Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی نیره عابدین زاده شب گذشته، 14 مهر ماه، در نشست تخصصی بررسی ازدواج کودکان از منظر فقه، حقوق و دانش پزشکی که با همت کانون زنان حقوقدان سورا در هتل پردیسان برگزار شد، اظهار کرد: متاسفانه در سیاست‌های کلان، رویکرد مجرم پروری وجود دارد؛ بدین منظور که اول مجرم شناخته و به زندان برده می‌شود و سپس در آنجا آموزش و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. به او می‌دهند اما این روند مناسبی نیست و باید اول آموزش افراد مد نظر قرار گیرد و سپس جرم شناسی در دستور کار قرار گیرد. قطعا افزایش آموزش‌ها کاهش جرم‌ها را به دنبال خواهد داشت؛ در واقع ما باید بر روی کودکان سرمایه گذاری کنیم چرا که کم هزینه ترین و مفیدترین سرمایه گذاری خواهد بود.

وی گفت: بحث ازدواج کودکان علاوه بر اینکه مساله مهمی محسوب می‌شود اما به نوعی به لحاظ رویکرد قانونی نیز دارای ریشه‌های عمیقی است؛ از جمله مسائل اقتصادی، فرهنگی و اعتقادات قومی قبیله‌ای که در این میان می‌توان به آن‌ها اشاره کرد. در واقع این عوامل به گونه‌ای قلب تپنده جامعه بشمار می‌رود و شاید مبارزه با مسائل اعتقادی و قومی از مسیر قانونی راهکار درستی نباشد؛ در واقع نکته‌ای که می‌تواند در لابه‌لای آن پررنگ تر باشد، مسائل اخلاقی است.

راهکار حل ازدواج کوکان را در جرم انگاری نباید یافت
معاون دادستان مشهد عنوان کرد: البته که قانون مهم است و قانون گذاار نیز نقش مهمی را در جامعه ایفا می‌کند اما باید اشاره داشت که راهکار حل در حوزه کودکان و مسائل آن‌ راهکار آن را در قانونگذاری و جرم انگاری نمی‌توانیم پیدا کنیم. 

عابدین زاده خاطرنشان کرد: در این میان می‌توان گفت قوانینی که مرتبط با مسایل اجتماعی باشد اما چنانچه تامین کننده نیازهای مردم، درد مردم و برای مردم نباشد، قطعا به نفع مردم هم نخواهد بود.

وی بیان کرد: هنگامی که از این کودکان حرفی به میان می‌آید، قطعا نباید ذهن ما به سمت کودکان شمال، شرق و طبقه متوسط برود بلکه این دست از کودکان، کودکان حاشیه شهر، روستاها و مناطق کم برخوردار هستند.

معاون دادستان مشهد گفت: در واقع ازدواج‌های اینچنینی هنگامی که انجام می‌شود، چون ثبت نمی‌شود، کودکی که حاصل این ازدواج است بدون شناسنامه بوده و هنگام ثبت نام در مدارس که داشتن شناسنامه ضروری است، مانع تحصیل او می‌شود. بنابراین، این امر خود به نوعی مشکلاتی را در مسیر فرهنگ و... به وجود می‌آورد؛ پس ما نباید انتظار بیشتری داشته باشیم که چرا آمار این اتقافات در جامعه بالاست چرا که همه این عوامل در روند این رویدادها قطعا تاثیر منفی خواهد داشت و منجر به این امر می‌شود که طفلی در معرض کودک همسری قرار گیرد.

