیم تحریم‌ها را دور بزنیم باید در اختیار دشمن بگذاریم؟ و آیا با در اختیار قرار دادن ۲۰ درصد باقیمانده اطلاعاتی که گروه ویژه اقدام مالی از ما می‌خواهد وضعیت ارزش کشور بحرانی‌تر نخواهد شد؟ چرا در داخل عده‌ای اصرار دارند هرچه سریع‌تر ۳ بند باقیمانده هم از سوی ایران اجرا شود؟

نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی گفت: مدافعان پیوستن ایران به FATF پاسخ دهند که چگونه با وجود تصریح رئیس گروه «اقدام ایران در وزارت خارجه آمریکا» مبنی بر اینکه برای تشدید تحریم‌ها به پیوستن ایران به FATF نیاز هست، از تصویب CFT در مجلس حمایت می‌کنند؟

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۳۶۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین دادرسی تجاری در انتظار تصویب مجلس

ایسنا/کرمان رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه لایحه آیین دادرسی تجاری تشکیلات خوبی برای دادگاه‌های تجاری در نظر گرفته، گفت: امیدواریم هر چه سریع تر به صحن برود و تصویب شود تا بتوانیم این دادگاه‌ها را راه بیندازیم و از فعالان اقتصادی حمایت کنیم.

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی امروز ۱۳ اردیبهشت ماه در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان اظهار کرد: نامگذاری سال اقدام هوشمندانه‌ای از سوی رهبر معظم انقلاب بود که مردم را دخیل کردند و اگر مردم پای کار بیایند، آثار و برکاتش فراوان خواهد بود و در نظام اسلامی این را شاهد بودیم هر جا مردم پای کار آمدند، خیلی از مشکلات کشور حل شده است.

وی افزود: مشارکت مردم یعنی سرمایه‌های خرد و کلان به عرصه تولید وارد شود و در صورتی که زمینه این کار فراهم نشود، این سرمایه‌ها به سمت دلالی(از جمله طلا، سکه و مسکن) می‌رود.

حمیدی با بیان اینکه معتقدم مردم این آمادگی را دارند که سرمایه خود را بیاورند و مسئولان باید زمینه را فراهم بکنند، گفت: مردم گلایه دارند که مسئولان همکاری نمی‌کنند و قوانین و مقررات دست و پاگیر است و این گلایه به‌جاست لذا درخواست داریم در سالی که مقام معظم رهبری این نقشه راه را ترسیم کرده‌اند، پای کار بیاییم و آسیب شناسی کنیم تا بتوانیم سرمایه مردم را به عرصه تولید جذب کنیم ما نیز در دستگاه قضایی حمایت می‌کنیم.

رئیس کل دادگستری استان کرمان در ادامه با اشاره به اینکه تشکیل دادگاه‌های تجاری، کار مهم و ضروری است، تصریح کرد: آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس است و هنوز تصویب نشده در حالی که لایحه کارشناسی و خوبی است و بسیاری از مشکلات قضایی را رفع می‌کند.

وی با اشاره به اینکه این لایحه تشکیلات خوبی برای دادگاه‌های تجاری در نظر گرفته است، افزود: امیدواریم هر چه سریع تر به صحن برود و تصویب شود تا بتوانیم این دادگاه‌ها را راه بیندازیم و از فعالان اقتصادی حمایت کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وعده صادق آب به خانه مورچه ریخت/ نمایش باطن حقوق بشر آمریکایی
  • آیا جان توافق ایران و عربستان با ابتکار چین در خطر است؟/ پکن از ترس تحریم های ثانویه فروش نفت از تهران را کاهش خواهد داد/ دیپلماسی تلفنی چین میان ایران و آمریکا موفق بود
  • سلیمی نمین: همه حواسشان باشد فریب تندروها را نخورند / هدف تندروها بالاکشیدن خودشان است /نیاز به مجلس عقلانی داریم نه شعاری
  • آیین دادرسی تجاری در انتظار تصویب مجلس
  • پایه‌های «پاتریوت آمریکایی» فرو ریخت
  • فردا تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس در خراسان جنوبی آغاز می‌شود
  • نمایش قهرمان اسکیت ایران به مناسبت روز خلیج فارس
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • لایحه «امنیت شغلی» قانونی مضاعف و غیرکارشناسی