عابدین زاده اظهار کرد: در واقع اغلب شهروندان از آسیب های‌ ازدواج کودکان و مشکلاتی را که به همراه دارد اطلاعی ندارند؛ بنابراین هنگامی که برای این افراد قوانینی وضع می‌شود، باید آموزش‌های لازم هم برای آن‌ها در نظر گرفته شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی اجتماعی ازدواج کودکان قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۵۵۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌

مدیرکل بهزیستی مازندران گفت: نقش روانشناسان در مراحل زندگی انسان‌ها کاملا مشهود است و بحران ها و حوادث سبب افزایش اختلالات روانی مانند افسردگی، خشونت، خودکشی‌ و غیره می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، فریبا بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه روانشناسان در جامعه سالم نقش بسزایی دارند، اظهار داشت: کمک روانشناسان به افراد جامعه برای مهار احساسات و رفتارهای خود و مدیریت رفتارها سبب می‌شود اقشار جامعه زندگی با کیفیت تری داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی مازندران از اهداف سازمان بهزیستی را برنامه‌ریزی جهت ارتقا سلامت روان آحاد جامعه بیان و عنوان کرد: 212 مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر استان با ارائه مشاوره تخصصی در حوزه فردی و خانوادگی خدمات ارائه می‌کنند.

وی بیان کرد: مشاوران روانشناسی در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، مشاوره تحصیلی، ازدواج، ارتقاء توانمندی معنوی ورود می‌کنند و به شهروندان خدمات ارائه می‌دهند.

بریمانی خدمات مشاوره حضوری را بخش دیگری از اقدامات روانشناسانه دانست و گفت: 166301 نفر سال گذشته با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصین خدمات دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی را بخش دیگری از اقدامات در مراکز مشاوره اعلام کرد و افزود: در یک سال اخیر  194568 نفر در تماس با خط 1480 "صدای مشاور"، خواستار برطرف کردن مشکلات روانشناختی در زمینه کودک و نوجوان، فردی و خانوادگی، مشاوره شغلی و تحصیلی، مشاوره قبل از ازدواج، توانایی تصمیم گیری صحیح و تقویت مهارت  زندگی شدند.

بریمانی با تاکید بر اینکه به تقویت مهارت  بین فردی نیاز داریم گفت: با مشاوره تلفنی موضوعات مختلف دریافت و خدمات مشاوره ارائه شد.

مدیرکل بهزیستی مازندران به ارائه آموزش به بیش از هشت هزار و 300 نفر از جوانان در آستانه ازدواج در سال گذشته اشاره کرد و افزود: مشاوره قبل ازدواج در پیشگیری از جدایی و طلاق زوجین نقش دارد و با آموزش پیش از ازدواج توانمندی فردی در انتخاب همسر افزایش می‌یابد.

وی تشکیل خانواده موفق جهت ثبات خانواده در کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج را موثر در تحکیم خانواده عنوان کرد.

بریمانی تاکید کرد: سال گذشته 14099 زوج مازندرانی جهت افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌های آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت داشتند.

مدیرکل بهزیستی مازندران ارتقای سلامت روانشناختی زوجین، تحکیم خانواده، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی را از اهداف برنامه پیشگیرانه سازمان بهزیستی در حوزه خانواده دانست.

 وی گفت: 15411 نفر نیز تاکنون از آموزش زندگی خانواده بهره‌مند شدند و 44099 نفر هم از آموزش‌های مهارت زندگی استفاده کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران با اشاره به انتخاب همسر و مقوله مهم ازدواج اظهار کرد: 9680 نفر سال گذشته در مراکز مشاوره استان جهت ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره دریافت کردند.

بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی را نیز بخش دیگری از اقدامات بیان کرد و افزود: 46361 زوج سال گذشته در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره ای دریافت کردند که بیش از 23 درصد پرونده‌ها منجر به سازش شده است .

وی از دلایل طلاق را عدم مسوولیت پذیری، کمبود مهارت‌های زندگی، خیانت، اعتیاد، دخالت و خشونت عنوان کرد.‌

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • لزوم یادآوری اهمیت صنعت بازیافت از طریق آموزش/ سوخت‌ مازوت برای کره زمین سمّ است
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند
  • با اسیدیته قهوه، یکی از اصلی‌ترین خصوصیات قهوه آشنا شوید
  • آموزش از طریق سرگرمی و نمایش
  • حفظ کیان خانواده سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد
  • ماجرای عجیب گم شدن یک حلقه ازدواج
  • خزعلی: دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است